Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komenator Się Przycina
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
JagielloniaFan
Siema. Mam problem z PES 2009. Podczas gry komentator albo nic nie mówi przez długi czas albo się zawiesza. Wiem, że trzeba zmienić przyspieszenie sprzętowe dźwięku, ale mam Widnowsa Viste i nie wiem jak to zrobić. W XP jest to w dxdiag a w Visćie gdzie? Proszę pomożcie smile.gif
Torm^^
Zainstaluj nowe sterowniki karty dźwiękowej. Miałem ten sam problem i pomogło smile.gif.
antti4
Ja mam XP Proffesional SP 3 oraz najnowsze stery i uaktualnienia z microsoftu.Komp z górnej półki i też się tnie mi komentarz
EjPii
Oryginał czy RIPPPP?
Wojtek09
RIP smile.gif Kupcie oryginał, będzie spokój.
totti17
a jak zrobić żeby komentarz nie zacinał sie na XP?
kchmarzynski
Ja gram na hiszpańskim (FC Barcelona) i mi się nie zacina, a angielski tak. Nie przejmuje się tym, bo nie lubię angielskiego (flegmatycznego) komentarza. Więc, albo oryginał, albo inny komentarz, bo rozmawiałem już z kilkunastoma kolegami z miasta i każdy ma to samo...
ManCityFan
A skad mozna pobrac ten hiszpanski komentarz bo angielski u mnie tez sie zacina
EjPii
CYTAT(ManCityFan @ Nov 16 2008, 03:21) *
A skad mozna pobrac ten hiszpanski komentarz bo angielski u mnie tez sie zacina

Tutaj: http://www.agito.pl/sportowe/pro-evolution...124.337403.html
Piracie zainwestuj w oryginał albo męcz się sam :/
ManCityFan
Chej ja sie pytam powarznie skad sciagnac komentarz a ty mnie odsyłasz do sklepu z gra.Uwierz mi że nie kazdy moze se pozwolic na wydatek 100 zł na gre !to co ma ktos linka do tego hiszpanskiego komentarza czy nie???
EjPii
CYTAT(ManCityFan @ Nov 16 2008, 14:18) *
Chej ja sie pytam powarznie skad sciagnac komentarz a ty mnie odsyłasz do sklepu z gra.Uwierz mi że nie kazdy moze se pozwolic na wydatek 100 zł na gre !to co ma ktos linka do tego hiszpanskiego komentarza czy nie???

1. Pisz po POLSKU "powarznie" mówię ci!!
2. Tutaj piratom się nie pomaga. Złodziejowi też nie otworzę drzwi
3. To że nie masz kasy sprawia, że musisz radzić sobie SAM bo jak się kasy nie ma jest ciężko. Life is brutal my friend.
Orange_91
CYTAT(ManCityFan @ Nov 16 2008, 14:18) *

Ale na zakup komputera mogłeś sobie pozwolić? Nie dyskutujemy tu na temat pirackich wersji gry i RIPów. Temat zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.