Siemka chciałem sprawdzić jak mi idą kitsy do nowego pesa (w starszych częsciach nie umiałem). Przypadkowo sciagnałem tutka i się wkręciłem .
Zrobiłem wyjazdowy strój Juventusu
to jest mój pierwszy kits w życiu wieć mam dwa pytania jak zrobić kołnierzyk i drugie które częsci odpowiadają za socksy wiem mniej więcej ale dokładnie jak by mi ktoś na template narysował pzdr
Flisak
Nov 12 2008, 18:08
Hmmm... Zacznę od tego, że to nie jest kits do PESa 09, bo ma zły rozmiar(500x250 a powinien mieć 1024x512). Z tego co tu widzę(a przez rozmiar kitsa widzę niewiele), to szycia są adidasa na stroju nike(do tego znając życie nie zrobione przez ciebie). A collar i getry to spokojnie możesz zaobserwować na jakiś oryginalnych pesowskich teksturach.
reS
Nov 13 2008, 16:35
to co mi się od razu rzuciło w oczy to beznadziejny znaczek nike na spodenkach. reszty komentować nie będę, bo zrobił to już Flisak, który siedzi w temacie strojów. pzdr
krzychu92
Nov 20 2008, 20:07
yyy a ja tu widze na stroju nie obowiazujace juz logo Juve...to stare chyba z 2002 albo 2001 roku z zoltymi elementami teraz jest zupelnie inne
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.