Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stroje Na Zamówienie
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Zywy
Czy jakiś kitsmaker zrobiłby dla mnie stroje na zamówienie??? Dla niego to 5 min roboty smile.gif tylko wstawić logo sponsora, herb klubu i przerobić kolor i gotowe smile.gif Naprawde mi zalezy. Jak ktos bylby tak mily to pisac na gg 5312074.

Sory za załozenie nowego tematu
lukas91
Witam.

O ile istnieje taka możliwość, chciałbym aby ktoś stworzył dla mnie strój drużyny "Microsoft" (takie mini-ligi w gronie przyjaciół ;P)

Logo sponsora powinno wyglądać tak:

A herb drużyny tak:

(zależnie od wersji kolorystycznej stroju)

Same stroje niech będą marki Nike.

O ile to nie byłoby zbyt wiele pracy, proszę o wersję czarną, białą, ciemną zieleń, niebieską i czerwoną.

Stroje bramkarza najlepiej czarno białe i biało czarne.

Jako wzoru proszę użyć kitsów Realu Madryt.

Ktoś się podejmie?
ronaldo_9
CYTAT(lukas91 @ Dec 12 2008, 16:43) *
Same stroje niech będą marki Nike.

Jako wzoru proszę użyć kitsów Realu Madryt.

To żeś pojechał! biggrin.gif
Jeśli to ma być zwyczajny strój to możesz samemu zrobić sobie za pomocą gimpa i fakt to będzie robota na max 5min, jeśli chcesz jakieś fajne szycia i kształty to powinien to zrobić jakiś kitsmaker. To jest jednak mało prawdopodobne, oni nie mają czasu często na prawdziwe stroje a co dopiero takie z których skorzysta 1-2 osoby.
Poczytaj tutka do kitsów i może Cię to wciągnie, piozdro.
lukas91
No nie 1-2 osoby, raczej koło 30. To po prostu amatorska liga i w nagrodach nie ma sum czterocyfrowych laugh.gif

Jestem kompletnym beztalenciem, potrafię używać co najwyżej painta xD A jednak mnie zlecono to zadanie.

Jakiś kitsmaker powinien się zgodzić, bo pewnie zazwyczaj pracują za darmo, a ja chciałbym zamówić kitsa, nie wybłagać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.