Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Codename47
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Grafika
Codename47
Witam. W wolnym czasie bede zajmował sie produkcja twarzy do PES'a 2009. Pierwsza produkcja:

Ronaldinho

Proszę o Oceny...
Jamnik
B. Ładny R80 wink.gif Jeżeli to pierwszy face to bardzo ładnie smile.gif Nie podoba mi się jedynie twarz "w okolicy wąsa", tj pod nosem.

Pozdrooo smile.gif
rafalon92
zgodze się z kolegą wyżej cos nad ustami ci nie wyszło ale ogólnie ok wink.gif
Codename47
Widze ze zainteresowanie twarzami znikome....:/
Matek1908
Fajny face co powiedziec wiecej. BMP jest dobre wiec face tez. Wysil sie i zrob zawodnika ktorego face nie ma w grze to napewno bedzie wiecej wpisow.
Mortin
dokladnie, zrobienie ronaldinho czy kake czy innego znanego grajka, ktory ma juz swoj model w grze nie jest takie trudne
mysle, ze ludzie zaczna doceniac Twoja prace jak wykonasz grajka, ktorego twarzy nie ma w grze
pozdro
JuveR

Porównując obie wersje to niestety nie zbyt widać różnice. Nawet bmp KONAMI wydaje się być lepsze.
Lepiej jakbyś zabrał się za zawodników których twarzy jeszcze nie ma w grze smile.gif Ofkoz najlepiej graczy Juve biggrin.gif
Codename47
Dziwny jestes jesli nie widzisz roznicy a bmp nie wydaje sie lepsze od Konami bo bmp nie zmienialem kolego. moze nie widzisz roznicy bo nie przeszkadza ci ze mial napuchniete usta czy tez kwadratowy podbródek.Nie zauwazysz ze Ronnie ma lekko "skośne", bliskoosadzone oczy czy tez chudszy nos. jestem fanem Ronniego wiec wiem jak wyglada. I ronaldinho nie wyglada normalnie na "wqrwionego" jak na zdjeciu po prawej...
Dorin
to jakby nie patrzeć lekka kosmetyka, może teraz stworzysz jakąś twarz sam ? Spróbuj jakiegoś polaka bo naszych słowiańskich rysów w pesie jak na lekarstwo...

Pozdrawiam
JuveR
CYTAT(Codename47 @ Nov 11 2008, 19:03) *
Dziwny jestes jesli nie widzisz roznicy a bmp nie wydaje sie lepsze od Konami bo bmp nie zmienialem kolego. moze nie widzisz roznicy bo nie przeszkadza ci ze mial napuchniete usta czy tez kwadratowy podbródek.Nie zauwazysz ze Ronnie ma lekko "skośne", bliskoosadzone oczy czy tez chudszy nos. jestem fanem Ronniego wiec wiem jak wyglada. I ronaldinho nie wyglada normalnie na "wqrwionego" jak na zdjeciu po prawej...

Chyba napisałem że "widać niewielkie różnice" !?
Więc nie wiem o co ci chodzi. Po za tym dla mnie to niewielka różnica czy będzie on miał nos chudszy czy grubszy. Chodziło mi po prostu o to żebyś zabrał się za graczy którzy nie mają twarzy huh.gif

PS. Dziękuję za uzmysłowienie mi mojej dziwności wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.