Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Angielski PatchPES4- tym to pozazdroscic!!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Czarny
Znalazlem angielski patchPES4 w ktorym zostaly odwzorowane 92 druzyny angielskie i zespoly z Champions League. Jak ktos lubi angielska lige to tu ma link do sciagniecia ;D
http://forum.pesinsight.com/showthread.php?t=20817
Jest troche ciezki wiec jeszcze go nie sciagnalem... Dopiero zaczynam,mam slabe lacze sad.gif
Jak ktos to zrobi szybciej to niech sie podzieli wrazeniami 8)
W oczekiwaniu na PolEvo mozna zerknac na to co wytworzyli kompani z British Area ;D Kiedy wyjdzie to PolEvo? :twisted:
Juz nie moge sie doczekac!!!
Pozdro dla wszystkich wyzeraczy PES/ISSa/WE
Czarny
Dzisiaj wyjdzie oczekiwany Pacz z polska liga!!!!!!!!!!! ;D
nie ma czego zazdroscic 8)
WBman
Szkoda że niebedzie w nim Widzewa sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif
Czarny
Szkoda że niebedzie w nim Widzewa sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

z tego co wiem to ma wyjsc update z drugoligowymi druzynami kiedys smile.gif
takze musisz troche poczekac...
pozdro
piro7
chlopcy mowicie ze jest juz patch z liga polska-troche jestem nieobczajony bo sie musze uczyc-to prawda jezeli tak to dajcje wiecej info.THX
tongue.gif
Czarny
chlopcy mowicie ze jest juz patch z liga polska-troche jestem nieobczajony bo sie musze uczyc-to prawda jezeli tak to dajcje wiecej info.THX
tongue.gif

masz tu linka , tu jest troche info na ten temat
http://board.issonline.pl/viewtopic.php?t=...=495&start=2575
pozdro
Czarny
To jak ktos sciaga tego angielskiego Pacza???
Chociaz teraz jak wychodzi polski...
ale jezeli ktos sciagnie to niech go tu opisze i zda relacje ;D
Elo
jaculka
laugh.gif Może ktoś podpowie z czym to się je, co i jak instalować. Z gòry dziękuję. Pozdrawiam
Czarny
laugh.gif Może ktoś podpowie z czym to się je, co i jak instalować. Z gòry dziękuję. Pozdrawiam

ja juz nie sciagam tego pacza bo wyszedl Polski ;D
nie mozesz go zainstalowac???
Sprobuj tak jak pacze Wolfa... Potem przekopiuj wszystko(soundy.afs i texty.afs)do odpowiednich folderow(dat)a save do (save/folder1)
Najpierw wyrzuc orginalne pliki Konami
Jak Ci sie uda to zainstalowac to podziel sie wrazeniami ;D
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.