Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Prześwitującymi Twarzami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Billings
Witam. Tak jak w tytule mam problem z przeswitujacymi mordami. Sciagnalem paczke twarzy i wlosow, ktora wrzucil E9 przy wystawianiu swojego nowego Of'a. W Edit Mode wszystko ladnie dziala i pokazuje twarze takie jakie powinny byc. Podczas meczu natomiast zawodnicy z wygladaja mniej wiecej tak:

Gram na rozdzielczosci 1024, 768 na srednich detalach. Czy wie ktos moze jak rozwiezac ten problem ? Co moze byc przyczyna tego problemu? Z gory wielkie dzieki
Orange_91
Ustaw w lodmixerze wszystko na very high.
Billings
Faktycznie pomoglo wink.gif Nie ma to jak zasiegnac informacji od specjalisty. Dzieki
Billings
Niestety teraz pojawil sie inny problem. Po przestawieniu w lodmixerze wszystkiego na very high gra zaczela sie przycinac. Moj sprzet :
Procesor - Intel Celeron 2,26GHz
karta graficzna - Radeon 9550 128mb
pamiec RAM - 1GB

Czy cos z tym moge jeszcze zrobic czy mam poprostu za slaby sprzet by pograc sobie w Pes'a 6 na srednich detalach przy rozdzielczosci 1024,768 ?

Z gory dzieki
Jamnik
Zmień rozdzielczość na 800 x 600
Billings
hmm lepiej ale dalej nie tak jak powinien byc . Chyba mam do wyboru grac z przeswitujacymi twarzami albo z lekko scinajacym sie PES'em mellow.gif
Kubbas
Pokombinuj trochę w ustawieniach lodmixera, niektóre ustawienia są kompletnie zbędne wiec możesz je dać na very low, jeżeli twój pc nie podoła Very High.
Jamnik
Kibiców wyłączów w Lodmixerze na przykład.
Billings
hmm kibicow to walalbym widziec. Chociaz jak juz nie bedzie wyjscia to ich wylacze.A oprocz kibicow co warto wylaczyc ?
Orange_91
Spróbuj może tak ustaw LOD #2 na very high a resztę na defaults.
rieux
Mam problem jak kolega z tymi na pół łysymi graczami. Kombinowałem z LODem jak tylko można i udało się kiedy wszystko miałem na maxa ustawione. Jednak giera zaczeła sie poważnie przycinać. Czy istnieje inny sposób wgrania face and hair niż przez kitservera?? Ogólnie z tym wgrywaniem to problem techniczny czy może sprzętowy (za słaby komp)??
Billings
hmm przeswitujace mordy to raczej problem techniczny a to ze sie tnie to juz chyba sprawa sprzetu, chociaz ja jakiegos tragicznego kompa nie mam a tu jednak mam problem z graniem w PES 6 z dodatkami blink.gif
przemek_psg
szczerze mówiąc, mam ten sam problem ale jakoś niespecjalnie mi to przeszkadza, grając mecz taki efekt nie występuje, jedynie wtedy gdy w powtórce przybliżam i oddalam...

mam za to inny problem...

ściągnąłem stroje na obecny sezon dla repki Niemiec i występuje tam takie coś:
http://www.wrzuta.pl/obraz/48ThKizkZ3/germany

w związku z tym mam pytanie: czy dla się zmienić kolor tego numerku na biały? bo gdy kombinuję w configu i zmieniam nazwę z black na white to zmienia mi od razu kolor na plecach na biały, a jak wiadomo, nie wygląda to najlepiej na białej koszulce...

proszę o pomoc smile.gif

PS: przepraszam za użycie tematu Billingsa w celu otrzymania pomocy ale nie chciałem zakładać kolejnego, niepotrzebnego i idiotycznego tematu...
pozdrawiam i czekam na odp..
Billings
rieux - najlepsze ustawienia w naszym przypadku to LOD #2 na very high a reszta na defaults tak jak pisal Orange_91. Twarze w miare ladnie widac a gra sie nie przycina (przynajmniej u mnie). Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.