Obecnie gram na Andrey's Patchu, który za dwie ostatnie drużyny Others A - PES United i WE United - podmienia Anarthosis Famagustę i BATE Borysów. Osobiście bardzo lubię grać stworzoną przez siebie drużyną, ale teraz możliwość ta została mi zablokowana z jednego powodu: nie mogę zmienić stroju którejś z dwóch wymienionych drużyn - jest szara blokada na opcji Strip, jak to mam miejsce w licencjonowanych klubach. Reszta, czyli nazwa, logo itp. są poprawnie odblokowane i niebawem je zmienię.
Ale jak pozbyć się domyślnego stroju (w tym przypadku) Famagusty? Drogą dedukcji doszedłem, że za strój, fonty i numery odpowiedzialne są pliki UNNAMED odpowiednio: 8314, 8315 (strój), 3235, 3236, 3237, 3238 (fonty) i 4259, 4260, 4261 oraz 4262 (numery). Usunąłem te pliki z folderu cv06.img w kitserverze. Podziałało połowicznie - stroje zniknęły, ale po pierwsze: zastąpiły je całkowicie czarne, po drugie: zakładka Strip nadal jest zablokowana... sad.gif
Co jeszcze mam zrobić, aby całkowicie pozbyć się (przekładając na język informatyczny - wyczyścić z rejestru) danego stroju? Może jakiś patchmaker posłuży mi radą? Będę bardzo wdzięczny.