Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Andrey's Patch!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
brtek00
Siemka znalazlem ciekawy patch do pes 2009!!

- wszystkie stroje wszyskitch lig jak i zarowno reprezentacji!!
- 100% aktualne transfery
- 100% Bundesliga i transfery!!+ koszulki

nie chce mi sie wiecej rozpisywac sami zobaczcie biggrin.gif
link : http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32777
+ aktualny OF!!!
link :http://www.speedyshare.com/965299821.html
Jedyny minus tego patcha to nie poprawnie ustawione sklady w bundeslidze wiece ze np bramkarz na ataku ale to nie przeszkadza xd
Expert
Po co szukać i eksperymentować jak już jest wszystko co powinno być.
CYTAT(Expert @ Nov 3 2008, 22:19) *
Jest w tym patchu I Liga Holenderska a także i Niemiecka.
Każdy z nas chciałby zagrać jakimś Polskim klubem w Lidze Mistrzów lecz nikt jeszcze tego nie zrobił w pełni profesionalnie.
Wiem że zaraz odezwą się głosy że są w produkcji.O tym wiem.Ale mi chodzi na dzień dzisiejszy.
Można by było moją kompilację dodatków zmodyfikować czyli dodać kitsy paru Polskich drużyn i Ofa uaktualnić.

Moja wcześniejsza wersja
http://www.speedyshare.com/470806923.html

Tu macie przyśpiewki Tommassena
http://softe.wordpress.com/2008/10/29/tomm...-pes2009-basic

A tu najnowsza wersja
http://rapidshare.com/files/160069283/Moja...er_bka.rar.html

Wiemy już, że ten dodatek jest najlepszy, ale nie musisz tego pisać w każdym temacie w którym jest mowa o innych patchach.///Orange_91
adusfcb
A w tym patchu wszystko Ci działa bo ja go wgrałem i zamiast scoreboardu i mapki i pola z nazwiskami mam białe prostkąty???sad.gif(
frediekruger
CYTAT(adusfcb @ Nov 7 2008, 16:52) *
A w tym patchu wszystko Ci działa bo ja go wgrałem i zamiast scoreboardu i mapki i pola z nazwiskami mam białe prostkąty???sad.gif(

Usuń pliki unnamed 153, 154, 155 z folderu cv05.img w kitserverze. Mi to pomogło
kchmarzynski
A jak nie pomoże to plik "unnamed_36.bin" z folderu "rv_e.img".

Albo, ściągnij jakiś scoreboard i wgraj (podmieniając pliki).
Credt
CYTAT(frediekruger @ Nov 7 2008, 18:28) *
Usuń pliki unnamed 153, 154, 155 z folderu cv05.img w kitserverze. Mi to pomogło

Mi również smile.gif Dzięki bardzo.
adusfcb
CYTAT(frediekruger @ Nov 7 2008, 18:28) *

Mi też pomogło rolleyes.gif ale teraz mam inny problem, po zainstalowaniu kitservera gra mi się nie uruchamia-robi się czarny ekran i nic nie wchodzi dalej ani nie da się nic wcisnąć sad.gif po odinstalowaniu kitservera wszystko działa dobrze. Wiecie może co z tym zrobić???
born2july
działa ten patch komuś bezproblemowo?
zależy mi na strojach z ligi hiszpanskiej, bo tam gram w BAL
dzieki za info
David
CYTAT(born2july @ Nov 8 2008, 14:39) *
działa ten patch komuś bezproblemowo?
zależy mi na strojach z ligi hiszpanskiej, bo tam gram w BAL
dzieki za info

u mnie dziala wszytsko tylko sam of jest do poprawy
kazmierczak w porto
matusiak wogole
druzyny zrobione przez wlasciciela patch maja zle sklady wyjsciowe
czasami na ataku jest bramkarz
Credt
CYTAT(David @ Nov 8 2008, 14:46) *
u mnie dziala wszytsko tylko sam of jest do poprawy
kazmierczak w porto
matusiak wogole
druzyny zrobione przez wlasciciela patch maja zle sklady wyjsciowe
czasami na ataku jest bramkarz

Niestety to prawda, szczególnie dotyczy to Bundesligi. OF jest niedopracowany. Ale człowiek zdeterminowany poradzi sobie i z tym problemem - mi praca ta (solidne korekty ustawień, prawidłowe numery zawodników, poprawa składów niektórych reprezentacji) zajęła około dwóch godzin.
Powiedziałbym nawet, że teraz jest to patch ukończony na ok. 90% - wymagane poprawki to jeszcze stroje Bundesligi, a w zasadzie czcionki numerów i nazwisk oraz ich kolorystyka (np. na czerwonej koszulce są czerwone numery albo w ogóle nie ma nazwisk).
Liczę na aktualizację od Andrey'a, kimkolwiek on jest biggrin.gif
Zywy
CYTAT(Credt @ Nov 8 2008, 15:24) *
Niestety to prawda, szczególnie dotyczy to Bundesligi. OF jest niedopracowany. Ale człowiek zdeterminowany poradzi sobie i z tym problemem - mi praca ta (solidne korekty ustawień, prawidłowe numery zawodników, poprawa składów niektórych reprezentacji) zajęła około dwóch godzin.
Powiedziałbym nawet, że teraz jest to patch ukończony na ok. 90% - wymagane poprawki to jeszcze stroje Bundesligi, a w zasadzie czcionki numerów i nazwisk oraz ich kolorystyka (np. na czerwonej koszulce są czerwone numery albo w ogóle nie ma nazwisk).
Liczę na aktualizację od Andrey'a, kimkolwiek on jest biggrin.gif

Proszę wrzuć swój poprawiony OF smile.gif
mihal21
Dlaczego jak instaluje ten patch to zmienia mi sie sterowanie?.W "settings" jest wszystko tak jak było a w meczu niektóre klawisze nie działaja. Bez patcha jest wszystko dobrze bo sprawdzałem.
born2july
witam
zainstalowałem tego patcha bez OFA
wgrałem sava BAL
gram kariere w almeri
po wgraniu patcha pojawiły mi sie stroje wszystkich druzyn w hiszpani
a moja druzyna dostała całe czarne stroje, cos jest nie tak, bo zarówno strój u siebie jak i na wyjezdzie ma czarny, wie ktos moze co sie stało i jak to naprawic?
dzieki
pozdrawiam
Credt
CYTAT(Zywy @ Nov 8 2008, 17:17) *
Proszę wrzuć swój poprawiony OF smile.gif

Proszę:
DOWNLOAD
Oczywiście może Ci z jakichś względów nie pasować, w takim wypadku zrób sobie kopię zapasową obecnego OFa i w razie czego podmień z powrotem wink.gif
Shared
Zgadzam się również, że to najlepszy dotychczas patch(of?) do PES'a jednak jest kilka błędów. Mianowicie nie wyświetla mi się wynik jest tylko x-x, gdzie x to puste pole w którym powinno być naprzykład 0-0, mam tylko kreske - ... Druga sprawą jest to, że w opcjach mam coś pomieszane i przycisk, który odpowiadał za zmianę zawodnika, czy to w obronie, czy w ataku, zwyczajnie nie działa, zmiana zawodników występuje automatycznie, co znacznie mi utrudnia grę ;/. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Z góry thx
Credt
CYTAT(Shared @ Nov 8 2008, 20:56) *
Zgadzam się również, że to najlepszy dotychczas patch(of?) do PES'a jednak jest kilka błędów. Mianowicie nie wyświetla mi się wynik jest tylko x-x, gdzie x to puste pole w którym powinno być naprzykład 0-0, mam tylko kreske - ... Druga sprawą jest to, że w opcjach mam coś pomieszane i przycisk, który odpowiadał za zmianę zawodnika, czy to w obronie, czy w ataku, zwyczajnie nie działa, zmiana zawodników występuje automatycznie, co znacznie mi utrudnia grę ;/. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Z góry thx

Co do tego ostatniego (zmiana przycisku), też miałem ten problem. U mnie, zamiast standardowego Q, funkcja ta została przeniesiona na Z, a zmiana taktyki (domyślnie Z) - na Q.
Wejdź w System settings, następnie w Controller settings -> Controller 1 -> Button Configuration -> i przycisk LB oznakowany Cursor change zamień z przyciskiem LT (Strategy/Att/Def), klikając Enterem najpierw na jeden, a potem na drugi. Powinno działać smile.gif
David
CYTAT(Credt @ Nov 8 2008, 18:26) *
Proszę:
DOWNLOAD
Oczywiście może Ci z jakichś względów nie pasować, w takim wypadku zrób sobie kopię zapasową obecnego OFa i w razie czego podmień z powrotem wink.gif

spodziewałem sie ze bedzie lepiej kazmierczak w porto, nadal matusiak jest, blaszczykowski nie w pierwszej jedenastce
Credt
CYTAT(David @ Nov 8 2008, 21:37) *
spodziewałem sie ze bedzie lepiej kazmierczak w porto, nadal matusiak jest, blaszczykowski nie w pierwszej jedenastce

Poprawiałem tylko te największe (najbardziej kłujące w oczy) błędy, a za taki można było uznać całą Bundesligę. Na takie detale, jak wymieniłeś, nie zwracałem większej uwagi wink.gif
Ale te operacje można wykonać w kilkanaście sekund.
David
CYTAT(Credt @ Nov 8 2008, 22:03) *
Poprawiałem tylko te największe (najbardziej kłujące w oczy) błędy, a za taki można było uznać całą Bundesligę. Na takie detale, jak wymieniłeś, nie zwracałem większej uwagi wink.gif
Ale te operacje można wykonać w kilkanaście sekund.

oki spoko rozumiem ale odrazu chcialem to zobaczyc bo tak najszybciej
powiedz mi a co poprawiles w bundelidze, pytam serio

Credt
CYTAT(David @ Nov 8 2008, 22:12) *
oki spoko rozumiem ale odrazu chcialem to zobaczyc bo tak najszybciej
powiedz mi a co poprawiles w bundelidze, pytam serio

Poprawiłem numery zawodników, bo standardowo przypisano im po prostu po kolei - 1, 2, 3, 4... Bazowałem częściowo na angielskiej Wikipedii, częściowo na stronach klubowych. Także składy były kompletnie pomieszane - tu napastnik na bramce, tam golkiper w ataku... Teraz każdy gra na swojej nominalnej pozycji. Jedynie wyjściowe jedenastki mogą nie być takie, jakie wystawia klub w rzeczywistości.
Poprawiłem też składy kilku reprezentacji, m.in. Irlandii Północnej, Grecji czy Bułgarii: w tej pierwszej w kadrze 23. piłkarzy brakowało bramkarza (dodałem Roya Carrolla i Maika Taylora), w drugiej grało dwóch Samarasów, w trzeciej również nie było bramkarza... W niektórych reprezentacjach (np. Czech) grali zawodnicy innych krajów, np. Rumunii, Węgier czy Hiszpanii - to też poprawiłem. Nadal gryzie mnie jednak narodowość Arne Friedricha - autor patcha zrobił z niego Czecha... sad.gif
Jeszcze malutka zmiana - teraz Guerreiro jest śniady, jak w rzeczywistości, bo Konami domyślnie wstawiła Rogera bladego jak papier.
W gruncie rzeczy nie poprawiłem wcale wielu elementów, ale zawsze to kroczek do lepszego wink.gif

EDIT:
Dzisiaj zobaczyłem, że wyszła już kontynuacja tego patcha, oznaczona numerkiem 1.5. Oto link z GamingAccess:
Andrey's Patch v1.5
Z góry jednak uprzedzam, że się zawiodłem. Fakt, poprawione zostały drobne błędy (naprawdę drobne, na pierwszy rzut oka praktycznie niewidoczne - jeśli się ich nie szuka, to się ich nie znajdzie), dodano nowy styl menusów (to akurat na plus, wygląda to nowocześnie), wrzucono też nowe tła - gromadę ubłoconych Azjatek w bieliźnie, które do PESa pasują jak dżem do śledzi... Aktualizację 1.5 wywaliłem i wrzuciłem z powrotem wersję 1.3.
David
Rambo w TV:)
dzieki za odp.
wiec nie sadzisz ze lepszym rozwiązaniem będzie zainstalowac patcha 1.5 ale of-a zostawic twojego
co tak naprawde skopali w 1.5??
Credt
CYTAT(David @ Nov 8 2008, 23:54) *
Rambo w TV:)
dzieki za odp.
wiec nie sadzisz ze lepszym rozwiązaniem będzie zainstalowac patcha 1.5 ale of-a zostawic twojego
co tak naprawde skopali w 1.5??

Nie tyle skopali, co niewiele poprawili wink.gif Jest po prostu tylko ciut lepszy, niż wersja 1.3, a spodziewałem się choćby poprawnie ułożonej Bundesligi - niestety ten aspekt został taki, jaki był we wcześniejszej wersji, czyli kompletnie pomieszany. Autor skupił się tym razem na estetyce samej gry - jak wspomniałem: menusy i tła. A z konkretów - kilka ulepszonych składów w reprezentacjach i w zasadzie nic poza tym.

PS Mój OF wcale nie jest dobry wink.gif Jest po prostu poprawiony na tyle, że "da się grać". Liczę na to, że niedługo wyjdzie taki patch, w którym nie będzie trzeba nic poprawiać biggrin.gif
adusfcb
Wczoraj pojawiła się wersja 1.6 --- http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33095
Jak ktoś sprawdzi to niech napisze biggrin.gif smile.gif
Rand
eh bieda straszna. Kto to jest jakiś Fasciano w Barcie?? Brak Pedro, Sancheza w Barcie, i co tam robi Crosas :/
Zanim ktoś się weźmie za Bundeslige to lepiej poprawić inne ligi.

Jest już patch gdzie są poprawne składy w innych zespołach + Bundesliga ?? Albo chociaż w Barcie żeby było, we wszystkich prawie brak Busquetsa, Sancheza i Pedra :-/
Tari
wlasnie wyszedl Burgum v0.40 wink.gif W Barcy sa Pedrito i Busquets, nie ma Crossasa, w Bundeslidze sklady w porzadku tylko statystyki nierealne (oprocz Werderu i Bayernu,ktore sa kompletnie zrobione - mozna spokojnie grac). Wszystkie kitsy sa (angielska,wloska,hiszpanska,niemiecka,reprezentacje,czesc dodanych zespolow jak CSKA, Anorthosis, Partizan itd). Wiekszych wad nie ma. Wedlug mnie najlepszy aktualnie patch.

KLIK
brtek00
Znalazłem na necie OF do Andrey's patcha 1.3 przyanjmniej aktualne transfery biggrin.gif chyba w 100% nie wiem kogo jeszcze tam brakuje xd

Link : http://www.speedyshare.com/111266818.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.