CYTAT(David @ Nov 8 2008, 22:12)

oki spoko rozumiem ale odrazu chcialem to zobaczyc bo tak najszybciej
powiedz mi a co poprawiles w bundelidze, pytam serio
Poprawiłem numery zawodników, bo standardowo przypisano im po prostu po kolei - 1, 2, 3, 4... Bazowałem częściowo na angielskiej Wikipedii, częściowo na stronach klubowych. Także składy były kompletnie pomieszane - tu napastnik na bramce, tam golkiper w ataku... Teraz każdy gra na swojej nominalnej pozycji. Jedynie wyjściowe jedenastki mogą nie być takie, jakie wystawia klub w rzeczywistości.
Poprawiłem też składy kilku reprezentacji, m.in. Irlandii Północnej, Grecji czy Bułgarii: w tej pierwszej w kadrze 23. piłkarzy brakowało bramkarza (dodałem Roya Carrolla i Maika Taylora), w drugiej grało dwóch Samarasów, w trzeciej również nie było bramkarza... W niektórych reprezentacjach (np. Czech) grali zawodnicy innych krajów, np. Rumunii, Węgier czy Hiszpanii - to też poprawiłem. Nadal gryzie mnie jednak narodowość Arne Friedricha - autor patcha zrobił z niego Czecha...

Jeszcze malutka zmiana - teraz Guerreiro jest śniady, jak w rzeczywistości, bo Konami domyślnie wstawiła Rogera bladego jak papier.
W gruncie rzeczy nie poprawiłem wcale wielu elementów, ale zawsze to kroczek do lepszego

EDIT:
Dzisiaj zobaczyłem, że wyszła już kontynuacja tego patcha, oznaczona numerkiem 1.5. Oto link z GamingAccess:
Andrey's Patch v1.5Z góry jednak uprzedzam, że się zawiodłem. Fakt, poprawione zostały drobne błędy (naprawdę drobne, na pierwszy rzut oka praktycznie niewidoczne - jeśli się ich nie szuka, to się ich nie znajdzie), dodano nowy styl menusów (to akurat na plus, wygląda to nowocześnie), wrzucono też nowe tła - gromadę ubłoconych Azjatek w bieliźnie, które do PESa pasują jak dżem do śledzi... Aktualizację 1.5 wywaliłem i wrzuciłem z powrotem wersję 1.3.