Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2009 Super Patch
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2009 > Other Edit
k0rdian
Patch aktualizujący składy (na 01.09.08)
Poprawione statystyki niektórych piłkarzy
Poprawione loga klubów i lig
Poprawione nielicencjonowane kluby
Nowe kluby (35) (W tym drużyny ligi niemieckiej)

Pobierz:

KOD
http://rapidshare.com/files/161006335/PES09-Patch_k0rdian.zip

brtek00
AHAHH Roger 87 atk?? LOL2 a pewnie blaszczykowski top speed 95 i accle 99 AHAH xd

a of w 100% uaktualniony czy tak byle jak??
k0rdian
Roger gra dobrze i jest dobrze zrobiony, blaszczykowski tez prawidlowo, OF zrobiony w 100%
Graczyk
mi nie dziala niemiecka liga ;/ mam team a i player a1 a2 a3... ;/
malec
facjata rogera mnie rozwalila hahahahahahha
k0rdian
Podobny smile.gif
Foley
CYTAT(malec @ Nov 7 2008, 21:38) *
facjata rogera mnie rozwalila hahahahahahha

Dokładnie tongue.gif Mnie też. Nawet mojego pięcioletniego brata.
nacho66
ja mam problemy z tym patchem.... po kilku kolejkach wywala mnie do windowsa (Vista 64) przy wejsciu do meczu. Dodatkowo w czasie ligi mistrzow, Atletico Madryt ma cale czarne stroje (brak tekstur). Ktos ma podobne problemy? Doinstalowalem najnowszego kitservera ale nie pomaga
brtek00
CYTAT(k0rdian @ Nov 6 2008, 21:53) *
Roger gra dobrze i jest dobrze zrobiony, blaszczykowski tez prawidlowo, OF zrobiony w 100%

AHHAHAH ROGER MA DOBRE STATY? moze i dobre ale bez przesady z tym 87 atk przeciez tyle to maja jedni z najlepszych na swiecie a ty mi z przecietnego rogera zrobiles super mega pilkarza nie to... a i of nie jest w 100% zrobiony wiesz ze Bąk skonczyl kariere reprezentacyjną?a tak w ogole bardzo dobry patch tylko popraw nieco ofa z tymi statystykami i uaktualnij reprezentacje to bedzie chyba najlepszy patch biggrin.gif
Becky
A pierwsze co przykuło moją uwage to nazwiska z dużej czcionki rolleyes.gif
Sądze że lepiej wygląda, kiedy pierwsza litera z wielkiej, natomiast pozostałe z małej.
No i ten Roger wymiata biggrin.gif
koordi
fajny patch thx. i widze że masz na imie tak jak ja Kordian
Lisu(BARCA)
Panowie, a możecie mi powiedzieć kiedy będzie spolszczenie do tego PES'a??
Becky
Lisu są temty od tego typu rzeczy .
Kosot
Wszystko bardzo ładnie ale zauważyłem że Bolton ma zamienioną nazwę i emblemat z fulham wink.gif i na odwrót smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.