Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proszę O Tutorial Wklejania Strojów Do Pes6 (nie Za Nic)
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
lukas91
Witam. Do tej pory wyłącznie grałem w PES'a6, nie bawiłem się w edycję. Nie mam bladego pojęcia o kitserverach, DKZ Studio itp. Nie mogłem nigdzie znaleźć rzetelnej instrukcji do szóstej części PES

Proszę was o:

1.Aktualne stroje:
a)Real Madrid
b)Inter Mediolan
c)Ac Milan
d)FC Barcelona

(nie muszą być koniecznie wszystkie)

2.Dokładną instrukcję krok po kroku, jak wprowadzić je do gry oraz jak samemu zdecydować, w której drużynie chcę owe stroje zamieścić, a także linki do potrzebnych programów.

Zdaję sobie sprawę, że raczej nikt nie będzie miał ochoty pisać takiego tutoriala bezinteresownie, więc:

Autorowi rzetelnego poradnika jestem w stanie odstąpić konto PREMIUM w serwisie Rapidshare z limitem trzech tygodni!
(20 dni, 13godz. i 41minut, odlicza się od czasu napisania tego posta)

(Hasełko prześlę przez PM, kiedy uda mi się umieścić stroje w grze (no i oczywiście, jeśli wszystko będzie działało))

Oferuję ponad 20zł za parę linijek tekstu, poza tym owy poradnik na pewno przyda się wielu innym "zielonym", jak ja.

Pozdrawiam i czekam na upragniony Tut.
perONE
TUTORIAL jak zaaplikowac kitsy do pes6 poprzez KITSERVER oraz przede wszystki JAK ZAINSTALOWAĆ KITSERVER

Kitsy:
INTER
DAC MILAN
REAL MADRID
FC BARCELONA

jct zapraszam na gadu wink.gif które jest na moim profilu.
Varies.
1.Sciagnij kitservera link powyzej wink.gif

2.Zainstaluj go.(wchodzisz pierw do folderu kitserver i klikasz i setup wink.gif po tym musisz odnalezc

3.Aby wgrac stroje musisz wrzucic je do folderu GDB/Uni wink.gif.Stadiony: GDB/Stadium;fejsy GDB/Faces itd.

4.Aby stroje poprawnie dzialaly musisz wpisac w pliku map.txt.(znajduje sie on w folderach dodatkow[czyli np. dla stroii w GDB/uni])

5.Co musisz wpisac w map.txt?To:

# This config maps team number into folder name
# Format: <team-num>,"<folder name>"
# Example: 21,"Russia"

Mam nadzieję ze rozum iesz ;p.Bo tutek pisany w mniej niz 2 min.

Mani3k
Kolego nie bądź taki hojny, nie musisz ofiarowywać nic w zamian, konto RS zachowaj dla siebie.
W końcu forum do tego służy, aby pytać, a inni w miarę możliwości starali Ci się pomóc...
Ja również służę pomocą, w razie problemów pisz na PW.
Pozdrawiam
lukas91
CYTAT(Mani3k @ Nov 6 2008, 13:05) *
Kolego nie bądź taki hojny, nie musisz ofiarowywać nic w zamian, konto RS zachowaj dla siebie.
W końcu forum do tego służy, aby pytać, a inni w miarę możliwości starali Ci się pomóc...
Ja również służę pomocą, w razie problemów pisz na PW.
Pozdrawiam

Mnie nie jest już ono potrzebne, jednak mam kilku chętnych znajomych. Gdyby jednak któryś z autorów tutoriala miał inne zdanie, zapraszam na PW.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.