Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mało Realne Wyniki
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
derock
Czesc Wam

Chciałem zapytać czy jest jakiś patch który poprawia te beznadziejne mało realne wyniki w pes 2009?

Tari
malo realne wyniki? zwieksz poziom trudnosci z amatora na jakis wyzszy wink.gif

pes 2009 jesli chodzi o wyniki to jest chyba najbardziej realistyczny ze wszystkich dotychczasowych. oczywiscie wynik 5-0 czy 6-0 tez sie zdarzy, ale czy w prawdziwej pilce tego nie ma? (man utd-roma 7:1 jak dobrze kojarze).
Piter123
Tari dobrze kojarzysz tongue.gif

Mi sie trafiaja wyniki jak najbardziej realne chyba że mowimy o innym poziomie niz TP
Faka
jedyna opcja to taka jaka Tari przedstawia czyli zwieksz poziom gry ;p Na TP musial bys byc "miszczem" zeby wychodzic z wynikiem z kosmosu ;p

A co do malo realnych wynikow to Chelsea podwyzsza srednia ^^ kolejny 5 do jaja.
2pac
derock czekamy az o twoim nicku uslyszymy w jakims konkursie w PES 09, jak jestes taki dobry tongue.gif
Damian.
ustaw formę twojej drużyny na najniższą, a przeciwnika na najwyższą
graj całym zespołem a nie CR7, czy Messim...
graj skrzydlami, rób ładne akcje itd.

pozdrawiam
barman_2000
popieram zdanie poprzedników, albo zagraj np Ajaxem a nie caly czas ManU czy Real tongue.gif, a co do realnosci wynikow to wlasnie Chelsea ostatnio chyba cos kolo 3 meczy po 5-0 i Barca tez trzy mecze z rzedu, jeden 6-1 i dwa po 5-0, wiec takie wyniki sie trafiaja
Orange_91
Gratuluje pomysłu na temat. Nikt Ci nic nie poradzi na wyniki meczów, może po prostu jesteś zbyt dobry w tą grę.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.