Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera By Jablonka10
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Blogi i kariery
Jablonka10
Witam. Spodobał mi się pomysł innych użytkowników forum i postanowiłem założyć bloga. Będę grał Mistrzostwa Świata 2010 RPA.
Poziom:Czempion
Czas Gry: 10 min.
Mam nadzieje ,że wam spodoba się wam mój blog. Niedługo pierwsze relacje.
Jablonka10
manio3
na razie spox ale może trochę wiecej treści..
Jablonka10
Jablonka10

Proszę o ocenianie biggrin.gif
popeq93
Bardzo ładnie i przejrzyście smile.gif
pomyśl jeszcze nad jakimiś podsumowaniami na koniec kolejki tongue.gif
pzdr smile.gif
lukasz44
No ciekawie się zapowiada, ale znalazłem błąd, napisałeś że RPA zremisowało 2-2 z Australią ,a obok że było 2-1 dla RPA, Ale ogólnie to mało tekstów, popracuj nad tym, pozdro tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Jablonka10
To z pośpiechu biggrin.gif Już jutro ukarze się wywiad z Gmochem laugh.gif oraz wyniki grupy B
Windziak
:| Co to za patałachy w polskiej kadrze? ohmy.gif Frankowski , Grosicki? ohmy.gif LOL biggrin.gif Przegiąłeś biggrin.gif Brakuje jeszcze Szymkowiaka i Tomka Hajty tongue.gif Powodzenia, fajnie się zapowiada ale chciałbym więcej treści wink.gif
Jablonka10

WKS
Fajnie ale dawaj screeny i troche wiecej relacji .
Jablonka10
Przez tydzień nie będę mniał dostępu do kompa ale wszysto nadrobie biggrin.gif
Jablonka10

Oceniajcie
Jablonka10

Proszę o ocenianie i komentowanie tongue.gif
Jablonka10
Z powodu zbyt małego zainteresowania postanowiłemn zawiesić bloga
Windziak
Nie zniechęcaj się wink.gif Fajnie to wszystko wygląda, a poza tym szkoda nie skończyć czegoś co już zacząłeś wink.gif Ja też żałuję że w poprzednim blogu nie dokończyłem MŚ tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.