Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Statystyki Pes
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Leo83
Witam:)
Jestem tu nowy i licze na cieple przyjecie ;P Od niedawna zaczalem swoja przygode z Pes6 i bardzo mi sie spodobal wink.gif Niestety strasznie bolą mnie sklady i staty niektorych zawodnikow :/ Ze 3 tematy nizej wyczailem aktualizacje skladow z jakiejs niemieckiej stronki, jest lepiej ale nie tak jak ja bym chcial tongue.gif Czy jest jakis program dzieki ktoremu latwo mozna zmieniac staty zawodnikow i ich przynaleznosc klubowa ??
Czy mozna tworzyc nowych zawodnikow ? I Czy mozna skads sciagnac nowe ligi ( w tej aktualizacji mam 2 niemiecka lige ktora mi na nic nie potrzebna, chcialbym argentynska brazylijska i polska smile.gif
Z gory dzieki jesli ktos mi pomoze smile.gif Jak nie to dalej bede meczyl google o pomoc smile.gif
Pozdrawiam

Ps: Jak sprawic bym watki w temacie widzial jeden po drugim a nie w kazda odpowiedz musial wchodzic ??:>
NoisE
A.D 1
Polecam Pes Fan Editor..

A.D 2 Opcje - tryby wyświetlania - standardowy
potter
Do polskiej ligi to polecam Ci zainstalowanie patcha: Ekstraklasa Patch v 5.0 ktory ukaze sie w tym tygodniu
Tam bedzie wszystko po kolei opisane co i jak masz zrobic takze powinienes sobie poradzic
Sledz ten dzial:
http://board.issonline.pl/index.php?showforum=92
Leo83
Wielkie dzieki smile.gif
Ale widze powoli ze mam klopoty z obiektywizmem smile.gif 
W tym watku nizej gdzie ktos pyta o nowe sklady do pesa 6 jest napsiane ze ma wyjsc patch 6,5 oraz patch v5.0 ekstraklasa.
Przeciez jest juz na necie patch 6.5....znaczy ze wyjdzie kolejny nowszy ??
Ostatnie juz pytanie i wiecej nie marudze smile.gif))
Ten aktualny patch 6.5 zajmuje calkiem sporo miejsca....znacie jakis dobry torrent lub stronke z ktorej mozna pobrac bo z filefront leci mi 30kilo :/ w tydzien nie sciagne...
Tolek
Masz przecież tryb Edit, człowieku O.o. Tam możesz sobie statsy i przynależność pozmieniać. Ale ja polecam ci ściągnąć dobrego patcha i potem wyedytować statsy w edit mode, jeśli ci nie przypasują.
I witamy na forum smile.gif.
Leo83
Poczekam sobie jak wyjdzie ten nowiutki patch co to o niego takie wielkie avanti w jednym z tematow smile.gif 
A z edytowaniem samemu to taki klopot ze dla z jednej strony z kilkoma statami sie decydowanie nie zgadzam a z drugiej jak sam je pozmieniam to bedzie troszke nieobiektywnie smile.gif
Dzieki za pomoc smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.