crash5
Oct 26 2008, 20:13
Mam pytanie. Bo gram lige Angielską osobno w League. Gram na Top player. Założyłem sobie że będe grał lige Angielską a puchary na koniec sezonu to liga Mistrzów. I mam pytanie teraz czy poziom trudnośći w League odpowiada temu z Master League? Oczywiście chodzi mi o Top Player. Bo jakoś dziwnie mam wysokie wygrane. Czy poprostu liga Angielska jest tak łatwa? Może dlatego że gram Manchasterem UTD? Prosze o odpowiedź. Tylko prosze o normalną odpowiedź a nie typu że : "Grasz Manchasterem to nic dziwnego". Czy to napewno ten sam poziom gry co w Master League? (Top Player)
no mi sie wydaje ze TP to jest wszedzie TP i ze poziomy sa jednakowe dla wszystkich trybow rozgrywki
messjash
Oct 27 2008, 15:37
Ja tam lige mistrzów jednym tchem łyknąłem bez porażki na top player grając chelsea. Ale w ML grając też chelsea odpadłem np. ze stoke z pucharu. Myślę jednak że poziom jest ten sam, ale nie zawsze jest taki sam. Zwyczajnie czasem trafiają się mecze łatwe jak i trudne. Choć dla mnie te rudne to zazwyczaj z jakimiś teoretycznie słabszymi zespołami ;] Ostatni mecz z arsenalem na wyjeździe 0:6 ;] 4 bramki Drogby do przerwy ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.