Dobra, ostatnio każdy kto mógł wydał, lub zapowiedział prace na patchem, ale powiedzmy sobie szczerze - który teraz jest najlepszy? Na którym wy gracie? Ja przyznam się, że nie posiadam żadnego
Roberthinio
Oct 26 2008, 18:34
Ja gram na Downtown Patch beta 0.6 lecz i tak patch jest slaby bardzo slabe wykonanie kitsów

jedynym plusem są nowe buty ale ja wciąż czekam na porządny patch który zmieni wszystko w grze
Ja póki co gram na PES 2009 Revolution Patch i ogólnie nie jest źle. Trzeba tylko poczekać na skończenie Bundesligi i wsio
marcin_p
Oct 26 2008, 18:54
Dla mnie najlepsze sa Burgun patch v0.25, Revolution patch 1.1, Gamingaccess patch v0.2
Pelajs
Oct 26 2008, 19:14
Prosze o to abyscie mi podali linka albo cos gdzie mozna sciagnac jakis patch albo cos, aby byly uaktualnione transfery i koszulki, nazwy i herby druzyn. Tylko nie piszcie ze mam sam poszukac. Wiem ze jest to na wielu anielskich forach czy stronkach, ale z moim angielskim srednio wiec chce abyscie podali gdzie to moge znalezc.
Pzdr
marcin_p
Oct 26 2008, 19:15
CYTAT(Pelajs @ Oct 26 2008, 19:18)

Prosze o to abyscie mi podali linka albo cos gdzie mozna sciagnac jakis patch albo cos, aby byly uaktualnione transfery i koszulki, nazwy i herby druzyn. Tylko nie piszcie ze mam sam poszukac. Wiem ze jest to na wielu anielskich forach czy stronkach, ale z moim angielskim srednio wiec chce abyscie podali gdzie to moge znalezc.
Pzdr
gamingaccess.com i chyba az tak slabo z twoim ang nie jest zebys nie umial skapowac banalnej instrukcji instalacji
Kamson
Oct 26 2008, 20:12
Ja narazie jade na gamingaccess 0.2 i czekam na jego nowsze wersje.
courteneycox
Oct 28 2008, 13:29
Rzeczywiscie Revo 1.1 wydaje sie byc ciekawy, ale czy ktos orientuje sie, ze jak skoncza Bundeslige (czyli dodadza stroje plus czesc zawodnikow), to trzeba bedzie na nowo sciagac caly patch (np. 1.2) i instalowac? Nie bedzie to sie gryzlo z wersja 1.1, bo za bardzo nie ma tam opcji unistall czy cos w ten desen... (chyba, ze wystarczy usunac ten katalog "kitserver" oraz plik .bin z "moich dokumentow" [tego ostatniego mam oczywiscie backup oryginalnej gry;)
Wklejasz patcha i on nadpisze pliki które zostały zmienione - jedyne co możesz utracić to dane np. z edit mode jezeli sam coś pozmieniasz bo pewno of inny będzie, a tak to wklejasz pliki, od nowa w kitserverze klikasz install i jazda.
kris15j
Oct 28 2008, 17:11
Sprawdzam ten Revo 1.1
Za chwilę opiszę moje wrażenia z gry.
EDIT\\ A więc zainstalowałem - działa bez zarzutów
Zagrałem ładnie wygłada, nowe herby, kitsy, loga lig i bundesliga, ale moim zdaniem twórca patcha to fan barcelony bo umiejętności graczy REALU są zaniżone w porównaniu do podstawki a prędkość napastników Barcy jest w czerwonym kolorze czyli ponad
95, to jest błąd, każdy mecz przeciw nim to arcytrudne spotkanie!!!
Jeżeli miał bym oceniać ten patch w skali 5 punktowej to dałbym
4, ale mimo tych niedoskonałości polecam!
LINK:
http://rapidshare.com/files/158401476/PES_..._PATCH_V1.1.rar
totek7
Oct 28 2008, 17:17
można jakies linki gdzie sa te patche... z kad je mozna sciągnąc?i który prezentuje sie najlpeiej.. ?>>
Pelajs
Oct 28 2008, 17:25
A czy w patchu Revolution patch V1.1 sa aktualne transfery, herby, stroje i nazwy druzyn?
mavachi
Oct 28 2008, 17:46
http://downloads.gamingaccess.com/index.ph...32500#vb_images tutaj jest doskonaly patch ze strojami oryginalnymi wszystkich druzyn,transfery i pily, tylko herby w menu sa stare niewiem czemu :/ moze wam beda dzialac oryginalne. Po wypakowaniu mamy kitserver ktory wklejamy do folderu z glownym pesem i instalujemy i flder KONAMI gdzie sa stroje i wklejamy je do folderu z sav'ami
kris15j
Oct 28 2008, 18:02
damian376
Oct 28 2008, 18:17
Jak odinstalowywać patchy normalnie tylko katalogi usunąć czy coś więcej?
brtek00
Oct 28 2008, 18:49
Najlepszy patch?
Burgum Patch v0.30 to zdecydowanie najlepszy patch jaki ukazał się do PESA 2009. Patch wprowadza następujące zmiany w grze:
-wszystkie loga drużyn, pucharów, lig
-wszystkie realne stadiony, nazwy pucharów
-wszystkie realne nazwy dla zawodników reprezentacji narodowych
-wszystkie drużyny Ligi Mistrzów oraz Pucharu UEFA (Lech Poznań)
-100% EPL, Serie A, Ligue 1, La Liga, (składy, nazwy i t.p
-Bundesliga (wersja beta) zamiast Eredivisie
-100% składów i transferów dla zespołów z Other A
-nowe piłki
- i wiele wiele więcej
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32502
a jak mam burgum 0.25 to jak zainstaluje 0.30 to mi znikie save ?? czy da się go jakoś zachować jakby co ?
ej no lipa, że bundesliga zastąpi eredivisie, ja chce to i to :x
Pelajs
Oct 28 2008, 21:06
A czy w tym patchu sa poprawione nazwy, herby i stroje druzyn?
CYTAT(brtek00 @ Oct 28 2008, 18:53)

Najlepszy patch?
Burgum Patch v0.30 to zdecydowanie najlepszy patch jaki ukazał się do PESA 2009. Patch wprowadza następujące zmiany w grze:
-wszystkie loga drużyn, pucharów, lig
-wszystkie realne stadiony, nazwy pucharów
-wszystkie realne nazwy dla zawodników reprezentacji narodowych
-wszystkie drużyny Ligi Mistrzów oraz Pucharu UEFA (Lech Poznań)
-100% EPL, Serie A, Ligue 1, La Liga, (składy, nazwy i t.p
-Bundesliga (wersja beta) zamiast Eredivisie
-100% składów i transferów dla zespołów z Other A
-nowe piłki
- i wiele wiele więcej
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32502 Czy Ty do licha ciężkiego umiesz czytać ?! // Tomak
mavachi
Oct 28 2008, 21:34
tak plejas jest wszystko zrobione masz transfery i wszystko dziala
ponawiam pytanie
mam burgum 0.25 to jak zainstaluje 0.30 to mi znikie save ?? czy da się go jakoś zachować jakby co ?
Randone
Oct 29 2008, 01:52
No i ch... po zainstalowaniu burguma 0.30 rozegrlaem kilka gier, wylaczylem PESa, uruchamiam i mam to:

Ktore pliki odpowiadaja za pilki, buty i stroje bo chce sobie skleic patch bo z kazdego podoba mi sie cos innego
Kubcak
Oct 29 2008, 14:58
A czy burgum działa na "nie czyste gry"??
jaredd18
Oct 29 2008, 16:40
Ja również mam problem z patchem. Mianowicie, wszystko co powinno dziala, poza jednym. Stroje, znane drużyny mają dobre np. Liverpool, Arsenal czy Barca. Problem pojaiwa sie przy Hull City, Portsmouth i Atletico (nie wiem przy jakich jeszcze, bo reszty nie sprawdzalem), ale te 3 druzyny, ktore wymienilem zamiast swoich maja cale czarne... Chyba nie musze dodawac, ze wyglada to okropnie. Ktoś wie co z tym zrobic?
P.S. Mam burgum patch v0.30
EDIT: Zeby uniknac odpowiedzi, ktore mi nie pomoga. Kitservera wkleilem tam gdzie trzeba i zainstalowalem. Pliki, które trzeba zamienic w moich dokumentach tez zamienilem.
Ja wybrałem FKuyt Mix PatchV10 bardzo dobry OF, stroje, nie ma Bundesligi ale wole mieć holenderska niz polowe bundesligi, a buty i pilki sobie wgralem
agregat
Oct 29 2008, 22:15
Pytanie:
Czy istnieje patch który zmienia jedynie grafikę tych drużyn, które są na oryginalnej wersji oraz uaktualnia transfery?
Kubcak
Oct 30 2008, 17:51
Jak tego burguma wykasowac bo sie zdenerwowałem jak sie okazało że zamienia tamte identyczne druzyny wiecie A C J na jakies z pucharu UEFA a nie ma jak to granie nimi jak chce sie sprawdzic kto lepiej gra a nie kto miał lepszy zespół

pzdr
marcin_p
Oct 30 2008, 18:03
CYTAT(Kubcak @ Oct 30 2008, 17:55)

Jak tego burguma wykasowac bo sie zdenerwowałem jak sie okazało że zamienia tamte identyczne druzyny wiecie A C J na jakies z pucharu UEFA a nie ma jak to granie nimi jak chce sie sprawdzic kto lepiej gra a nie kto miał lepszy zespół

pzdr
Zainstaluj sobie gaminaccess patch. Poprostu wklej kitserver zamiast tego co masz teraz i to samo zrob z of'em. Podmien te pliki i juz;)
Kubcak
Oct 31 2008, 17:41
A co zmienia ten gaminaccess patc
jacekz40
Oct 31 2008, 18:52

A może ktoś by napisał coś o tych patchach, co dają co zmieniają?
Forza_Michal
Nov 3 2008, 21:27
Witam mógłby ktos dokładnie wytłumaczyć jak wgrać tego PAtcha 0.30?i czy dany patch usuwa dotychczasowe zapisy gry?
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=12951Tu macie mą przeróbkę różnych dodatków z Gaming Acces.
Jest tam wszystko co potrzeba oprócz Polskich drużyn.
Ściągać i cieszyć się wszystkimi kitsami.Gorzej sprawa wygląda z twarzami i składami.
Jaki patch zainstalować aby nie stracić sezonu BAL(gram w lidze francuskiej Nantes) a mieć aktualne składy nazwy drużyn oraz koszulki i herby?
Jak go instalować(kurcze mam z tym duży problem dlatego proszę o instrukcje).
Witam mam pytanie czy jest możliwość, że jakiś patch wcieli LM do Become a Legend i będzie można rozgrywać LM z tą całą oprawą w karierze, bo narazie to jest jakiś Europen Championship. I drugie pytanie czy jest możliwość aby w become a legend było więcej lig niż tylko 4 bo trzeba wybierać czy chce sie grac angielski wloska hiszpanska i holenderska, czy tez angielska wloska hiszpanska i francuska?
bartek1946
Nov 5 2008, 16:30
witam,czy wie ktoś może czy wyszedł jakiś patch z ligą portugalską napes 2009,bo ja nie mogę zaleść nigdzie:(
mavachi
Nov 5 2008, 18:52
toldek raczej nie mozna tak zrobic, a co do lig to jest tyle ile tam widzisz

.
Bartek7
Nov 6 2008, 19:15
Raz widziałem patch który zmnienia menu i te inne jaki to patch (jak wiecie to dajcie link)
1922lechpoznan1922
Nov 6 2008, 20:31
ten burgum 0.30 do dupy. wgralem kitservera i of'a, nazwiska sa albo z malej albo z duzej litery, formacje sa nie poustawiane ;/ ma ktos sposob zeby temu zaradzic?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.