Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 2009 Pl
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kchmarzynski
Witam.

Wie ktos kiedy wyjdzie spolszczenie do PES2009 (tak jak to miało miejsc z PES2008) i czy wogole wyjdzie? Chodzi mi o spolszczenie tekstu w grze.

Jesli taki temat juz jest to prosze o link... i z gory przepraszam.
MakssPl
Nie wyjdzie!
kchmarzynski
Skad masz taka pewnosc? A moze ktos juz sie zaja podmiana z PES2008, bo tam sa podobne teksty jak w PES2009?
mavachi
przeciez wszystko powinno byc jasne ludzie pes po angielsku nie jest od wczoraj wink.gif
barman_2000
stad ma pewnosc ze CD projekt juz dawno zapowiedzialo ze nie bedzie wersji pl, jakbys troche poczytal newsy na stronie glównej przed premiera pesa to bys wiedzial, a po drugie nie umiesz kilku zwrotow po angielsku???
deejay666
No ale oficjalnego spolszczenia nie bedzie. Szkoda, ze nie kontynuują komentarza Borka z Kołtoniem moze i wykonanie bylo kiepskie ale pomysl nie i zamiast poprawic komentarz to oni z niego zrezygnowali:(
kchmarzynski
1. Nie wszyscy w Polsce mają internet na co dzień, wiec przykro mi, ale nie czytałem co dziennie newsów.
2. Znam podstawowe zwroty w PES po angielsku, ale latwiej by było czytać po polsku, co nie?
3. W BaL sa nowe zwroty ktore mogly by byc po polsku, to ulatwilo by zabawe.
4. Ponawiam pytanie, czy ktos zaja sie spolszczaniem, ja bym to zrobil, ale nie mam czasu...

PS. Zrobilem spolszczenie do PES5 jako kcma, wiec wiem co sie z czym je.
lewyy
A może ktoś mógłby napisać które pliki odpowiadają za napisy i jak je edytować ?? biggrin.gif Bo wiem jak to było w PES 6 ale w 09 się troche zmieniło ;p
pazi
CYTAT(kchmarzynski @ Oct 25 2008, 19:20) *
1. Nie wszyscy w Polsce mają internet na co dzień, wiec przykro mi, ale nie czytałem co dziennie newsów.
2. Znam podstawowe zwroty w PES po angielsku, ale latwiej by było czytać po polsku, co nie?
3. W BaL sa nowe zwroty ktore mogly by byc po polsku, to ulatwilo by zabawe.
4. Ponawiam pytanie, czy ktos zaja sie spolszczaniem, ja bym to zrobil, ale nie mam czasu...

PS. Zrobilem spolszczenie do PES5 jako kcma, wiec wiem co sie z czym je.

Zobacz to > http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32397 nie sprawdzałem, czy to spolszczenie tekstów w 100%
witek21
CYTAT(pazi @ Oct 26 2008, 20:18) *
Zobacz to > http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32397 nie sprawdzałem, czy to spolszczenie tekstów w 100%

sprawdzał ktoś czy działa ten patch???
to spolszczenie tylko MENU czy całego tekstu w grze??
Zywy
Nie moge pobrac sad.gif
lewyy
Jak to wgl wgrać ?? biggrin.gif
mariusz123211
pl menu
nie wiem czy to całe spolsczenie CHyba tylko menu
Zywy
4 posty wyżej już była o tym mowa blink.gif
kchmarzynski
CYTAT(lewyy @ Oct 27 2008, 15:40) *
Jak to wgl wgrać ?? biggrin.gif

To jest tylko "graficzne" spolszczenie menu, a nie całej gry. Wrzucasz pliki do odpowieniego folderu w kitserve'rze (...\kitserver\img\rv_e.img).
kchmarzynski
Mógłby ktoś mi powiedzieć jak się dostać do plików z tekstem i za pomocą jakiego programu? Próbowałem wczoraj z DKZ Studio, ale nic z tego.
oposq3
game grafic studio
rv0c_e.img
unnamed_108

napisy wszystkie unnamed_1.bin
programy afs expoter-hex workshop

moge powiedziec ci jak to sie robi ale musiałbyś też coś dla mnie zrobic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.