Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Zwolnic Tempo Gry ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
alibi
no wlasnie, oprocz takich trikow jak wyzsza rozdzialka albo czestotliwosc odswiezania. Probowalem uruchamiac inne programy w tle ale dalej jest dla mnie szybko tzn malo realnie. Macie jakies sposoby ?
Serkowskipes6
Mozesz podać parametry swojego kompa ??
alibi
CYTAT(Serkowskipes6 @ Oct 24 2008, 23:13) *
Mozesz podać parametry swojego kompa ??

intel dwurdzeniowy E4500 2,2GHz
2GB RAM
NVidia 6800 GS

darko11221
Ludzie po prostu głowa boli kiedy czytam takie teksty: Gra jest dla mnie za szybka.
Znaczy się chcesz żeby ci cieła żaden problem wchodzisz do Biosu odkręcasz procek na minimum wykładasz 1 kość ramu i masz upragnine 10 Fps laugh.gif
norek
CYTAT(alibi @ Oct 24 2008, 21:54) *
no wlasnie, oprocz takich trikow jak wyzsza rozdzialka albo czestotliwosc odswiezania. Probowalem uruchamiac inne programy w tle ale dalej jest dla mnie szybko tzn malo realnie. Macie jakies sposoby ?

Kup slabszego kompa...
szwaczu
hehehehe, ja za to chce zeby przyspieszycmoja rozgrywke w gameplayu, kompa mam dobrego smile.gif gra mi fajnie chodzi ale wolalbym zeby gra byla troszke szybsza biggrin.gif przedewszystkim jak z kolegami gram, wtedy jest wiecej emocji smile.gif

Da sie moze przyspieszyc ta gre?
2pac
CYTAT(darko11221 @ Jan 5 2009, 16:39) *
Ludzie po prostu głowa boli kiedy czytam takie teksty: Gra jest dla mnie za szybka.
Znaczy się chcesz żeby ci cieła żaden problem wchodzisz do Biosu odkręcasz procek na minimum wykładasz 1 kość ramu i masz upragnine 10 Fps laugh.gif

Bardzo niemądre posunięcie.

-------------------------------------------------------------------------------

alibi, albo ci się po prostu wydaje, że gra jest za szybka, albo popróbuj tricków z Use Frame Skipping i Use V-Sync. Powinno pomóc.

szwaczu, przyspieszyć ?? podaj konfiguracje kompa, bo może ci się tylko wydaje, że masz dobrego, a poza tym spróbuj zrobić takie rzeczy:
- defragmentacja dysku
- wyłączenie programów innych
- obniżenie detali (!?)
- instalacja sterowników
szwaczu
2pac ale ja podalem ze mi gra chodzi dobrze!! chcialbym ja tylko przyspieszyc smile.gif ale juz Ci podaje parametry mojego kompa

Procesor AMD Athlon 64 (3000+) 2GHz
Karta GF 9600GT
2 GB RAM

Gram na rozdzialce 16:9 (panoramiczny LCD) Na HIGH detalach... Cos tam jeszcze potrzeba??

W tych opcjach na dole mam zaznaczone to : "Use fram skipping" (nie wiem do czego to jest).
norek
Wlacz double speeda....
szwaczu
Gdzie to sie wlacza jak mozesz? Wogole jest cos takiego??
szwaczu
Witam ponownie. Pytam sie czy mozna przyspieszyc tempo gry w PES 2009?? gra mi dziala plynnie, ale jak dla mnie za wolno smile.gif lubie szybsze rozgrywki.

Prosze o pomoc smile.gif

PS parametry mojego kompa :

Karta GF 9600GT
2 GB RAM

Gram na rozdzialce 16:9 (panoramiczny LCD) Na HIGH detalach... Cos tam jeszcze potrzeba??

W tych opcjach na dole mam zaznaczone to : "Use fram skipping" (nie wiem do czego to jest).
messjash
Czy wy się dobrze czujecie ?!?!?! możecie mi powiedzieć co ma sprzęt do gameplayu gry??? Nie ma czegoś takiego jak przyśpieszanie czy zwalnianie gry !!! Jak ma się słaby sprzęt to klatkuje i może zwalnia tylko wtedy nie da się normalnie grać, ale przy zalecanej konfiguracji gra dział tak jak została zrobiona, zaprogramowana i tyle !!!
JuveR
CYTAT(szwaczu @ Jan 8 2009, 16:50) *
Witam ponownie. Pytam sie czy mozna przyspieszyc tempo gry w PES 2009?? gra mi dziala plynnie, ale jak dla mnie za wolno smile.gif lubie szybsze rozgrywki.

Prosze o pomoc smile.gif

PS parametry mojego kompa :

Karta GF 9600GT
2 GB RAM

Zainstaluj sobie 2008. Tam jest szybsze tempo... Zdecydowanie tongue.gif
mVp
Wszystkim dla których gra jest za wolna proponuje Fife.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.