dwozny
Mar 30 2005, 21:44
siemka mam problem niemoge zainstalować ani zgrać płyty z winning eleven 8i kiedy proboje stworzyć obraz płyty to w 78% występuje jakiś błąd i też niemoge jej zainstalować, a płyta jest prawie nie porysowana, możema trzy leciutki rysy, więc znacie może jakiś program dzięki ktoremu mògł bym zgrać we8i na dysk(stworzyć obraz płyty).
Raczej nie ma takiego progsu co pozwolilby zgrac dane z uszkodzonej mechanicznie plyty, może skocz do jakiegoś kolegi co ma lepszego CeDeka, bo mòj CTX czyta nawet bardzo porysowane płyty, a np. LG mojej dziewczyny to nadaje się do.....
dwozny
Mar 30 2005, 21:59
mam w kompie 2 napędy dvd nagrywarke i zwykły napęd dvd i w obu dwoch jest błąd przy tym samym procencie:(
| QUOTE |
| siemka mam problem niemoge zainstalować ani zgrać płyty z winning eleven 8i kiedy proboje stworzyć obraz płyty to w 78% występuje jakiś błąd i też niemoge jej zainstalować, a płyta jest prawie nie porysowana, możema trzy leciutki rysy, więc znacie może jakiś program dzięki ktoremu mògł bym zgrać we8i na dysk(stworzyć obraz płyty). |
Spròbuj znaleź sobie taki program :arrow: BulletProof File Copy 1.2 :arrow: Jest darmowy i służy do "zgrywania uszkodzonego pliku z porysowanej płyty" może ci sie uda.Podaj maila...to może go przpchne jak nie znajdziesz :roll:
ftomekk
Mar 30 2005, 22:58
Sprobuj dobrej jakosci pasta do zebow(mowie powaznie) usunac delikatnie glebsze ryski.Jeszcze lepsza jest pasta polerska np.do lakierow samochodowych-tylko pamietaj-delikatnie
EE tam co wy gadacie !
Zessaj sobie BadCopyPro i będzie cacy. Mnie prawie wszytko zgrywa ze zjebanych płytek :twisted:
Pozdrawiam
| QUOTE |
Sprobuj dobrej jakosci pasta do zebow(mowie powaznie) usunac delikatnie glebsze ryski.Jeszcze lepsza jest pasta polerska np.do lakierow samochodowych-tylko pamietaj-delikatnie  |
a tam... spirit 2 win :wink: weź se na gaze troche spiritu i leciutko posmaruj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.