Poziom gry: TOP PLAYER
1. Finał LIGI MISTRZÓW:
Mój pierwszy finał. Grałem Interem Mediolan, a w finale trafiłem na Barcelonę. Początek meczu zaczął się od ataków Barcy, strzelili oni gola na 1-0. Zmobilizowałem się i wyrównałem wynik na 1-1 po karnym Adriano. Po chwili Barca znów strzeliła mi bramę na 2-1. Byłem troche wkurzony, ale dobrze mi szło i wyrównałem na 2-2 w 45 minucie. W 70 minucie Barca znów władowała mi gola i było już 3-2
2. Faza grupowa LIGI MISTRZÓW:
Gram Interem przeciwko MU. W pierwszym meczu przegrałem 0-1, więc chciałem się odegrać. Atmosfera była napięta, bo moja pozycja w grupie nie była najlepsza. Rozpoczał się mecz, MU ma przewage, Tevez strzela gola. Troche się podłamałem. Potem zacząłem atakować. W 30 minucie fantastycznie strzelam Stankovicem, ale piłka przeszła 10cm nad bramką, jakbym trafił to byłby to moj gol wszechczasów w PES. Następnie MU znow strzeliło mi gola i było już 2-0. W drugiej połowie grałem odważniej i strzeliłem na 2-1, a w 85 minucie moj rozpaczliwy atak udał się !! Gol i wynik już 2-2. W ostatnich minutach bronie się niczym obrona Częstochowy, ale w 90+ minucie Rooney strzela gola na 3-2 !! Ale sie wkurzyłem !! Zaatakowałem i miałem sam na sam Ibrahimovicem, ale z nerwów przestrzeliłem !! Dawno sie tak nie zdenerwowałem !!
3. Ćwierćfinał LIGI MISTRZÓW:
Gram Interem przeciwko Juventusowi. W pierwszym meczu przegrałem na wyjeździe 0-1. Nastawiłem się na atak !! Gram rewanż, a tu Juve strzela mi na 1-0, czyli aby wygrać musze strzelić 3 gole !! Zabrałem sie do pracy i do przerwy było już 2-1 dla mnie. Dobra recepta to walić z lewej nogi Adriano to prawie zawsze wpada, bo jak sie ma taką siłę 99...
Druga połowa była wyrównana, czas mijał. Dalej brakowało mi jednego gola. Pomyślałem, że zmienie napastników i zaatakuje nowymi siłami. W 85 min. rozpaczliwy atak i po zamieszaniu w polu karnym David Suazo strzela gola na 3-1. Jeeest. Teraz taktyka na 5-4-1 i trzymanie wyniku bo CPU robi niestworzone rzeczy w koncowkach jak przegrywa, ale to przetrzymałem i awansowałem.
PS. Tego posta pisałem 30 min