Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga MistrzÓw
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
kielbusm
WItam. Gram sobie w LM w PES 09 i jak przeszedłem do ćwierćfinału(albo 1/8finału) to mnie wywala do windowsa. Mam viste, gram na max detalach. Co może być problemem? Dzięki za pomoc
Tomi84
QUOTE(kielbusm @ Oct 22 2008, 16:57) *
WItam. Gram sobie w LM w PES 09 i jak przeszedłem do ćwierćfinału(albo 1/8finału) to mnie wywala do windowsa. Mam viste, gram na max detalach. Co może być problemem? Dzięki za pomoc

Najprędzej Twój mózg, który chyba za bardzo nie kontaktuje.

Jak umiesz czytać to przejrzyj inne tematy a nie zakładasz następny, do tego jeszcze na temat problemu, który jest wałkowany na forum od dawna. Skąd się biorą tacy ludzie....ręce opadają , współczuję modom i adminom na tym forum...
2pac
Wiele osób miało z tym problem, pozostaje tylko czekać na patcha, który ma wyjść jutro huh.gif
Mastero000
Ten to ma anielską cierpliwość... smile.gif
CYTAT(2pac @ Oct 22 2008, 17:00) *
Wiele osób miało z tym problem, pozostaje tylko czekać na patcha, który ma wyjść jutro huh.gif
kielbusm
CYTAT(Tomi84 @ Oct 22 2008, 16:59) *
Najprędzej Twój mózg, który chyba za bardzo nie kontaktuje.

Jak umiesz czytać to przejrzyj inne tematy a nie zakładasz następny, do tego jeszcze na temat problemu, który jest wałkowany na forum od dawna. Skąd się biorą tacy ludzie....ręce opadają , współczuję modom i adminom na tym forum...

Dobrze spokojnie wink.gif jestem tu nowy, nie patrzyłem na inne tematy. Srryy jak sprawiłem ci kłopot happy.gif dzięki innym za odpowiedz 

NeoNH
no wlasnie nie patrzyles biggrin.gif
a po to sa zeby patrzyc albo jest tez opcja szukaj xPP
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.