Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Real Madrid By Mastero000
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
Stron: 1, 2
Mastero000
Odrazu mówię - to mój pierwszy post na forum, więc proszę o wyrozumiałość. Witam wszystkich smile.gif
Real Madryt - Master League
PES 2009

Real rozpocznie grę w pierwszej lidze, a oto jej skład:

1. Benfica Lizbona
2. Celtic FC
3. Olympique Lyonnais
4. FC Zenit St. Petersburg
5. PSV Eidhoven
6. AC Milan
7. Inter Mediolan
8. Juventus FC
9. A.S. Roma
10. ACF Fiorentina
11. Newcastle United
12. Manchester United
13. Arsenal Londyn FC
14. Liverpool FC
15. Chelsea Londyn FC
16. Villareal C.F.
17. FC Barcelona
18. Atletico Madryt
19. Valencia C.F.

a stawkę zamyka kierowany przezemnie:

REAL MADRYT C.F.

Ustawienia rozgrywki:

Skład na ten sezon:

Bramkarze:

Dudek z nr. 25
Codina z nr. 13
Casillas z nr. 1

Obrońcy:

Heinze z nr. 16
Metzelder z nr. 21
Torres z nr. 22
Marcelo z nr. 12
Pepe z nr. 3
Cannavaro z nr. 5
Ramos z nr. 4

Pomocnicy:

Gago z nr. 8
De La Red z nr. 24
Drenthe z nr. 15
Diarra z nr. 6
Van Der Vaart z nr. 9
Sneijder z nr. 23
Robben z nr. 11
Javi Garcia z nr. 26
Guti z nr. 14

Napastnicy:

Raul z nr. 7 - KAPITAN
Van Nistelrooy z nr. 17
Higuain z nr. 20
Saviola z nr. 18
Bueno z nr. 36

Jak coś jest źle, piszcie. Serdecznie zapraszam do częstego zaglądania na mój blog. Pozdrawiam!
[/size]
marcin_p
Pozmieniaj sobie nr piłkarzy np Sneijder ma 10, a VdV 23. Saviola gra z 9 itd. Będzie bardziej realistycznie.
Pelajs
A czemu on nie ma w skladzie Robinho, czy wysza juz latka, w ktorej sa uaktualnione transfery
wanted92
Bloga napewno będę odwiedzał wink.gif Powodzenia i życzę jak najlepszych sezonów.
marcin_p
CYTAT(Pelajs @ Oct 21 2008, 20:45) *
A czemu on nie ma w skladzie Robinho, czy wysza juz latka, w ktorej sa uaktualnione transfery

Przeciez można sobie samemu graczy transferowac.. a jesli chcesz miec aktualne transfery w Premier League to polecam patch od gaminaccess.
Mastero000
Nie pozmieniam juz tych numerkow, bo zaczalem ML. Maly blad, mam nadzieje ze nie bedzie mocno razil w oczy smile.gif.
marcin_p
CYTAT(Mastero000 @ Oct 21 2008, 20:59) *
Nie pozmieniam juz tych numerkow, bo zaczalem ML. Maly blad, mam nadzieje ze nie bedzie mocno razil w oczy smile.gif.

Wydaje mi się, ze w ML mozna zmieniac te numery. W Edit team chyba. .
David
http://s011.wyslijto.pl/?file_id=55022976931628495517
prosze aktualne sklady i nazwy
Morrison
CYTAT(Płentokiczkens @ Oct 21 2008, 21:03) *
Wydaje mi się, ze w ML mozna zmieniac te numery. W Edit team chyba. .

na pewno było można nie wiem jak teraz i może też być, że tylko w oknie tranfserowym w co wąpię wink.gif
falcon87pl
CYTAT(David @ Oct 21 2008, 21:28) *

do angilskiej czy do wszystkich ?
Mastero000
Mastero000: Jesteśmy zmotywowani

Dziennikarz: Real Madryt wygrał dwa razy z rzędu mistrzostwo kraju, jednak kibice chcą czegoś więcej. Czy pańska drużyna jest na to gotowa?

Mastero000:Mamy solidny skład, staramy się dobrze komponować starszych zawodników z doświadczeniem jak i młodą krew. Mamy jedną z najlepszych formacji defensywnych na świecie i nie gorszą ofensywę. Po zakupie Rafaela, nasz zespół wiele zyskał. Jesteśmy zmotywowani. Na treningach panuje atmosfera pracy, ale nie brakuje czasu na żarty czy luźne rozmowy. Nasza drużyna jest zgrana.

Dziennikarz: Czy sprzedaż Robinho jest poważną stratą dla zespołu?

Mastero000:I tak, i nie. Robinho potrafił poprowadzić drużynę do zwycięstwa, był wspaniałym skrzydłowym i swoim dryblingiem oczarował nie jednego. W Realu Madryt nikogo nie trzymamy na siłę, więc jego chęć do natychmiastowego odejścia szanuję.

Dziennikarz: Co sądzi pan o rewolucji w systemie rozgrywek, Master League?

Mastero000:W porównaniu z poprzednim systemem krajowym, jest to wielka rewolucja. Zlikwidowano puchary takie jak Copa Del Rey, zastępując je międzyligową European Championship oraz European Masters Cup, natomiast Puchar Mistrzów powędrował do naszej ligi. Mam pewne wątpliwości co do takiego systemu. Przede wszystkim upadnie wiele potęg światowych, które znalazły się w League A. Z pewnością liga, w której znajduje się 20 najlepszych drużyn Europy będzie świetna i emocjonująca, ale czy to się sprawdzi…? Pożyjemy, zobaczymy.

Dziennikarz: Rozgrywki rozpoczniecie meczem z Interem w Mediolanie. Czy jesteście w stanie ich pokonać?

Mastero000: Z pewnością tak. Inter gra świetną piłkę, kieruje nim genialny Mourinho i posiada wspaniałych zawodników, jednak Real Madryt jest mocny i silny, więc zapowiadamy grę do samego końca.

Waluk
Wszystko fajnie, oprócz tego przymiotnika przed Mourinho. A tak przy okazji, widzę, że się sporo zmieniło w ML, ale czy można teraz zmieniać drużyny?
Mastero000
Nie zmieniło się dużo, po prostu zmieniłem drużyny i będę omijać puchar ligowy grając w osobnym trybie Champions League.
CYTAT(Waluk @ Oct 22 2008, 16:28) *
Wszystko fajnie, oprócz tego przymiotnika przed Mourinho. A tak przy okazji, widzę, że się sporo zmieniło w ML, ale czy można teraz zmieniać drużyny?
2pac
Jak na razie dobrze się zapowiada tongue.gif Pamiętaj o fotkach z meczu i przejrzystych opisach smile.gif
David
Moj of jest do wszystkich lig
http://s011.wyslijto.pl/?file_id=55022976931628495517
crash5
W sumie grając w Master League też se zmieszałem najlepsze zespoły. Fajnie się tak gra i na Top Player i Normal level. Dokładnie tak jak mastero tylko gram Barcą i wziąłem troche lepsze zespoły:) to tak poza tematem blogu tylko biggrin.gif
Mastero000
Zapowiedz pierwszej kolejki League A:

Real Madryt podejmie na stadionie San Siro drużynę z włoch - Inter Mediolan.
Mastero000

Trenerzy obu zespołów ogłosili wyjściowe jedenastki, które zagrają wieczorem na San Siro:

Real Madryt: Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Marcelo, Gago, Sneijder, Robben, Van der Vaart, Raul©, Van Nistelrooy

Inter Mediolan: Julio Cesar, Materazzi, Samuel, Maicon, Chivu©, Cambiasso, Dejan Stankovic, Vieira, Quaresma, Figo, Cruz.

Relacja z meczu wieczorem.
marcin_p
w screenie z kolejką pisze, ze grasz z Barceloną..a Ty mówisz, ze z Interem. Oświeć nas
Mastero000
CYTAT(Płentokiczkens @ Oct 24 2008, 18:22) *
w screenie z kolejką pisze, ze grasz z Barceloną..a Ty mówisz, ze z Interem. Oświeć nas

Cholera, dalem starego screena. Na przyszlosc bede uwazac. Przepraszam :]
JeLeN
mam pytanie po co ty to wogule piszesz . Chce ci sie czy chcesz sie pochwalic ze umiesz grac pesa...
CYTAT(Mastero000 @ Oct 24 2008, 18:24) *
Cholera, dalem starego screena. Na przyszlosc bede uwazac. Przepraszam :]
Mastero000
CYTAT(Jeleń @ Oct 24 2008, 19:09) *
mam pytanie po co ty to wogule piszesz . Chce ci sie czy chcesz sie pochwalic ze umiesz grac pesa...

Oczywiscie, ze chce mi sie. Mam nadzieje, ze po pierwszym meczu wychwycicie bledy, ktore bede musial poprawic. Zreszta takie opisywanie meczow sprawia mi duza przyjemnosc. smile.gif
EjPii
CYTAT(Jeleń @ Oct 24 2008, 19:09) *

Zobacz sobie inne działy. Takich blogów jest od .... i naprawdę autorzy mają niezłe pomysły. (relacja z meczu pesa w przeglądzie sportowym).
Mastero000
CYTAT(EjPii @ Oct 24 2008, 19:32) *
Zobacz sobie inne działy. Takich blogów jest od .... i naprawdę autorzy mają niezłe pomysły. (relacja z meczu pesa w przeglądzie sportowym).

Zastanawiam się, czy nie robić w photoshopie takich rzeczy w następnych meczach. Pomyślę.
Mastero000
REAL MADRYT 2 – 3 INTER MEDIOLAN

Po wspaniałym, emocjonującym meczu na stadionie San Siro w Mediolanie drużyna gospodarzy pokonała Real Madryt 3-2. Oba zespoły zaprezentowały duże umiejętności, wolę walki i ducha zespołu. Warto odnotować wspaniałą grę Julio Cesara w bramce Interu, który ratował swój zespół przed utratą wielu goli. Nie popisała się defensywa Realu, która w kluczowych sytuacjach popełniała katastrofalne błędy(vide sytuacja z 56 minuty). Oba zespoły z pewnością będą się liczyć w walce o ligowy tytuł mistrza. Oto szczegółowa relacja z meczu:

1’ - I zaczyna Inter!
2’ - Długie podanie Stankovicia do Quaresmy, ten pędzi z piłką prawym skrzydłem, zwodzi, dośrodkowuje… i GOOOOOL! CRUZ UMIESZCZA PIŁKĘ W SIATCE! CÓŻ ZA WSPANIAŁY POCZĄTEK GOSPODARZY!
2` - Trener ekipy z Hiszpanii nie wie co się stało…
5’ - Złe podanie Ramosa do Marcelo i Quaresma przejmuje piłkę! Ucieka Brazylijczykowi, dośrodkowanie… w ostatniej chwili piłkę wybija Cannavaro. Rzut rożny.
5’ - Piłka przejęta przez Gago i Real wychodzi z kontrą.
6’ – Raul wspaniale dograł w uliczkę Van der Vaartowi, ten strzela… BRONI JULIO CESAR! Real zacznie z narożnika… Ależ wspaniała okazja do remisu!
7’ – Dośrodkowuje Sneijder… STRZELA RAUL! Niecelnie…
11’ – Figo dogrywał do Cruza, ale piłka ląduje prosto pod nogi Pepe.
14` - GOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOL! GOOOOL! GOL! RUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!!!
14’ – Van der Vaart z ogromną prędkością pobiegł środkiem pola, ominął graczy Interu, podał do Van Nistelrooya, ten wpadł w pole karne, uwolnił się spod krycia obrońców, wyszedl do niego Cesar, jednak Ruud przechytrzyl brazylijskiego bramkarza, zostawił go w tyle i strzelił do pustej bramki. BRAWO RUUD!
16` - Ależ niesamowite emocje na San Siro!
18’ – Gago dogrywa do Robbena, ten ucieka Maiconowi, dośrodkowanie… RAUL! Prosto w ręce bramkarza.
20’ – Cambiasso zagrał idealną górną piłkę do Vieiry, ale ten nie przyjmuje piłki… Uff…
22’ – Próbuje jeszcze Stankovic z daleka, ale piłka poleciała w trybuny.
25’ – Sneijder otrzymuje piłkę od Ramosa, młody holender podaje do Robbena, ten strzela spoza pola karnego… Pewnie łapie Cesar.
28’ – Faul na Ramosie… Sneijder ustawia piłkę ok. 30m od bramki. Dośrodkowanie… Wybija Chivu.
35’ – Ramos wypuszcza Raula, kapitan zagrywa wewnętrzną częścią stopy piłkę do Van Nistelrooya, strzela z daleka i… BRONI JULIO CESAR!!! Ależ fantastyczna akcja!
37’ – Napiera teraz Real na bramkę Cesara…
43’ – Rzut rożny dla drużyny z Madrytu.
43’ –Sneijder wspaniale wrzucił piłkę na 6m, strzelał Raul, ale piłka odbiła się od któregoś z obrońców i została wybita na aut…
45’ – Koniec pierwszej, niezwykle emocjonującej połowy! Wynik otworzył już w 2 minucie Cruz po podaniu Quaresmy, który wcześniej wykonał 40 metrowy rajd. Na remis strzelił doświadczony Ruud Van Nistelrooy, ominąwszy przedtem Julio Cesara. Oby druga połowa była równie emocjonująca co pierwsza!

KONIEC PIERWSZEJ POŁOWY

45’ – Rozpoczął Real!
47’ – Vieira wślizgiem zabrał piłkę Van der Vaartowi, ten domaga się odgwizdania faulu… Nic nie było…
51’ – Figo dośrodkowuje do Cruza, ale mądrze ustawiony Pepe wybija piłkę.
53’ – Gra toczy się w środku pola co chwilę przerywana faulami…
54’ – Piłkę dostaje Van der Vaart, mocno strzela z dystansu… Broni Cesar!
56- GOOOOOL ! STRZELA CRUZ! Błąd defensywy Realu…
56’ – Figo próbował dograć do Vieiry, piłkę przejął Pepe, podał do Casillasa, jednak za lekko. Futbolówkę przejął Cruz, ominął bezradnego bramkarza Królewskich który próbował jeszcze wybić piłkę, i zdobył drugiego gola dla Interu. Fatalny błąd…
58’ – Van Nistelrooy zaczyna z środka boiska…
63’ – Mądrze teraz gracze Interu grają piłką z tyłu.
68’ – Nic interesującego nie dzieje się na boisku…
71’ – Zmiany: Chivu – Ivan Cordoba
Gago - De La Red

73’ – Quaresma drybluje po lewej stronie, ominął Marcelo, strzela… BRONI IKER i natychmiast wyrzuca piłkę do Ramosa!
75’ – Ależ wspaniała teraz akcja graczy Realu! Cannavaro podał do De La Reda, ten zagrał do stojącego tuż obok Van Nistelrooya, strzelec z Holandii wypuścił Robbena na lewym skrzydle, ten dośrodkował, piłkę przejął Raul, jednak nie zdołał oddać strzału. Gracze Interu dosłownie zamurowali pole karne.
76’ – GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! GOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAZOOOOOOOOOOOOOO! GOL! GOL! RUUUUUUUUUUUUD!
2-2!!!!!!!!

76’ – De La Red cudownie zagrał do Robbena, ten z furią popędził lewą stroną, zdołał dośrodkować mimo czyhającego za jego plecami Maicona, Ruud fantastycznie strzelił główką i Cesar nawet nie zareagował!
77’ – Ożywił się teraz sektor kibiców Realu.
79’ – Schodzi wygwizdywany Robben, który zaczął utykać, na boisku pojawia się Drenthe.
80’ – Piłkę dostał Figo, ten zszedł z piłką do środka, podał do Cruza, argentyńczyk strzela! Obok bramki…
89’ – GOOOOL! CRUZ PO RAZ TRZECI! Dramat Realu…
89’ – Quaresma w swoim stylu ominął 2 zawodników drużyny z Madrytu, próbował go jeszze dogonić De La Red ale był za wolny, Quaresma dośrodkował i niekryty Cruz popisał się fantastycznym strzałem szczupakiem
90’ – Real ma tylko dodatkowe 3 minuty na uzyskanie lepszego wyniku.
90+’ – Szaleńcze ataki blancos, ale obrona Interu za każdym razem czysto wybija piłkę.
I koniec meczu! Po niezwykle zażartej walce i wyrównanym meczu Inter pokonuje Real 3-2. Fantastycznie zagrał dzisiaj Cruz strzelając gole w 2, 56 i 89 minucie meczu oraz Julio Cesar, wspaniale świetnie broniący swojej bramki. Z dobrej strony pokazał się również Van Nistelrooy, strzelający bramki w 14 i 76 minucie.
Jutro pojawi się kilka fotek z meczu oraz inne artykuły. Proszę o komentowanie i wytykanie wszelkich błędów. Dobrej nocy smile.gif .
Mastero000
Mastero000 po meczu z Interem
- Bramka już w drugiej minucie meczu mocno nas zaskoczyła. Zawsze staram się wpoić moim piłkarzom, by pełną koncentrację utrzymywać od początku do końca. Nie utrzymaliśmy jej zarówno przy pierwszej bramce, jak i tej z 89 minuty, tuż pod koniec, gdzie byliśmy bardzo pewni strzelenia kolejnej bramki. Zgubiła nas pewność siebie. Przeciwnicy zagrali dobrą piłkę, a my popełniliśmy błędy w najważniejszych momentach.
- Jestem zadowolony z gry zespołu w ofensywie. Stwarzaliśmy wiele sytuacji bramkowych, ale Inter miał dzisiaj świetnie dysponowanego Julio Cesara w bramce. Cieszy mnie fakt, że moi gracze wykazali wielką wolę walki. To naprawdę ważne.

Van Nistelrooy po meczu z Interem

- Powinniśmy wygrać ten mecz. Stworzyliśmy naprawdę wiele sytuacji, i tylko nieporadność w defensywie zrujnowała cały nasz wysiłek. Nie ma się jednak aż tak bardzo martwić. To dopiero początek zespołu, pierwszy mecz, więc mamy jeszcze wiele do zrobienia. W następnym meczu damy z siebie wszystko, by ostatecznie wygrać.

Statystyki pomeczowe:

Galeria pomeczowa:

Damian232
Niezła robota ładnie wszystko wygląda.Mi by sie niechcialo... tongue.gif
Mastero000
Wyniki 1 kolejki League A

EjPii
Barca też dostała więc nie jest źle wink.gif
Kettger
Jak zmniejszył jej statsy, to dostała. ;P
Mastero000
CYTAT(KTR @ Oct 25 2008, 11:57) *
Jak zmniejszył jej statsy, to dostała. ;P

Wypraszam sobie. Gram na ściągnietym patchu(znalazłem w jakimś topicu na tym forum), który zmieniał nazwy klubów i dodawał drużyny Bundesligi, ale tylko nazwy :]. Nie wiem jak się nazywa. A nic osobiście nie zmieniałem.
JeLeN
jak chcesz to to pisz wedlug mnie starta czasu i po co pisac wygrana z Interem 3-2 .. jest sie czym chwalic . 5-0 kazdy wygraywa ;p
Mastero000
CYTAT(Jeleń @ Oct 25 2008, 15:47) *
jak chcesz to to pisz wedlug mnie starta czasu i po co pisac wygrana z Interem 3-2 .. jest sie czym chwalic . 5-0 kazdy wygraywa ;p

Spokojnie kolego, przeciez nie jestem takim zawodowcem i swietnym graczem jak Ty, musze sie jeszcze duzo nauczyc. A pisze to, bo wczesniej obserwowalem wiele blogow PES6 i chcialbym stworzyc cos takiego samemu.
manio3
Mastero00 to obserwuj jeszcze coś jeszcze bo póki co słabo nic więcej poza relacją meczową i kilkoma screenami..
4,3/10
shady1990
CYTAT(Jeleń @ Oct 25 2008, 15:47) *

no juz to widze jak ty grasz wspaniale...jak jestes takim profesjonalista to czemu nie jestes mistrzem swiata w pesa

CYTAT(manio3 @ Oct 25 2008, 15:56) *
Mastero00 to obserwuj jeszcze coś jeszcze bo póki co słabo nic więcej poza relacją meczową i kilkoma screenami..
4,3/10

według mnie jest ok przejrzyscie napisane ,dobrze wyglada

Manio3 czego jeszcze oczekujesz? zró cos lepszego to wtedy sie wypowiadaj wink.gif

aaa i mała uwaga z mojej strony dawaj miniaturki zdjec bo to sie strasznie długo wczytuje
RAUL7
Witam!
Jak na razie świetnie!
zobaczymy czy wytrzymasz do końca sezonu!
nie zważaj na głupie docinki ze strony kibiców farselony .
H A L A M A D R I D !!!!!!!
Kettger
CYTAT(RAUL7 @ Oct 25 2008, 17:46) *
Witam!
Jak na razie świetnie!
zobaczymy czy wytrzymasz do końca sezonu!
nie zważaj na głupie docinki ze strony kibiców farselony .
H A L A M A D R I D !!!!!!!

Docinki? Prawda jest taka, że na domyślnych statystykach praktycznie nie ma szans, żeby Barca dostała z taką drużyną, jak Lyon. wink.gif
grzesio1712
CYTAT(KTR @ Oct 25 2008, 18:25) *
Docinki? Prawda jest taka, że na domyślnych statystykach praktycznie nie ma szans, żeby Barca dostała z taką drużyną, jak Lyon. wink.gif

KTR wyluzuj, to tylko gra. Skoro Barca przegrała z Wisła Kraków to z Lyonem też by mogła. Jak Ci sie nie podoba ten temat to nie odwiedzaj go. Pozdrawiam
EjPii
CYTAT(KTR @ Oct 25 2008, 19:25) *

Teraz walnąłeś. W Become a Legend np. Barca jest trzecia w lidze i też przegrywa. Aż tak wielkich nie mają statystyk. Chociaż zatrzymanie Eto & Messi = paradise. tongue.gif
Kettger
CYTAT(grzesio1712 @ Oct 25 2008, 19:31) *
KTR wyluzuj, to tylko gra. Skoro Barca przegrała z Wisła Kraków to z Lyonem też by mogła. Jak Ci sie nie podoba ten temat to nie odwiedzaj go. Pozdrawiam

Jestem niemalże pewien, iż będziesz to wspominał do końca życia. smile.gif

CYTAT
Teraz walnąłeś. W Become a Legend np. Barca jest trzecia w lidze i też przegrywa. Aż tak wielkich nie mają statystyk. Chociaż zatrzymanie Eto & Messi = paradise. tongue.gif

Każdemu zdarza się przegrać... ale nie z taką drużyną jak Lyon, tracąc 3 gole, w pierwszej kolejce Ligi Mistrzów...
Mastero000
CYTAT(KTR @ Oct 25 2008, 19:25) *

Kolego, naprawde nie sprawia mi przyjemnosci granie na jakis ulatwieniach typu oslabienie statystyk rywala. Jak chcesz to tak rób, ale nie do mnie z tym.

A co do samej Barcy... Mimo, iz jestem kibicem Realu nie jestem jakims zagorzalym wrogiem Katalonczykow. Po prostu traktuje ich jako glownego rywala w lidze i tyle... Nie mam zamiaru na nikogo wyklinac czy przezywac od jakiejs farsy.
marcin_p
KTR nie wiesz, ze sa pewne róznice miedzy grą na żywo, a w grze..haha. W grze kazdy moze przegrac z kazdym. Myslisz, ze ta twoja Barcelona jest az taka dobra, ze nawet w grze nie ma sobie równych.. hah poczekamy na 14 grudnia..GRAN DERBY !!
wanted92
gran derby...czekam z niecierpliwością VeB! smile.gif
Kettger
Wystarczy popatrzeć na statystyki (9 zwycięstw z rzędu), albo dzisiejszy mecz z Almerią [http://pl.youtube.com/watch?v=n_You_WR-PE]. 37 minut i 5-0. I Wy się dziwicie, że Barca w PESie to cyborgi. Opanujcie się, to jest właśnie symulator, który odzwierciedla potencjał prawdziwej piłki. Messi i Eto'o to ponadludzie? Obaj nominowani do Złotej piłki, Messi niezwykle szybki i świetny technicznie, a Eto'o strzelił dziś Hat Tricka i jest królem strzelców La Liga...
cialo7
To, że Barca złapała rytm nie znaczy ze jest najlepsza, bo to Real dyktował warunki w ostatnich 2 latach (może w pierwszym nie dosłownie, ale w 2 sezonie już tak)
Wiem, ze można wymyślać i wymyślać argumenty za Realem i za Barceloną, ale to chyba nie o to chodzi, żeby się wykłócać. Moim zdaniem w Pesie Barcelona została wepchnięta ponad Real, głównie za sprawą Messiego i Eto'o właśnie.... Eto'o nie jest królem strzelców tylko co najwyżej prowadzi na razie w klasyfikacji a to różnica...

CYTAT
Opanujcie się, to jest właśnie symulator, który odzwierciedla potencjał prawdziwej piłki.

Nie do końca odzwierciedla smile.gif ale każdy ma swoje zdanie... KTR - widać, że ewidentnie faworyzujesz Barcelonę, co nie jest obiektywną oceną, bo możesz sobie mówić, że Barca to, Barca tamto, ale wszystko zweryfikuje boisko i końcowa tabela Ligi...
Kettger
Ja tylko podaję obecny stan rzeczy. W końcu nawet jeśli Real jutro wygra, i tak będzie za Barceloną. ;P
wanted92
CYTAT(Mastero000 @ Oct 25 2008, 22:18) *
Kolego, naprawde nie sprawia mi przyjemnosci granie na jakis ulatwieniach typu oslabienie statystyk rywala. Jak chcesz to tak rób, ale nie do mnie z tym.

A co do samej Barcy... Mimo, iz jestem kibicem Realu nie jestem jakims zagorzalym wrogiem Katalonczykow. Po prostu traktuje ich jako glownego rywala w lidze i tyle... Nie mam zamiaru na nikogo wyklinac czy przezywac od jakiejs farsy.

Napisałeś posta zwięźle...ja się trochę rozpisze ,ale zgadzam się z tobą co do twoich poglądów na temat real-barca. Akurat ja jestem kibicem Dumy Katalonii ,ale to nie ma nic do rzeczy.Ważne jest to w jaki sposób traktujemy przeciwnika. Powinniśmy szanować to ,że nie wszyscy będą kibicować tej samej drużynie co my ,każdy ma prawo kibicować tej drużynie której chce i to jest całkowicie normalne. Tiaaa real wrogiem barcy!!! -to jest chore! ludzie ile wy macie lat?!!!Jak kolega mastero wspomniał w swoim poście te kluby są rywalami w lidze .Odnoście kibiców Realu : Szanuje wasze poglądy,szanuje drużynę z madrytu. Uważam ,że starcie Barca-Real będzie bardzo ciekawe...Szkoda tylko ,że oprócz walki na boisku walka będzie się toczyć także między kibicami...(tu odnoszę się i do jednych i do drugich).

A więc podsumujmy:

Dajmy na to ,że mój kolega ,sąsiad (kto kolwiek) słucha radia maryja (bez obrazy ;p),kibicuje drużynie której nie lubię,ma znajomych których ja nie trawie...co robię? NIC!!! Szanuję jego poglądy bo on jest normalnym człowiekiem! Jak każdy z nas! Czasem zadaję sobie pytanie czy Ci wszyscy ludzie którzy wypisują jakieś bzdury na (dajmy na to onecie w komentarzach) robią całymi dniami...czy są tacy głupi? czy tak niedojrzali ? Stawiam na to drugie i apeluje do tych którzy najchętniej walnęli by mnie teraz w ryja aby trochę nad sobą pomyśleli i nabrali szacunku do innych!!!

Pozdrawiam
EjPii
O LOL ludzie może 10% fanów realu i barcy była naprawdę w Hiszpanii , a zachowują się jak prawdziwi kibole. laugh.gif
Damian232
Dobra wyluzujcie bo tu widze niepotrzebny spam się zaczął robić.Każdy ma prawo "kibicować" jakiej chce drużynie i powinno sie szanowac ludzi nawet jak mają odmienne zdanie niż ty.
Orange_91
Skończcie te dyskusje o wyższości Barcelony nad Realem i odwrotnie. Każdy kto jeszcze będzie pisał nie na temat otrzyma odpowiednią nagrodę jeśli jeszcze mu mało.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.