Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Liverpoolczyk.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Liver
Na początek:

Mam pytanie, jest jakiś podgląd czy coś, żeby można zobaczyć jak wygląda kits ? Oprocz samej gry oczywiscie ? ;p
Varies.
Zrobilem taki ladny,pikny przeskok biggrin.gif .Stroje ladne wink.gif .Moglbys poprawic tylko grubosc cienia na szyciach bo az razi tongue.gif .A i szycia w duzej mierze odbiegaja od rzeczywistosci, ale ty dobiero zaczynasz,wiec nie bede sie czepial takich rzeczy ;p.Cwicz,cwicz a beda z ciebie ludzie wink.gif .Narazie 7 albo 7,5/10 ;p
POZDRAWIAM
Jacmen
Nie jest najgorzej jak na początek ;d Popracuj nad szyciami bo są za grube ;p Reszty ci nie podpowiem bo sie na tym mało znam więc słuchaj naszych kitsmakerow: Variesa, Sebinho Goofiego, Flisaka i przede wszystkim mistrza Torina a będzie coraz lepiej ;d
Liver
Z okazji wygranej Liverpoolu i żeby sie oderwac troszkę od fify:
Lazio Home

Nie wiedziałem jak zrobić rękawki więc wcale nie zrobiłem ;].
Liver
Po prawie 4 miesiącach zrobiłem 'mały' update. wink.gif
Varies.
Szycia wogole nie realne.NIe podobają mi się loga wink.gif.Ta puma zaa duża :].I możesz styl szyć poprawić wink.gif.Narazie 6-7 smile.gif.
ps.wpdanij do mnie.
Liver
CYTAT
Szycia wogole nie realne

A mógłbyś powiedzieć, które szycia są nie realne ? Bo mi się wydaję, że przynajmniej 50-70 % szyć jest realna. tongue.gif
Varies.
To Ci powiem co poprawić ;p.
-Getry - http://www.imagebam.com/image/56324d14927089/

-Szycia pod pachami - http://www.imagebam.com/image/87092617270435/ - Ciężko wytłumaczyć tongue.gif.Porównaj Sobie z innymi kitsami pumy, z tym disajnem wink.gif.

-Szycia na rękawach są po to,aby łączyły się z tymi po pachami.Musisz sobie to tak zeskalować aby w grze było idalnie prosto smile.gif.

No w sumie z tym "wogole" się pomyliłem tongue.gif.Reszta ujdzie smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.