Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prosze O Pomoc Juz Nie Mam Sił....
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
smock1983
moj problem dotyczy patcha 3.0 rok temu go robilem i dzialal bez problemu i chcialem znowu zaczac grac ale nie chce mi dzialac jak tylko zainstaluje kitserwer to zaraz nie chce mi sie uruchomic gra nie wiem dlaczego a jak tylko go odinstaluje to dziala ale nie ma stroi i jak wlaczam mecz to mi sie robi czarny ekran .. sciagalem patcha z roznych zrodel kilka razy gre to samo bo myslalem ze moze inna wersia gry musi byc ale to nic nie pomaga, robie napewno wszystko dobrze bo jak powtarzalem robilem juz tego patcha nie raz formaty tez nie pomagaja nie wiem co jest ma ktos jakas rade?? bede bardzo wdzieczny prosze o pomoc ;/ 4.0 patch tez nie dziala to samo co 3.0
migimaster
CYTAT(smock1983 @ Oct 19 2008, 22:30) *
moj problem dotyczy patcha 3.0 rok temu go robilem i dzialal bez problemu i chcialem znowu zaczac grac ale nie chce mi dzialac jak tylko zainstaluje kitserwer to zaraz nie chce mi sie uruchomic gra nie wiem dlaczego a jak nie zainstaluje kitserwer to wszystko jest ok ale sa inne stroje i jak wlaczam mecz to mi sie robi czarny ekran .. sciagalem patcha z roznych zrodel kilka razy gre to samo bo myslalem ze moze inna wersia gry musi byc ale to nic nie pomaga, robie napewno wszystko dobrze bo jak powtarzalem robilem juz tego patcha nie raz formaty tez nie pomagaja nie wiem co jest ma ktos jakas rade?? bede bardzo wdzieczny prosze o pomoc ;/ 4.0 patch tez nie dziala to samo co 3.0

Może sterowniki od grafiki? Jest też w kiterverze kilka opcji do ustawiania, spróbuj pozmieniać. Tzn rozumie, że PES czysty ciu dobrze chodzi a z patchem sie zaczynaja komplikacje.
smock1983
tak jak pes czysty to smiga a jak tylko patcha wloze to juz lipa... a glownie kitserwera jak zainstaluje to nie dziala ;/
od tamtego czasu jak mi gra dzialala dodaltem ram do kompa i karte zmienilem .. tylko zmiana sterownika pomoze czy karte musialbym zmienic ..?
smock1983
zmieniam ustawienia i lipa nadal to samo poprobuje ze sterwonikiem jeszcze ale juz nie mam nadzieji ostatnia szansa i sie poddaje
smock1983
sciaglem 5 rodzaji sterownika i nadal to samo wiec nie pogram musze sie zadowolic pes 09 a to nie to samo co pes 6....kur...!!
Pompey
a może zainstaluj sterowniki te co są na płycie pesa...
smock1983
nie mam zadnych sterownikow na plycie pesa a mam 3 nagrane ;/ albo nie wiem ze to sa sterowniki mozesz mi podac nazwe tego pliku??
Pompey
no jak masz okno instalacji pesa ( czyli auto odtwarzanie ) to tam jest coś do zainstalowania jakiś sterownik czy direxct czy coś tam już nie pamiętam.
Credt
Po raz - sugerowałbym nie pisać kilku postów pod rząd, tylko je edytować.
A po dwa - jest już temat "Nasze problemy" i to tam powinieneś był skierować swój kłopot.

Co do tematu - może reinstall gry, DirectXa, sterów graficznych lub tym podobnych rzeczy pomoże?
smock1983
nic nie pomaga robilem wszystko stara katre graficzna nawet wlozylem na ktorej kidys gralem w ten patch i nic a na dodatek pojechalem do brata zainstalowac ten patch bo moze cos robie zle i tam dziala no problem nie wiem juz sam co mam robic..;/ ma ktos jeszcze jakis pomysl ?;/
smock1983
ma ktos jakas rade albo moze ma tak samo??;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.