Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bukmacherka - czy Ty też grasz?
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
verbaT
No właśnie czy gracie w zakłady bukmacherskie? Ja gram od czasu do czasu i na dziś takie kuponiki postawiłem:

#1 kupon
Peru - Ekwador 1 2.05
Urugwaj - Brazylia 2 2.1
Argentyna - Kolumbia 1 1.35
USA - Gwatamela 1 1.3
Kurs 7.57, za 2zł mogę wygrać 13,65zł.
#2 kupon
Polska - Irlandia Płn. 1 1.15
Anglia - Azerbejdżan 1 1.02
Mołdawia - Norwegia 2 1.66
Słowacja - Portugalia 2 2.05
San Marino - Belgia 2 1.05
Austria - Walia 1 1.66
Kurs 6.94, za 2zł mogę wygrać 12.50zł.
Dobre kupony? Jak myślicie? Wejdzie? tongue.gif
>Kornel<
no to masz astronomiczne kwoty do wygrania ! ale Brayzlia bedzie miala ciezko i Peru ! o reszte raczej sie nie boj ... :] Pozdro i zycze wygranej :]
verbaT
25zł, ale zawsze coś wink.gif 25zł można przeznaczyć na przejściòwke Bakela biggrin.gif

@Kornel - dzięki :]
>Kornel<
no 25 zl to juz prawie troche :] a co mysliscie o naszych Orlach ? Typujcie wynik dzisiejszego meczy z Irlandia Pol. ! Mam nadzieje ze ponownie ich rozniesiemy ! i moze zaczna troche szanowac Polakow jako druzyne pilkarska w Europie :] Pozdro ! jeszcze raz zycze wygranej verbaT
kucharz
niby teraz po meczu z Azerami wszyscy sie nas boja tongue.gif Kazdy jest w szoku po tym kosmicznym wyniku :wink:Nie dziwie sie ale nie ma sie czym podniecac!! Mysle ze dzisiaj wygramy ale nie bedzie latwo (stawiam 2:0) P.S. hmm ciekawe czy sie sprawdzi ;D Verbat mysle ze kuponik wejdzie pozdro
user posted imageuser posted image :
verbaT
3-0 max... nie będzie więcej, być moze 3-1 wink.gif
korzen
No właśnie czy gracie w zakłady bukmacherskie? Ja gram od czasu do czasu i na dziś takie kuponiki postawiłem:

#1 kupon
Peru - Ekwador 1 2.05
Urugwaj - Brazylia 2 2.1
USA - Gwatamela 1 1.3
#2 kupon
Austria - Walia 1 1.66

Jako iz czesto gram dosyc duzo wygrywam ostatnio ...zastanawiam się po co grasz mecz za ktòry płącą 1.05.....przecierz on podbija Ci wygrana o grosze a do tego masz ryzyko.

Moj kupon na dzis:

Macedonia - Rumunia 2 | 1.65
Słowacja - Portugalia 2 | 2.00
Serbia/Cz. - Hiszpania 2 | 2.45

------------------
Za 10zł postawione moge wygrac 72.80
Troche sie obawiam...krajòw z pòłwyspu Ibryjskiego...mogą ujebac...o Rumunie jestem spokojny smile.gif
verbaT

#1 kupon
Peru - Ekwador 1 2.05
Urugwaj - Brazylia 2 2.1
USA - Gwatamela 1 1.3
#2 kupon
Austria - Walia 1 1.66

Jako iz czesto gram dosyc duzo wygrywam ostatnio ...zastanawiam się po co grasz mecz za ktòry płącą 1.05.....przecierz on podbija Ci wygrana o grosze a do tego masz ryzyko.

Moj kupon na dzis:

Macedonia - Rumunia 2 | 1.65
Słowacja - Portugalia 2 | 2.00
Serbia/Cz. - Hiszpania 2 | 2.45

------------------
Za 10zł postawione moge wygrac 72.80
Troche sie obawiam...krajòw z pòłwyspu Ibryjskiego...mogą ujebac...o Rumunie jestem spokojny smile.gif

Dziś to postawiłem, a wczoraj pisałem te kuponiki. Były lepsze kursy, znacznie lepsze!
cro1
No hej ja postawiłem:
Macedonia-Ruminia 0
Gruzja-Turcja 0
Ukraina-Dania 0
Estonia-Rosja 0
Izrael-Francja 0
Z 2 zł mam 637,30 smile.gif
Drugim się nie będę chwalił z 2 zł 13 i 11 meczy najwyższy kurs 1.22. Jakby ktoś chciał jakieś systemy bukmacherskie lub porady to mogę udostępnić to co nan. Pozdrawiam
>Kornel<
no wiesz np Anglia z tym smiesznym Azerbejdzanem to nie ma najmniejszego sensu ! kurs 1.02 zl to normlanie posmiewisko ! pewnie na Azerow jest 20 zl ! No moze i byly epsze kursy ale o ile ? 3 gr ? :wink: korzen bardzo prawdopodobne ze wygrasz bo .... sam tak postawilem ;] i kursy nawet apetyczne :wink: pozdro zycze duzych wygranych nawet po 5 zl :]
Bushmen
Ja nie gram ,poniewaz jestem nie pelno letni laugh.gif tongue.gif ale mam kumpla troche starszego i on czesto obstawia raz mu za 2 PLN weszlo 150 PLN hehe ale obstwawil chyba z 16 meczow z eliminacjii UEFA stawial troche na farta.. ale sie udalo... a tez uwazam ze obstawianie wygranej Anglii z Azerbejdzanem jest bez sensu bo za 2 PLN mozesz wygrac 2,50 ??
Bakel
Taaa jeszcze żeby chociaż 2,50.
Stawiając singla na Anglię za 2PLN masz do wygrania 1,83 :D
Szeryf
Kupon nr 1 :
wszystko 1. polowa
Ukraina-Dania X
Slowacja-Portugalia X
Moldawia-Norwegia 2
Serbia-Hiszpania X
Estonia-Rosja 2
Urugwaj-Brazylia XSlowenia-Bialorus X

Kupon nr 2 :
1. polowa
Izrael-Francja X
Grecja-Albania 1
Szwajcaria-Cypr 1
Austria-Walia X
Polska-Irlandia 1
koncowy
Gruzja-Turcja 2
Macedonia-Rumunia 2
Japonia-Bahrajn 1 (weszlo)
Panama-Meksyk 2
Bosnia-Litwa 1
baski18
ja kiedys obstawilem za 2zl 14 meczy w tym jeden mecz przez przypadek za 5zl .. i wygralem uwaga 1 300zl smile.gif To bylo cos biggrin.gif ostanio gram na remisy ... jeden remis na kuponie ... i tylko tak ... np. za 50 zl na jeden remis ktory zazwyczaj ma 3zl kurs .. i 150 wchodzi biggrin.gif Pozdro
Dr@gon
Ja ostatnie nie gram - za dużo kasy straciłem sad.gif
michau000
verbat, to maloletni moga obstawiac zaklady?
StraY
ja obstawiłem dzisiaj 17 meczòw el.mś za 6zł, do wygrania 1744 wink.gif chociaż to jest bardzo mało prawdopodobne(min. Ukr - Dania 2) ale u bukmachera można żyć biggrin.gif
verbaT
no wiesz np Anglia z tym smiesznym Azerbejdzanem to nie ma najmniejszego sensu

No mòwię, że kursy się pozmieniały! Były inne ;]

verbat, to maloletni moga obstawiac zaklady?

Nie mogą tongue.gif

Slovakia 1-1 Portugal

Czyli mi nie weszło... ;/
Bakel
user posted image
GHOST
user posted image

ja tak miałem chyba z 20 razy :wink:
raz to miałem 2000 do wygrania i nie weszedł mi 1 mecz jeszcze pamiętm jaki Shakhtar 1:1 Schalke Shakhtar wyròwnał na 5 minut przed końcem :x
Bakel
W tym tygodniu proponuję postawić na Elche. Kurs całkiem interesujący, można podwoić wkład.
Postawiłem na Franka i ekipę 8$ wink.gif
albin99
ja grałem w sts napeno wiecie co to jest i najwiecej wygrałem 380 zł za 5 złoty postawiłem ale same kursy powyzej 2 zł tak sie gra najlepiej ja teraz czekam na mistrzostwa swiata to bede grał wciagnołem w to mojego tate i postawił za pierwszym razem miał do wygrania 5500 zł i tylko schalke mu nie weszło zremisowało
StraY
Bakel jak nie wejdzie to nie pijemy juz razem laugh.gif
StraY
QUOTE(Bakel @ Dec 17 2005, 10:19:21)
W tym tygodniu proponuję postawić na Elche. Kurs całkiem interesujący, można podwoić wkład.
Postawiłem na Franka i ekipę 8$ wink.gif
[right][snapback]45683[/snapback][/right]

1:1...
jedyne co mnie pociesza, ze tez ci kupon nie wszedl tongue.gif
Raffels
Ja polecam stawiać NHL bądż NBA. Tam bardzo rzadko są remisy więc prawdobieństwo wygrania jest bliskie 50%. Wybieramy mecz i stawiamy na druzyne z kursem ok. 2 zl wcześniej patrząc również na obecną formę i pozycję w tabeli (polecam www.livescore.cc) Stawiamy w zależności ile mamy kasy - 5 lub 10zł. Jeśli nie wejdzie wybieramy znowu mecz jak wyżej ale podwajamy(bądż potrajamy tongue.gif) stawke. I tak aż wygramy. Ja już sporo czasu gram i najdalej chyba za trzecim razem mi weszlo (czy czwartym nie pamietam tongue.gif). Można się tak nieżle dorobić. Ja ze swoich 50 zł w expekcie namnożyłem już 200 XD Swoją drogą tym systemem możemy rownież brać gałe obstawiajac przy rownych meczach (z lekka przewaga gospodarza) na gospadarz tez patrzac na forme i pozycje w tabeli.
POZDRO
rafalkul9
Ja gram w betandwin, postawilem wczoraj NBA, ale same niespodzianki i wtopilem. Nawet San Antonio przegralo dry.gif
Rivaldinho
w ten weekend zmoczyłem na:
Lierse-Anderlecht 0;0 obstawialem 2
Bamberg-Artland 75:89 stawiałem 1
poczekam na weekend i podsune pare typów na ten temat smile.gif
StraY
hiszpania gra wtorek - czwartek wlochy sroda tongue.gif
Rivaldinho
Oferta i kursy Profesjonal
oto moje przemyślenia :
1.Wlochy-17.k. 21.12.2005 20.30
Fiorentina-Palermo 1.6 typ:1OK
Palermo ostatnio przegrało u siebie ze słabo notowanym Livorno,
Fiorentina ma w swoim składzie Toni`ego, który zajmuje pierwsze miejsce na liscie strzelców włoskiej ligi,stawiałem w weekend na to że Palermo strzeli bramkę,oczywiscie los chciał że nie strzelili.licze na fiorentine

Inter Milan-Empoli 1.2 typ:1OK
Inter Mediolan wiadomo,super ekipa piłkarska na czele z Adriano i Martins`em spuszczął
łomot dla Empoli moim zdaniem minimum 2:0.słaby kurs ale pewne zwycięstwo Interu

Lecce-Lazio 1.34 typ:02OK
Lecce zaliczyło porażke ze słabym Treviso,Lazio zagrało dobry mecz z Juventusem(1:1)
w najgorszym wypadku bedzie remis,ja typuje Lazio z podpórką.

Livorno-AC Milan 2.01 typ:2OK
Jeżeli Milan wygra ten mecz udowodni że jest poważnym kandydatem do zdobycia mistrzostwa Włoch,licze na Gilardino i Shevchenko.Podejrzewam ze Livorno nie zagrozi Milanowi który ostatnio idzie jak burza.

Udinese-Sampdoria 1.25 typ:10OK
Hmm, Udinese na początku sezonu grało wyśmienicie,ale zaliczyli delikatny dołek.Na czele z Iaquintą i resztą powinni wygrac z Sampdorią która ma aktualnie wiekszy kryzys niz Udinese.Dla pewności typuje Udinese z podpórką.

W tej kolejce nie polecam stawiać na Juve ,z powodu bardzo niskiego kursu (1.15), jeszcze zremisują smile.gif
Rivaldinho
Oferta i kursy -Profesjonał
oto moje przemyślenia:
1.Hiszpania-19.k

Barcelona-Bilbao 1.21 typ:1OK 2:1
Barca jedzie chyba bez przegranej czy remisu od 14 meczy,Bilbao ostatnio w pucharze dostało 4:0 od Realu Madryt.Pewniak na tę kolejkę

Real Madryt-Sevilla 1.55 typ:1OK 4:2
Królewscy rozstrzelani po ostatnim pewnym zwycięstwie w Copa Del Rey(puchar hisz.),
licze na dobrą gre Robinho.Real powinien jescze w tym sezonie zaskoczyć i dobrze skończyć lige espaniole.
Rivaldinho
Obecnie analizuje ligę niemiecką i włoską.Podrzuce typy około piątku.
korzen
Rivaldinhio wiesz do czego sluzy Edit? 3 posty pod sobą blink.gif
Rivaldinho
Mam od Bakela pozwolenie na prowadzenie w taki sposób tego tematu więc proszę się nie czepiać-lepiej korzystaj .
Bakel
QUOTE(korzen @ Feb 1 2006, 16:00:31) [snapback]51176[/snapback]

Rivaldinhio wiesz do czego sluzy Edit? 3 posty pod sobą blink.gif

korzen, wiesz co czego służy mózg?:> Patrz jak koledze dobrze idzie typowanie. Poszedłbyś po rozum do głowy, rozbił skarbonkę i zainwestował oszczędności Twojego żałosnego życia, by coś wreszcie wygrać ;p
lukasso
2.02
heerenven-ajax TYP 2
inter-lazio TYP 1
Galatasaray-Guriesunspor TYP 1

3.02
egipit-congo TYP 1

4.02
kamerun-WKS TYP 1
Rivaldinho
1.Niemcy-19.k. 04.02.2006 15.30

Bayern-Leverkusen 1.35 typ:1OK
Maakay i Ballack na fali,wkońcu bramki zaczęli w bundeslidze strzelać,niespodzianka tu nie powinna się zdarzyć.Leverkusen nic sobą nie reprezentowało w pierwszym spoktaniu po zimowej przerwie.Do boju Monachium.

Schalke-Dortmund 1.81 typ:1BŁĄD
Do Gelsenkirchen przyjeżdza drużyna Euzebiusza Smolarka,zabardzo nie mają co tam szukać.Schalke u siebie gra bardzo dobry futbol,do tego dobra forma Kuranyia,Lincolna i reszty sprawi że Borussia wyjedzie bez punktu.

Frankfurt-Hertha 1.44 typ: 02OK
Hertha Berlin,ostatnio zaliczyła wpadkę w Hanowerze.Musi się poprostu wprowadzić do gry,tego meczu nie przegra(tym bardziej że jej przeciwnik-Frankfurt jest gorszy od w bilansach meczów na wyjeździe jak i u siebie).

Hamburg-Bielefeld 1.45 typ:1OK
Hamburg u siebie 6 wygranych,2 remisy i 1 porażka ,nie mogą przejść bezinteresownie obok Arminii Bielefeld(drużyny słabej,tracącej dużo bramek).
lukasso
QUOTE(lukassoronaldo @ Feb 2 2006, 15:39:47) [snapback]51299[/snapback]

2.02
heerenven-ajax TYP 2
inter-lazio TYP 1
Galatasaray-Guriesunspor TYP 1

weszło

3.02

boavista-naval TYP1
Egipt-congo TYP1
Willem-Roosendaal TYP1
Amiens-gueugon TYP1
Rivaldinho
Gratulacje:
W Stamblue rozjazd 5:0
W Mediolanie strzał Stankovica zaważył o wyniku 1:0 dla Interu
Ajax pokazał klasę wygywając 3:0

kolejna porcja typów na weekend,kursy profesjonał:
1.Wlochy-23.k. 05.02.2006 15.00

Inter M.-Chievo 1.38 typ:1OK
Tu nie może być inaczej,Chievo może nawet bramki nie strzelić.Inter w wyśmienitej formie,wreście zaczęli grać jak prawdziwa drużyna futbolowa.

Reggina-Palermo 1.48 typ:02OK-2:2
Palermo zagrało świetny mecz w Coppa Italia z Milanem,w którym ich pogrążyło 3:0,w lidze nie powinni przegrać.

1.Hiszpania-22.k. 05.02.2006 18.00

Villarreal-Cadiz 1.59 typ:1BŁĄD-1:1
Dawno drużyna Riquelme nie wygrała meczu,może tym razem pokażą się z dobrej strony,licze na Diego Forlana.

1.Holandia-22.k. 05.02.2006 14.30

PSV Eind.-Kerkrade 1.3 typ:1OK
Najlepsza obecnie drużyna w Holandii,muszą wygrać ligę bo moim zdaniem w Lidze Mistrzów daleko nie zajadą.Słaby przeciwnik-Roda Kerkade to drużyna z minimalnym potencjałem-minimum 2:0 dla PSV.
Rivaldinho
Ostatnio kilka błędów,w ten weekend będzie lepiej-gwarantuje:

1.Anglia-26.k. 11.02.2006 16.00
Arsenal-Bolton 1.5 typ:1
Ostatnio dwusetny gol Henry`ego w barwach kanonierów,na tej ilości bramek on zdecydowanie sie nie wypali.Po wpadkach Arsenal powinien wygrać ten mecz ,strzelając minimum 3 bramki.
Middles.-Chelsea 1.5 typ:2
Mourinho jescze nie ma w składzie Drogby,po finale Cup Of Nations pewnie będzie chciał odpocząć sobie.W ataku Crespo,w pomocy J.Cole,Lampard,Robben i wszystko jasne że Chelsea wygrywa mecz.
Portsm.-Manch.Utd 1.6 typ:2
United ostatnio wrócili do piekła i grają tak jak mają grać,czyli pod publike,wysoko wygywając mecze i wystawiać na mecz same gwiazdy.Portsmouth to nie powninen być problem dla nich w tej kolejce.
Wigan-Liverpool 1.24 typ:02
Wpadka Liverpoolu,2:0 przegrana z Charlton,muszą udowodnić że nie są cieniasami,dla pewności Liverpool zagram z podpórką,niektórzy traktują ten mecz jako "no-bet",czyli żęby tego meczu nie grać ze względu na nieprzewidywalność Wigan,dwójka z remisem jest pewniakiem moim zdaniem.

1.Niemcy-21.k. 11.02.2006 15.30
Bayern-Nurnberg 1.25 typ:1
Ekipa z Monachium podejmuje u siebie słabeuszy którzy są głownymi kandydatami do spadku z 1.Bundesligi,Maakay-Pizzarro-Ballack i powinno być tak jak w przypadku Arsenalu,czyli ze 3:0.
Brema-K'laut. 1.3 typ:1
Gdy do 10 minuty w ostatnim meczu Werderu z Mainz przegrywali 0:2,a gdy na zegarku sędziego zagwizdała 45 minuta było już 3:2 dla Bremy,to świadczy tylko o bramkostrzelności tej drużyny.Drużyna z Kaiserslautern jest do kitu i Werder ich pogoni do domu.

1.Wlochy-25.k. 12.02.2006 15.00
Reggina-AC Milan 1.77 typ:1
Jedyny pewniejszy mecz z tej kolejki ligi włoskiej,Milan liczy na korzystny rezultat meczu Inter-Juve i zechce odrobić trochę punktów do czołowki.Ostatnio 5:0 ze średniakami,teraz mecz ze słabeuszami.Shevchenko do boju.
Bakel
Reggina-Palermo 1.48 typ:02BŁĄD
Palermo zagrało świetny mecz w Coppa Italia z Milanem,w którym ich pogrążyło 3:0,w lidze nie powinni przegrać

Przecież było 2-2 wink.gif
Rivaldinho
Racja,2:2 było.
Zastanawiam się nad dwoma meczami jescze :
Valencia-Barca
Barcelona powinna wygrać,w tamtym sezonie na boisku Valencii były 3 punkty dla barcy.i tak oo niewiadomo.
Bilbao-Real
Madryt ostatnio plecy 6:1 laugh.gif w pucharze z Sarragossa ,zresztą która wcześniej Barce z Copa Del Rey wyeliminowała.
Bakel weź no coś podsuń na weekend,i co myślisz o Barcy i Realu cool.gif ?
Bakel
Heart of Midlothian - FC Aberdeen 1 1.4
Szkocka Chelsea na własnym stadionie powinna sobie poradzić z przeciętnym Aberdeen.

Wolverhampton Wanderers - Crewe Alexandra 1 1.45
Wilki zyskały skutecznego egzekutora w postaci Franka. Z kim wygrywać jak nie z ostatnim zespołem Championship.

Osasuna Pampeluna - Real Saragossa X2 1.67
Duet Milito - Ewerthon ma na swoim rozkładzie zarówno Barcelonę, jak i Real. Osasuna nie jest w takiej formie jak na początku sezonu. Saragossa nie powinna przegrać.

Reggina - AC Milan 2 1.65
Oglądać plecy Interu?:> W tym spotkaniu rossonerim nie powinno zabraknąć motywacji.

Trabzonspor - Malatyaspor 1 1.6
Szymek plus Tekke = czysta jedynka :)
Rivaldinho
Arsenal 1 - 1 Bolton W.
Wigan Athletic 0 - 1 Liverpool
Middlesbrough 3 - 0 Chelsea
Portsmouth 1 - 3 Manchester U.
Wolverhampton W. 1 - 1 Crewe Alexandra
Osasuna 1 - 1 Zaragoza
Werder Bremen 0 - 2 Kaiserslautern
PSV Eindhoven 1 - 0 Heracles Almelo
Hearts 1 - 2 Aberdeen
45% trafiona sobota.

Bakel dobry strzał na Real Saragosse(Zaragoza),nie mam pojęcia jak przegrał Werder Brema(mam na 3 kuponach z 4.Niepowiem bubel na Arsenalu i Chelsea,nic tylko czekać na ich pewne zwycięstwa za tydzień.

Można teraz coś na skoki narciarskie,biathlon,zjazdy,hokej na Torino 2006,ciekawe kursy jest z czego wyjmować.Myśle postawić jutro na Małysza że będzie w pierwszej dziesiątce,Ahonen to pewnie po medal doleci i nie wykluczone że Kuettel się włączy do walki o brąz.Niewiadomo jak dokładnie z Jand`ą,norwedzy nie istnieją na K-95,ale napewno są faworytami na K-120.Co do biathlonu to pewny jestem że kilka medali zdobędzie Ole Bjoerndalen, już dziś pierwszy medal zdobył(srebrny na 20km),ogólnie są cztery konkurencje które różnią się tylko dystansem,na naszego Tomka Sikore gdyby tak postawić 100 złotych na to żę zdobędzie medal,to do przodu by było 700.
Co do piłki nożnej niedzielnej , to bankowo Ac Milan,Bayern Monachium,grają również jutro derby Glasgow,mam nadzieje że Żurawski się pokażę z dobrej strony.Warto przypomnieć dzisiejsze 7-4 z meczu Schalke-Leverkusen,bramka Krzynówka,jutro w calości konkretną relacje z tej kolejki bundesligi będzie można obejrzeć na Polsacie Sport gdzieś w godzinach wieczornych.To na tyle ,pozdro.

LeMie
Witam

ja mam taki kupon z Gumisiem postawiony biggrin.gif

Siena-Roma 2
Malysz 1-10 miejsca
Ahonen wygra (kurs 4zł)
Kofler-Okabe 1
Hautameki-Kuetel 2

za 5zł

134zł biggrin.gif

i dziekuje tongue.gif pozdro
Rivaldinho
QUOTE(LeMie @ Feb 12 2006, 14:34:40) [snapback]52536[/snapback]

Witam
ja mam taki kupon z Gumisiem postawiony biggrin.gif

Siena-Roma 2
Malysz 1-10 miejsca
Ahonen wygra (kurs 4zł)
Kofler-Okabe 1
Hautameki-Kuetel 2

za 5zł

134zł biggrin.gif

i dziekuje tongue.gif pozdro

Życze wygranej,bał bym się tylko Kofler-Okabe biggrin.gif i Małysz 1-10,Roma też nie będzie miała lekko ze Sieną.Ahonena bym dawał 1-3,bo wygra napewno jakiś frajer dzisiaj.
Powodzenia raz jescze.
Rivaldinho
Szykuje się extra weekend po meczach towarzyskich,postaram się zrobić analizy i do piątku wieczorem podać kilka typów na sob-nied.
kostek
pon-wt-sr

co o tyum sadzicie rolleyes.gif ?

2075 21:00 Wigan - Manch.Utd. 2
2079 20:15 Aachen - Rostock 2
2083 20:45 Juventus - Brema (0:1) 1
2084 20:45 Villarreal - Rangers (2:2) 1
2086 20:45 Juventus - Brema (aw.) 1
2090 20:45 Lyon - PSV (1:0) 1

Rivaldinho
2083 20:45 Juventus - Brema (0:1) 1

Kostek stawiasz na zwycięstwo Juve z handicapem ?, bo tak to sie pisze a poza tym pierwszy mecz Brema 3:2 wygrała czyli to ino musi być handicap.
Rivaldinho
Postawiłem :
-Real Madryt 1 1.39
-Inter Mediolan 1 1.5
-Werder Brema 2 2.13
-Amica Wronki 11.45
-Arsenal Londyn 1 1.43
-Juventus Turyn 21.86
za 4PLN co daje 68 PLN wygranej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.