Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Champion League Problem Z Wawalaniem Do Windowsa
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Rokefeler19
czy wy tez macie ten problem?gdy chce zagrac rewanz cwiercwinalu to odrazu wywala do windowsa?czy dzieje sie to zarowno na piratach i oryginalnych kopiach?czy da sie cos z tym zrobic?bardzo prosze o jakies informacje, bo jestem zalamany tym faktem sad.gif pozdrawiam
Tomi84
To zamiast się łamać i zaśmiecać dział, wysil się trochę i poczytaj najpierw forum bo ten problem jest wałkowany w innych tematach.
Rokefeler19
no to chyba mozna sie na tym problemie skupic w jednym konkretnym temacie.bardzo czekam na wasze opinie i porady na ten temat
adashko
Ale o czym tu rozmawiać, jest błąd gry no i czekamy na fix'a...
Moja opinia - Konami suck's
Moja porada - do czasu wypuszczenia łaty grać mecze towarzyskie rolleyes.gif
Orange_91
CYTAT(Rokefeler19 @ Oct 19 2008, 17:05) *
czy wy tez macie ten problem?gdy chce zagrac rewanz cwiercwinalu to odrazu wywala do windowsa?czy dzieje sie to zarowno na piratach i oryginalnych kopiach?czy da sie cos z tym zrobic?bardzo prosze o jakies informacje, bo jestem zalamany tym faktem sad.gif pozdrawiam

Ten problem jest poruszany w masie tematów na tym forum. Możesz chyba poszukać trochę i nie zakładać kolejnych tematów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.