Joł witam wszystkich ziomali
Do afer zwiazanych z zbanowanie i upodleniem Kjacka i Bartoosha nie musze nic pisac bo wszyscy wszystko juz wiedza.....ja mam dla was nowa swiezutka afere
Jak wiecie ani Kjackowi ani Barooshowi ani tez mi nie udalo sie wygrac ligi wloskiej...dlaczego ?

wiadomo bo administratorom bardzo niezalezy na wygranej polakow i staraja sie zrobic wsio zeby do tego niedopuscic
Wczoraj mialem realne szanse wygrac ta popierdolona lige ale oczywiscie przegralem przez to ze wszystko bylo ustawione pod stolikiem i czysta walka fair nic nie mogla pomoc....ale wrocmy do pelnego opisu mojej sprawy
Juz jedna z rzeczy ktore mnie zaczely zastanawiac byl sam emre ( zwyciezca tej ligi w wrzesniu..)mowil on ze jak kewell odejdzie to on tez i nie wroci mowil on ze ta liga to syf i w ogole.....tia...widac nie na dlugo tak myslal

patrzec na jego mecze z Vampire cos tam (turkiem) mial dziwnie zastanawiajace wyniki...grajac slabiutkim teamem pokonywal sobie tego swego ziomala grajacego chyba interem po 4:0 , 5:0

dziwne....bartoosh za takie wyniki dostala bana......
28 wrzesnia podliczylem sobie mecze i wyszlo mi ze mam ich rozegranych troszke ponad 50 od 21 do 28

myslalem ze szanowni admini dadza mi ten popierdolony bonus +50 pkt

ale oczywiscie Re Lizard napisal no bonus bo ? mecze maja byc od 22 do 28 kurwa zonk :? no i do bonusa braklo mi pare meczy....
Ale teraz najlepsze

wczoraj mimo ze Emre mial dosc znaczna przewage podjolem walke o te posrane 1 miejsce

zrobilem dobry uczynek bo moja 1 ofiara byl pan WinniekurwaPooh ;)dostal 1:0 tracac bramke w ostatniej akcji musialo go to zabolec

bo wiecej meczy nie chcial
dystns zmniejszyl sie juz do okolo 30 pkt
Potem zaczely sie jaja

szanowny pan Emre przylazl na serwer gdzie i jak bylem i na pytanie moje czy zagra ze mna mecze o mistrzostwo weleague odpowiedzial.....ze gra frieandly match z Meditem !! no po prostu zgon na maxa

cykor nie chcial grac
No i na sam koniec ostatnia sprawa dorwalem kolo 1 30 w nocy zawodnika z 8 miejsca Eikera, chlopak dostal w dupe 6:1 dostalem +16 pkt i moja strata do emre zmniejszyla sie do 8 pkt !! i w momencie jak ino wpisalem ten mecz....nastapil reset ligi wloskiej !! wystarczylo mi jeszcze jedna wygrana z tym hiszpanem......na dowidzenie mialem ambitna rozmowe z emre i paulo diamondem.... o to link :
http://bakel.w.interia.pl/PioG.htm
Reasumujac

liga ta po odejsciu kjacka i bartoosha a takze kewella, po licznych przekretach z polakami itd itp...stracila w moim oczach totalnie juz duzo wczesniej postanowilem nie grac juz w tej lidze i to byl moj ostatni miesiac w niej na dlugi dlugi czas

innym polakom rowniez odradzam grania w tej posranej lidze

w kazdym razie o wygraniu tej ligi mozecie zapomniec

bo polacy sa na czarnej liscie z ktorej nikt nie moze wygrac tej ligi

dziekuje za uwage cya