Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes 6 Problem Gry Online
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
sensual
Piszę tutaj, ponieważ do dzialu pomocy już dawno nikt nie zaglądał.

Zakupiłem grę PES6 w roku 2006. W środę (tj. 15.10.2008 ) zarejestrowałem się zgodnie z instrukcją podaną na tym forum. Po uzupełnieinu wszystkich danych oraz wysłaniu ich dostełem klucz dostępu do gry online. Było również napisane : "Przy zarejestrowaniu adresu e-mail zostanie do ciebie wysłany mail z potwierdzeniem ukończenia procesu rejestracji" Niestety żadnego maila nie otrzymałem, a przy próbie połączenia się online wyskakuje błąd "w trakcie weryfikacji wystąpił błąd"
Proszę o jakieś wskazówki pomocy. A oraz ile wy czekaliście na ten mail ? Jeżeli jest to błąd nie z mojej winy to gdzie mam napisać/ zgłosić lub zadzwonić aby problem przestał istnieć?

Pozdrawiam i przepraszam, że napisałem w złym dziale ale do działu pomocy oraz problemów z grą nikt mi nie odpisywał.
NakedSnake15
a emaila masz na interii, onecie czy na wp.pl? bo na kompie ten co mam e-mail to nie działa :/ też jakiś błąd wyskakuje. Na onecie wszystko ładnie, da sie zarejestrować, email z potwierdzeniem szybko przyszedł. O to Ci chodziło? biggrin.gif
Orange_91
CYTAT(sensual @ Oct 18 2008, 14:15) *
Pozdrawiam i przepraszam, że napisałem w złym dziale ale do działu pomocy oraz problemów z grą nikt mi nie odpisywał.

Jeżeli nikt nie znał odpowiedzi to nie odpisywał. Tutaj tym bardziej nikt Ci nie odpisze. Jeżeli wiesz, że robisz coś niezgodnego z regulaminem to nie rób tego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.