Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Fc Bayern W Pes2k9
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
mic
Witam.

Jako, ze nie wytrzymalem czasu oczekiwania na zamowiona przeze mnie pelna wersje PESa2009 przyznam sie bez bicia, ze pozwolilem sobie zainstalowac gre z czyjejs kopii zapasowej tongue.gif ...

Ale przejdzmy do sedna - otoz wszystkie notki niestety, jakie krazyly o PESie 2009 okazaly sie praktycznie prawda - Zenit St. Petersburg zastapil Bayern w grze sad.gif
Nie wiem, jak Konami moglo mi zrobic taka krzywde :| ...

Ale od czego jest edit... Zatem mam ogromna prosbe, czy ktos moglby mi pomoc stworzyc Bayern w grze ?
Nie chodzi mi o jakies 100% odwzorowanie... Wystarczylby stroj domowy oraz wieksza czesc skladu...
Niestety moja wiedza odnosnie edytowania gry jest uboga, dlatego zwracam sie z prosba do jakiegos czlowieka dobrej woli, ktory pomogl by mi zbudowac Bayern (np. zamiast jakiejs druzyny w Others).

Jesli znajdzie sie taka osoba, prosze o kontakt w tym temacie.
Pozdrawiam!
Pelas
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15644

1y patchyk do Peska:D:P ściągać i nie gadaćtongue.gifP
mic
tak, tego mam smile.gif
co prawda Bundesliga jest ale tylko nazwy druzyn i ich loga smile.gif

dostalem wlasnie informacje od tworcow patcha, ze pracuja w pocie czola i za okolo 24-26h bedzie wypuszczony patch z pelna Bundesliga, zmianami w skladach i innymi poprawkami smile.gif

pozdro!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.