Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Załamujący Się Obraz
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
plastoid
Mam taki problem otóż podczas gry w PESa mam taką poprzeczną linie która idzie od dołu do połowy monitora.Powoduje ona przeskok obrazu.Moja konfiguracja to Celeron 3.3 karta Palit 7300GT Sonic Monitor mam LG 20.
4Rs
reinstall sterowników monitora, karty graficznej, direct X'a a na końcu gry... domyślam się że masz LCD - mój kumpel tak miał tylko że ta kreska szła mu od góry do dołu i reinstall pomógł.
pazi
CYTAT(plastoid @ Oct 15 2008, 11:47) *
Mam taki problem otóż podczas gry w PESa mam taką poprzeczną linie która idzie od dołu do połowy monitora.Powoduje ona przeskok obrazu.Moja konfiguracja to Celeron 3.3 karta Palit 7300GT Sonic Monitor mam LG 20.

Wejdź w ustawienia (Settings), w zakładce Display zaznacz ptaszek przy opcji "Wait for VSync"
plastoid
A gdzie to mam dokładniej weiść bo wchodze w setttings w głównym folderze gry ale tam mam tylko do wyboru ustawienie pełnego ekranu rozdzielczości jakośći obrazu i jasności???
plastoid
Reinstalke też robiłem nic nie pomogła huh.gif
Kamilbialego
włącz synchronizację pionową, mi pomogło smile.gif
plastoid
Ale gdzie ją właczyć???
plastoid
Dzięki wszystkim za pomoc udało się biggrin.gif w koncu wystarczyło włączyć synchronizacje pionową

//Edytuj treść, nie pisz posta pod postem...
Mani3k
4Rs
mógłbyś napisać co pomogło wink.gif na przyszłość innym może się przydać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.