Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zawodnicy Koncza Kariere I Zaczynaja Od Nowa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
siwers99
no bo zawodnicy w karierze dochodza do wieku ze koncza kariere potem na nastepny sezon pojawiaja sie jako mlodziki jako talenty jak zrobic zeby tak nie bylo??
Tolek
Nie da się! W czym ci to przeszkadza? Wiesz czemu to służy? Oświecę cię, dziecko. Gdyby gracze odchodzili na emeryturę i już nie wracali, to by ich było zwyczajnie znbyt mało po kilku(nastu) latach gry! Wpadłeś na to?
P.S. O ortografii i interpunkcji słyszałeś?
siwers99
CYTAT(Tolek @ Oct 14 2008, 15:10) *
Nie da się! W czym ci to przeszkadza? Wiesz czemu to służy? Oświecę cię, dziecko. Gdyby gracze odchodzili na emeryturę i już nie wracali, to by ich było zwyczajnie znbyt mało po kilku(nastu) latach gry! Wpadłeś na to?
P.S. O ortografii i interpunkcji słyszałeś?

ja nie moge znalazl sie madry dziecko?? hahaha , interpunkcji nie uzywam bo mi sie niechce po prostu z wygody , ortografi typu ę ą tez ! !! a to ze by ich bylo za malo to wiem jak bys nie wiedzial!! ja tylko spytalem czy tak mozna ale widac nawet spytac nie mozna bo taki ktos jak Ty "pomaga" wyzywaniem . Jak masz tak pisac to nawet sie nie odzywaj ! pozdro
Credt
CYTAT(sivus09 @ Oct 14 2008, 20:14) *
ja nie moge znalazl sie madry dziecko?? hahaha , interpunkcji nie uzywam bo mi sie niechce po prostu z wygody , ortografi typu ę ą tez ! !! a to ze by ich bylo za malo to wiem jak bys nie wiedzial!! ja tylko spytalem czy tak mozna ale widac nawet spytac nie mozna bo taki ktos jak Ty "pomaga" wyzywaniem . Jak masz tak pisac to nawet sie nie odzywaj ! pozdro

Dziwisz się, że Cię dzieckiem nazwał? Ja leżę i kwiczę z Twoich wypowiedzi, bo to jest po prostu poziom zerowy laugh.gif
1. Mówisz, że interpunkcji używać Ci się "niechce". Dobra, Twoja sprawa, tylko wtedy wypowiedzi stają się tak nieczytelnym zlepkiem słów, że odrzuca od monitora sama próba przeczytania tego, a co dopiero udzielenia pomocy.
2. Twierdzisz, że "ortografi" też Ci się nie chce. A wiesz, że pisze się "ortografii" i "nie chce"? Chyba, że w szkole też nie chciało Ci się tego uczyć, bo dorosły (albo chociaż dostatecznie wykształcony) człowiek takich błędów zwykł nie popełniać.
3. A sformułowania typu "a to ze by ich bylo za malo to wiem jak bys nie wiedzial" albo "ja nie moge" dobitnie udowadniają, że masz nie więcej niż 12 lat.

Wracając do tematu, jak wspomniał kolega Tolek - nie, nie można.
siwers99
po sprawdzaj moje wyniki z ortografii w szkole ,

temat do zamkniecia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.