CYTAT(sivus09 @ Oct 14 2008, 20:14)

ja nie moge znalazl sie madry dziecko?? hahaha , interpunkcji nie uzywam bo mi sie niechce po prostu z wygody , ortografi typu ę ą tez ! !! a to ze by ich bylo za malo to wiem jak bys nie wiedzial!! ja tylko spytalem czy tak mozna ale widac nawet spytac nie mozna bo taki ktos jak Ty "pomaga" wyzywaniem . Jak masz tak pisac to nawet sie nie odzywaj ! pozdro
Dziwisz się, że Cię dzieckiem nazwał? Ja leżę i kwiczę z Twoich wypowiedzi, bo to jest po prostu poziom zerowy

1. Mówisz, że interpunkcji używać Ci się "niechce". Dobra, Twoja sprawa, tylko wtedy wypowiedzi stają się tak nieczytelnym zlepkiem słów, że odrzuca od monitora sama próba przeczytania tego, a co dopiero udzielenia pomocy.
2. Twierdzisz, że "ortografi" też Ci się nie chce. A wiesz, że pisze się "ortografii" i "nie chce"? Chyba, że w szkole też nie chciało Ci się tego uczyć, bo dorosły (albo chociaż dostatecznie wykształcony) człowiek takich błędów zwykł nie popełniać.
3. A sformułowania typu "a to ze by ich bylo za malo to wiem jak bys nie wiedzial" albo "ja nie moge" dobitnie udowadniają, że masz nie więcej niż 12 lat.
Wracając do tematu, jak wspomniał kolega Tolek - nie, nie można.