Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego Mi Nie Działa Pes6?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
zizu09
Witam! Mam taki dziwny problem.. wkładam płytkę pes6 a niestety jak uruchamiam grę to jest napisane, aby włozyc oryginalną płytę pes6 i nacisnąć ok;/ płyta jest włożona i jest oryginalna.. więc pytam o co chodzi?

pamiętam, że kiedyś miałem podobny problem i coś tam się dawało gdzieś we właściwościach i działało. ale nie wiem o co wtedy chodziło? pomocy;/
rede
Oczywiście chodzi tu o Cracka poszukaj gdzies na płycie
CYTAT(zizu09 @ Oct 11 2008, 15:48) *
Witam! Mam taki dziwny problem.. wkładam płytkę pes6 a niestety jak uruchamiam grę to jest napisane, aby włozyc oryginalną płytę pes6 i nacisnąć ok;/ płyta jest włożona i jest oryginalna.. więc pytam o co chodzi?

pamiętam, że kiedyś miałem podobny problem i coś tam się dawało gdzieś we właściwościach i działało. ale nie wiem o co wtedy chodziło? pomocy;/
barman_2000
CYTAT(rede @ Oct 11 2008, 16:08) *
Oczywiście chodzi tu o Cracka poszukaj gdzies na płycie

oczywiscie chodzi o czytanie ze zrozumieniem, chyba pisze ze płyte ma oryginalna, zal poprostu
rede
To niech chociaz spróbuje poszukać
CYTAT(barman_2000 @ Oct 11 2008, 16:44) *
oczywiscie chodzi o czytanie ze zrozumieniem, chyba pisze ze płyte ma oryginalna, zal poprostu
Vadiim
hehehehhehe , jedna z lepszych konwersacji jaką udało mi się przeczytać tutaj na forum ,hahaha biggrin.gif laugh.gif
sry za oft'pa, ale po prostu rozje*aO mi to system ;DDDDDDDD
Credt
CYTAT(Vadiim @ Oct 11 2008, 19:42) *
sry za oft'pa

Nie przepraszaj Vadim, to było warte offtopa laugh.gif laugh.gif

Rede, wiesz już, gdzie popełniłeś gafę, czy mam zacytować? biggrin.gif
Tolek
To może była taka zawiła aluzja. Może jemu chodziło o to, że autor tematu ma pirata, ale się nie przyznaje, więc żeby poszukał tego cracka smile.gif. Ale wątpię w to biggrin.gif.
P.S. Ta konwersacja naprawdę rozpier*ala biggrin.gif.
oki200x
IQ niektórych przechodzi Jole Rutowicz ;D
wujek831
CYTAT(zizu09 @ Oct 11 2008, 14:48) *

KOLEGO CRACKA CRACKA KOPIUJ
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.