Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gamingaccess Community Patch 3.0
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2009
kksm
Ten temat jest przeznaczony tylko i wyłącznie do pisania na temat Gamingaccess Community Patch 3.0. Piszemy w nim o naszych problemach z tym patchem, dodajemy uaktualnione wersje lub inne "pierdółki" do tego dodatku i oczywiscie wyrażamy swoje opinie.
KLIKNIJ TUTAJ ABY POBRAĆ PATCH
Jeżeli umiemy wgrywać dodatki samodzielnie(manualnie np przez afs) wybieramy expert version i pobieramy 4 razy mniej mb
Jeżeli jesteśmy leniuchami albo baranami smile.gif i nie umiemy zrobić tego manualnie wybieramy easy version

A z góry mam pytanko czy to są niedoróbki czy tak ma być??? Niby małe niedociągnięcia ale wkurzają-chyba, że mam tak tylko ja
1.Czy to ma być takie krzywe???

2.Czy tu nie powinno być napisów???

3.Niby mała linia zielona ale denerwuje podczas ładowania też tak macie???

P.S Z góry dzieki.
P.S2 Moja ocena to 7, ale gdy te niedociągnięcia znikną lub występują one tylko u mnie spokojnie moge dać 9+.
mati_910
Również gram na tym patchu.
Ad.1 Tak, ta cała tablica menu jest już tak zrobiona przez KONAMI (w sensie taki bajer smile.gif )
Ad.2 Mam tak samo. Nie wiem czy to błąd w patchu, czy celowo zastosowane te puste pola, ale tak już jest.
Ad.3 U mnie jest wszystko cacy, nie widać żadnego zielonego paska. Może masz niewłaściwe ustawienia ekranu ustawione (chociaż wątpię); widzę, że przy robieniu screen'a gra była otworzona w okienku, może tylko wtedy jest ten pasek, a na full screenie tego nie ma.
POZDRAWIAM ; )
kksm
Czyli 3 problemy mam z głowy niestety dlatego estetyka tego patcha jest marna. Apropo paska. Ty też go masz tylko dobrze sie przyjrzyj, bo na gammingaccess w screenach też jest. dlatego niestety ocena patcha spada za estetyke(a te puste pola są baaardzo drażniące)
Artek
A zauwazyliscie jak np. przy karnych, gdy gram np. Real vs Liverpool kibice spiewaja przyspiewki Barcelony, a na trybunach tez sa kibice barcelony?
I ten pasek tez mam xD Ale ogolnie patch. b fajny ;]
kksm
A co z tym 2 screenem co zażuciłem też macie takie statsy zespołów. Na gammingaccess wszyscy z forum mają normalnie.
MakssPl
Też mam takie staty, ale ogólnie patch mistrz ;]
mati_910
Wg mnie to są szczegóły, które w jakimś tam stopniu mogą drażnić, jednak warto zwrócić uwagę na świetne odwzorowanie w większości elementy rodem z Ligi Mistrzów np. animowany scoreboard doliczonego czasu, czy też wszystkie inne tablice np. przy zmianie zawodnika, w dodatku świetny gameplay nowego pes'a, który przypadł mi do gustu (nie wiem jak wam). Także jedno z drugim tworzą dla mnie kapitalny efekt i dają przedsmak fantastycznych patchy do pełnej wersji gry, które z pewnością będą się ukazywały tuż po 17 sierpnia. Na chwile obecną mamy demo i świetny patch do niego autorstwa serwisu Gamingaccess.com
Moja ocena patcha to 9/10. Pozdrawiam ; )
Dawidi
No Ci kibice Barcelony są denerwujący. A to, że jest "krzywe" menu to już wina tego, że w oryginale jest pod takim kątem. Oni pozamieniali tylko obrazki a nie ingerowali aż tak, żeby zmieniać ułożenie menu... Paska nie mam, albo nie zauważyłem, a te czarne pola są faktycznie dziwne. No ale wszystkiego mieć nie można no i to tylko demo. Patch ogólnie świetny.
mati_910
Nie dodałem jeszcze, że jedyne co mi się nie podoba w owym patchu to nowe tekstury kibiców. Wg mnie fatalnie wyglądają jedynie 3 kolory na rozległych trybunach, moim zdaniem zdecydowanie lepiej wyglądały te od Konami.
foamy
a który pliczek odpowiada za tekstury kibiców? może ktoś zarzuci (to tylko pare kb) i będzie można podmienić wink.gif
marcin100005
Mam pytanie, ktory plik img odpowiada za scoreboardy, tła pod nazwiskami i tablice od doliczonego czasu gry?
Tari
odpowiadam: cv05 wink.gif
mavachi
sorki ale mam prosbe, moglby ktos kto zrobil te pliki img wyslac mi na email(dam jak ktos sie zgodzi), bo jak zrobilem to mi sie pojaiwa na poczatku czarny ekran i lipa :/
Tari
slij mi maila na priva to ci przesle wink.gif
mati_910
Witam. Powracając do outfit-ów kibiców zasiadających na trybunach to znalazłem pliki, które są za nie odpowiedzialne. Mianowicie w pliku cv09.img w unnamed od 11 do 19. Wystarczy otworzyć GGS-a i otworzyć np. unnamed_11 i tam powtarzające się stroje np. Man Utd zastąpić podstawowymi. Ja już sobie te pliczki po podmieniałem i efekt jest o niebo lepszy. Teraz koszulki klubowe na trybunach są wyważone i wygląda to realistycznie jeśli ktoś będzie miał problem z podmienieniem to mogę spakować te pliczki i udostępnić na serwer. Pozdrawiam : )
Dawidi
CYTAT(mati_910 @ Oct 12 2008, 13:16) *
Witam. Powracając do outfit-ów kibiców zasiadających na trybunach to znalazłem pliki, które są za nie odpowiedzialne. Mianowicie w pliku cv09.img w unnamed od 11 do 19. Wystarczy otworzyć GGS-a i otworzyć np. unnamed_11 i tam powtarzające się stroje np. Man Utd zastąpić podstawowymi. Ja już sobie te pliczki po podmieniałem i efekt jest o niebo lepszy. Teraz koszulki klubowe na trybunach są wyważone i wygląda to realistycznie jeśli ktoś będzie miał problem z podmienieniem to mogę spakować te pliczki i udostępnić na serwer. Pozdrawiam : )

Ja byłbym bardzo wdzięczny za uaktualniony pliczek smile.gif. Więc jakbyś mógł to bardzo proszę smile.gif
mati_910
CYTAT(Dawidi @ Oct 12 2008, 14:47) *
Ja byłbym bardzo wdzięczny za uaktualniony pliczek smile.gif. Więc jakbyś mógł to bardzo proszę smile.gif

Służę w takim razie pomocą smile.gif
Proszę: http://www.speedyshare.com/988890514.html
Dawidi
Dzięki teraz to jakoś wygląda smile.gif. No ale wciąż szkoda, że na meczy REAL - BARCA siedzi wiara w koszulkach MANU wink.gif.
Miecho
to jest do dema?
Kettger
Właśnie, fajnie jakby były koszulki Barcy i Realu. wink.gif
ptx
ja mam patch 2.5 i w bundeslidze mam druzyny holenderskie po sciągnięciu uaktualnienia wie ktos jak zrobic zeby bło normalnie????
Becky
Ogólnie odnosze wrażenie że GA patch jest zrobiony tak na szybkiego. Jest pare rzucających się w oczy niedociągnięć. Panowie z GA myślą że zdobyli już serca wielu fanów PES`a , więc sobie odpuszczą skoro i tak ludzie masowo będą ściągać kolejne nadchodzące wersje patcha z wytwórni GA. Ja osobiście wole świeżo wychodzące patche. Gdyż..drzemie w nich jeszcze ogromny potencjał i chęć pokazania się z jak najlepszej strony. Osobiście gram na patchu Ekstraklasa patch i jestem zadowolony. Chociaż jak każdy inny patch ma pare niedoróbek. Mimo to nie żałuje ,że go pobrałem . Z pewnością nie wróce do GA. To takie moje "krótkie" zdanie na temat patchy.
kristof26
CYTAT(mati_910 @ Oct 12 2008, 12:16) *

No ja bym prosil.Z gory dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.