Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Loga Reprezentacji
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Zidane2008
Witam.
Może Z Was Ktos ma Loga HD dla Reprezentacji do PEs'a Albo ktos mógłby mi wykonac :
Nie Takie Flagi Tylko Np. PZPN jak ma A Chciałbym Takie Loga :
Austria
Chorwacja
CZechy
Anglia
Francja
Niemcy
Włochy
Holandia
Polska
Portugalia
Hiszpania
Ukraina
Brazylia
Argentyna
Korea PD
USA
Loga Te Zeby Były Do OFa Bo Robie Sobie reprezentacje W Miejsca Niektórych Klubów smile.gif
perONE
OMG człowieku uspokój się !! Ktorys raz zakladasz bezsensowny temat. I po co? blink.gif Na forum znajduje się specjalny temat dla OFmakerów
Zidane2008
Słuchaj ja nie pisze tutaj zeby cie wysłuchiwac tylko szukam pomocy a jak chcesz miec takie spokój do zrob lub daj mi te loga bo to ostatnia rzecz jaka potrzbuje do mojego PESA wiec ...

Jak tak dalej się będziesz zachowywał, to tutaj już nic więcej nie napiszesz. //tmk
Jamnik
CYTAT(Zidane2008 @ Oct 8 2008, 18:41) *
Słuchaj ja nie pisze tutaj zeby cie wysłuchiwac tylko szukam pomocy a jak chcesz miec takie spokój do zrob lub daj mi te loga bo to ostatnia rzecz jaka potrzbuje do mojego PESA wiec ...

Ale od szukania pomocy są odpowiednie tematy. Tam prędzej Ci odpowiedzą niż w tym temacie który zamkną Ci zapewne szybciej niż loga dostaniesz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.