Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Na Sezon 08/09
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
manio3
czy wyszedł do PES 6 jakis patch na sezon 08/09 z aktualnymi składami ,ligami itp ..poszukuję tylko i wyłącznie w wersji ANGIELSKIEJ lub POLSKIEJ smile.gif
perONE
Chyba nie, ale niedługo wyjdzie Pes 6.5 Patch oraz Ekstraklasa Patch 5.0
Orange_91
CYTAT(manio3 @ Oct 5 2008, 14:49) *
czy wyszedł do PES 6 jakis patch na sezon 08/09 z aktualnymi składami ,ligami itp ..poszukuję tylko i wyłącznie w wersji ANGIELSKIEJ lub POLSKIEJ smile.gif

Coś tam wyszło np to:
http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=42754
http://www.pesforum.de/allgemein/57451-iss...new-update.html
manio3
dzięki ORANGE_91
mcmattt25
patch 6.5 i OE 5.0 to wyjda najpredzej w przeciagu miesiaca smile.gif
saon
wiadomo juz cos na temat nowego OF-a z aktualnymi skladami ??
Jacmen
E9 niedługo powinien go wydać zajrzyj do jego tematu ;p
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Dzieki Orange_91 dla linkow do patcha niemieckiego z najwyszej klassy go wykonali wink.gif Jest nawet nasza druzyna - Wisla Krakow smile.gif tongue.gif
MaGik_TSW
w jakim jezyku jest ten patch niemiecki ? w niemieckim ? ;>
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
Magik_TSW tak po niemiecku(warto sciognanc bardzo dobrze wykonany - nawet jest Wisla Krakow) ale to zaden problem gram w nim do poki wyjdzie EP_V 5 smile.gif Mam nadzejeje ze do konca tego miesiaca ten patch wyjdzie sad.gif ale czekamy i zobaczymy wink.gif
MaGik_TSW
tez czekam na EP v5 ale cos sie nie moge doczekac . . . dry.gif

no to zabieram sie za sciaganie patcha niemieckiego biggrin.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(MaGik_TSW @ Nov 18 2008, 23:45) *

Mam go na torrent ---> http://zarta.org/details.php?id=22421 Tutaj masz caly patch do sciogniencija tongue.gif
sharezz
CYTAT(MaGik_TSW @ Nov 18 2008, 22:45) *

nie znam rosyjskiego, gdzie tu trzeba kliknac?
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(sharezz @ Nov 23 2008, 18:11) *
nie znam rosyjskiego, gdzie tu trzeba kliknac?

To jest Bulgarski ! Trzeba kliknanc na Регистрация -> Rejestracja robisz konto i dajesz poznjej sie logujesz ---> Влез Piszesz Konto(Потребителско Име) i haslo(Парола) i wchodzisz dajesz Gry(Игри) i szukasz PES 6 ISS Evolution Patch V 2 wchodzisz i sobie sciongasz wink.gif Narazie smile.gif
sharezz
dobra, mam, moje niedopatrzenie... sorki
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(sharezz @ Nov 23 2008, 20:08) *
no tyle to sam zrobilem wink.gif tylko po zalogowaniu nie widze gdzie jest cos takiego jak download torrent...

znaczy som duzo torrenty dajesz na Торенти i ci wychodzom duzo torrenty nad nich jest Szukaj(Търси) i jest pole na ktorym musis wpisac ISS Evolution i dajesz Games i czi wyjdzie patch naciskasz na ten link i tam zobaczysz poster i pod nim info nad tym posterem dajesz klipnac i czekasz troszke i ci poda juz zebysz sciongal prez torrent smile.gif
sharezz
no mam, mam... tylko kurde zero seeds, 3 peers... wyswietla ze rok bede sciagal biggrin.gif predzej wykupie konto na rapidzie chyba biggrin.gif
___ChEvRoLeT^CaRmArO___
CYTAT(sharezz @ Nov 23 2008, 20:14) *
no mam, mam... tylko kurde zero seeds, 3 peers... wyswietla ze rok bede sciagal biggrin.gif predzej wykupie konto na rapidzie chyba biggrin.gif

sciogasz ? dalem seeda smile.gif
sayek
A co z tą ekstraklasą 5.0 wychodzi to czy nie ?
malar
no właśnie co z tym patchem OE 5.0? bo był jakiś czas temu temat, ale ucichł... a szkodaby było, gdyby miał nie powstać.
happy.gif
Stuart17
tworcy ep 5.0 niedawno pisali ze wyjdzie pozostaje tylko czekac wink.gif
sharezz
sciagnalem zaistalowalem, tylko nie dzialaja mi 2 rzeczy. po 1. nie laduje mi sie ta tablica z wynikami i zegarem, mam tylko biale pole. a po drugiewyglada tak jakby nie pozamienialo skladow zespolow. chce grac wisla krakow, jest jej logo ale jak wlaczam to gram juventusem. sklady sa nadal stare, koszulki w sumie tez. pozmienial sie dzwiek, dodano bandy, flagi , twarze, herby. wiec pytanie co zle zrobilem?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.