JAK PODŁĄCZYĆ TĘ OTO MASZYNE DO INTERNETU??? Szukałem odpowiedzi na wielu forach, ale ich nie znalazłem(bywają odpowiedzi, ze muszę podłączyć xa do pcta i dopiero będzie śmigać, a ja tak nie chce. Chce mieć internet bezpośrednio do xa 360. Mam playstation 2 i jeżeli wyjme kabel z tyłu kompa(od neta oczywiście) i podłącze go do ps2 to wszystko śmiga. Wykonałem rysunek(profesionalny), na podstawie którego mozecie ocenic jak mam podłączone 2 kompy do neta.

U mnie jest tak, że jak wyciągne kabelek zielony z modemu i włoże czerwony do modemu to net działa mi w kompie nr2, a jak zielony mam włożony a czerwony wyciągnięty to wiadomo działa nr1. I teraz moje pytanie czy jak podłącze do modemu kabelek czerwony i zamiast drugiego jego końca wkładać do kompa to włoże do xboxa czy bedzie działać??? Czy xbox ma takie wejście na neta jak PC???
P.S Czy aby pobierać dema itd przez cały rok bez żadnych ograniczen musze kupić tą karte co są takie za ok 100zł na cały rok???
No to ja do kompa neta mam podłączonego tym kabelkiem.(to chyba ethernet)Ale sam już nie wiem bo RJ11 wygląda prawie identycznie. Jak moge to sprawdzić???