Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie Możecie Polecić Mi Dodatki Do Pesa 2008 ?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
lag2
j/w. Chodzi mi o wszystkie dodatki godne polecenia czyli jakieś nowe buzie, korki nie wiem sam tongue.gif Ale coś w tym tegesie no i tylko polecone i sprawdzone przez was.
Kolno1967
CYTAT(lag2 @ Sep 25 2008, 20:53) *
j/w. Chodzi mi o wszystkie dodatki godne polecenia czyli jakieś nowe buzie, korki nie wiem sam tongue.gif Ale coś w tym tegesie no i tylko polecone i sprawdzone przez was.

Polecam Ci dodatki z Polską ligą ale tylko wersję 2 oraz Evo Patch jeśli nie interesuję Cię Polska liga.Reszta nie jest warta poznania.
lag2
CYTAT(Kolno1967 @ Sep 25 2008, 23:43) *
Polecam Ci dodatki z Polską ligą ale tylko wersję 2 oraz Evo Patch jeśli nie interesuję Cię Polska liga.Reszta nie jest warta poznania.

A mogę zainstalować to i to ?
Kolno1967
CYTAT(lag2 @ Sep 26 2008, 13:58) *
A mogę zainstalować to i to ?

Możesz to zrobić ale będzie to kłopotliwe dla Ciebie.Będziesz musiał podmieniać option file w folderze save.
lag2
CYTAT(Kolno1967 @ Sep 26 2008, 15:25) *
Możesz to zrobić ale będzie to kłopotliwe dla Ciebie.Będziesz musiał podmieniać option file w folderze save.

A co możesz mi bardziej polecić ?
Kolno1967
CYTAT(lag2 @ Sep 26 2008, 15:42) *
A co możesz mi bardziej polecić ?

Myślę że najlepszy jest Evo patch i ten powinieneś sobie zainstalować.
Nie ma w nim Polskich zespołów ale są za to w ich miejsce lepsze drużyny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.