Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: K&m Patch Pes 6
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Mateusz13
Witam wink.gif
Wspólnie z moim bratem(na tym forum Krzysiu12) pracujemy nad nowym patchem do Pro Evolution Soccer 6. A oto przedsmak K&M Patch:

http://pl.youtube.com/watch?v=bIXvlWFD8aM

pozdrawiam i czekam na komentarze wink.gif
Kubbas
Co to za ripy? Co tu robi menu z 6.5? Loga z 6.5? F&h, uni, stadiums, boots? Wszystko widzę zabraliście do "swojego" projektu.

Za to można dostać bana.
Mateusz13
człowieku loga są z OE patcha v3.0, f&h z pesfaces, a menu było w temacie pabla do pobrania dla wszystkich użytkowników. Więc czego chcesz?

człowieku uni jest zbierane z gamingaccess na sezon 08-09, stadiony z jakiejś czeskiej strony, a buty zbierane z tematy z butami do pes6 na tym forum, oraz na evo-web, więc o co Ci chodzi?? wychodzi na to ze wszystko co jest dostępne dla każdego jest tylko twoje??
Kubbas
1 - menu Pablo robił do patcha
2 - f&h nie jestem pewny
3 - stadiums z tego co widzę jest mój

O to jeszcze z Oe Patcha coś zajebaliście?;>
Mateusz13
1 - menu Pabla było do pobrania w jego temacie, jeszcze pisało że "zrobił jakies tam menu, kto chce niech sprawdzi i jak sie podoba to brać" nawet screenów do tego menu nie było!
2 - bez komentarza
3 - skąd możesz wiedzieć zze stadiums jest twój, jeśli na filmie jest pokazany jeden stadion!!! który jeszcze pobierałem ze strony www.pesoholichari.com
Kubbas
Dobra, whatever niech admini robią co chcą.
Mateusz13
najlepiej kogoś oczernić, nie mając poważnych dowodów! To moje, to moje, to moje... bla-bla. Nawet nigdy nie ściągałem twojego patcha człowieku! więc z czego miałbym cokolwiek kraść? co?

Jamnik
Moge prosić o jakiś testowy OF czy coś ?
Orange_91
CYTAT(Mateusz13 @ Sep 24 2008, 20:16) *
człowieku loga są z OE patcha v3.0

A kto pozwolił Ci je wziąć?

CYTAT(Mateusz13 @ Sep 24 2008, 20:24) *
1 - menu Pabla było do pobrania w jego temacie, jeszcze pisało że "zrobił jakies tam menu, kto chce niech sprawdzi i jak sie podoba to brać" nawet screenów do tego menu nie było!

1 - Pokaż może ten post jak dowód.

Jeśli możesz to także zrób parę screenów z Ekstraklasy bo jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności Chinyama chyba ma takie samo ID jak ten w OEPatchu. Na filmie to nie widać dokładnie.
Kubbas
CYTAT(Mateusz13 @ Sep 24 2008, 19:28) *
najlepiej kogoś oczernić, nie mając poważnych dowodów! To moje, to moje, to moje... bla-bla. Nawet nigdy nie ściągałem twojego patcha człowieku! więc z czego miałbym cokolwiek kraść? co?

A może i tak ;]
GooFy
A kto ci pozwolił mojego avka ? happy.gif Ja bym To nazwał K&m RIP Pes 6 ;]
Mateusz13
post numer #1037 w temacie Pabla, i co już nikt nie odpisze?
Damian.
CYTAT(Mateusz13 @ Sep 24 2008, 20:47) *
post numer #1037 w temacie Pabla, i co już nikt nie odpisze?

Hehe, tutaj masz rację.
Zobaczymy jak z OF'em z OE Patcha. Czekamy na screeny xD
Orange_91
A stroje, twarze itp dla graczy Ekstraklasy to skąd będą? Także z OEPa?? Czekamy nadal na screeny.
Mateusz13
tak bd z tego. OF też jest z OE.

Kubbas
Aha to niezły ten twój patch, nie mogę się doczekać !
Mateusz13
odwal sie! a Ty sie KONAMI spytałeś czy możesz zeedytować ich gre ciołku? nie spytałeś sie, czym złamałeś prawa autorskie, tak jak ja! więc sie lepiej nie odzywaj!

EDIT:czy gdzieś tam jest napisane słowo "mój"?
Orange_91
CYTAT(Mateusz13 @ Sep 24 2008, 21:07) *
tak bd z tego. OF też jest z OE.

Oj czyli jednak mamy do czynienia z kradzieżą. Pytałeś twórców OEPa?? Nie. Więc temat zamykam i zabraniamy Ci wykorzystywać materiały z OEPa. Chcesz coś zrobić zrób sam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.