Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Czyta Mordek
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Face Edit
Damian.
Witam,
Nie czyta mi niektórych mordek w grze.
Map jest napisany dobrze, bo sprawdzałem kilka razy(błąd jest u max 30 piłkarzy smile.gif)
Co może powodować nie czytanie tych mordek??
reS
niektóre starsze mordki mają rozszerzenie ".str" .. to też trzeba ująć w mapie, więc może w tym problem? nic innego mi do głowy nie przychodzi.
Jamnik
Powiem Ci że zdarza się tak czasami, mam to samo. Imho to jest jakiś błąd w binie - po prostu jest nie czytany. Ale czy na 100 % jest tak to Ci nie powiem
Mani3k
Pokaż te BIN'y bo coś mi się nie chce wierzyć, że ich nie czyta... co najwyżej przez błedne BIN'y gra może crashować.
Może być tak, że w map.txt masz dodane 2 identyczne wpisy dla tego gracza i w tej sytuacji nie bedzie ci czytał tych twarzy.
Pozdrawiam
Damian.
CYTAT(Mani3k @ Sep 23 2008, 19:42) *
Może być tak, że w map.txt masz dodane 2 identyczne wpisy dla tego gracza i w tej sytuacji nie bedzie ci czytał tych twarzy.

Zgadza się. Miałem np. Evansa przypisanego do Manu i Sunderland , Almeide do Portugalii i Werderu itd. smile.gif
Małe nie dopatrzenie

Możecie zamknąc temat

Dzięki za pomoc reS, Jamnik i Mani3k.

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.