Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka Pytań Dotyczących Pes'a 6
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
RickyKaka
Witam,
Dopiero dzisiaj zacząłem grać w PES'a 6 i jestem pod dużym wrażeniem. Wcześniej grałem we FIFĘ, i nadal jestem do niej patchmakerem. Nie oto chciałem się zapytać, otóż:

- Jak się zmienia rozdzielczość? Bo mam strasznie blisko.. :/
- Jak się zmniejsza detale? Bo mi strasznie zacina, aczkolwiek grać się da. biggrin.gif
- Jak zmienić klawiszologię? We FIFIE była troszkę inna, a tutaj się pogubiłem. tongue.gif

Proszę o odpowiedź, ponieważ dopiero dzisiaj zacząłem grać w tą grę. smile.gif

Pozdrawiam.
hak23
CYTAT(RickyKaka @ Sep 20 2008, 12:08) *
Witam,
Dopiero dzisiaj zacząłem grać w PES'a 6 i jestem pod dużym wrażeniem. Wcześniej grałem we FIFĘ, i nadal jestem do niej patchmakerem. Nie oto chciałem się zapytać, otóż:

- Jak się zmienia rozdzielczość? Bo mam strasznie blisko.. :/
- Jak się zmniejsza detale? Bo mi strasznie zacina, aczkolwiek grać się da. biggrin.gif
- Jak zmienić klawiszologię? We FIFIE była troszkę inna, a tutaj się pogubiłem. tongue.gif

Proszę o odpowiedź, ponieważ dopiero dzisiaj zacząłem grać w tą grę. smile.gif

Pozdrawiam.

Witaj, wszystkich zmian dokonujesz w pliku setting który znajduje się w folderze zainstalowanej gry smile.gif
RickyKaka
Dzięki za pomoc, ale mam jeszcze jedno pytanie: Czemu gra jest tak blisko ? Tzn, napisy rozmazane i gra wygląda jakby była na rozdzielczości 640x ileś tam, a mam ustawione na 1024x ileś tam. tongue.gifP
Da się to zmienić? Jakby ktoś nie zakumał ocb, to mogę podesłać screena. smile.gif
artysta germanista
CYTAT(RickyKaka @ Sep 20 2008, 19:02) *
Dzięki za pomoc, ale mam jeszcze jedno pytanie: Czemu gra jest tak blisko ? Tzn, napisy rozmazane i gra wygląda jakby była na rozdzielczości 640x ileś tam, a mam ustawione na 1024x ileś tam. tongue.gifP
Da się to zmienić? Jakby ktoś nie zakumał ocb, to mogę podesłać screena. smile.gif

weź kamerę szeroka tongue.gif
MakssPl
Zmień kamerę, albo użyj czegoś w stylu lodmixera...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.