soulz71
Sep 17 2008, 10:18
Siema mam mały problem a rozchodzi sie mianowicie o plik settings.dat z folderu moje dokumenty/konami . nigdy nie zapisuja mi sie zmiany ustawien ani transfer. za kazdym razem gdy odpalam na nowo gre wszystko jest tak jakbym dopiero zaisntalowal pes'a 08. przy pomocy pes OF editora jest tak samo. robie transfery zapisuje, wlaczam gre i znowu wszystko po staremu.. ma ktos jakis pomysl? nie wiem? nie zapisuja mi sie ustawienia z gry ;/
Podłącz pada, a jeśli nie masz to pozostaje ci settings i load czyli musisz co odpalenie ładować OFA.
soulz71
Sep 17 2008, 16:56
wlasnie problem w tym ze pada mam podlaczonego caly czas.. a jak przez OFA laduje settingsy i wlaczam gre to i tak jest tak jakby nie bylo niczego zrobionego;/
Zainstaluj patcha 1.1 albo najlepiej 1.2 - poprawiają wiele błędów, w tym również eliminują konieczność ciągłego ładowania OFa i problemów z nim. Może pomoże.
Jeśli już masz patche i nadal nie działa, to nie mam pomysłów.
soulz71
Sep 17 2008, 22:16
no wlasnie mam;/ ja sam nie wiem o co tu chodzi.. nie moge tego rozgryzc juz od dluzzszego czasu;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.