Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Strzelac W Pes
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
szakalpzdr
Witam!

Stworzylem ten temat poniewaz chcialym sie dowiedziec od Was, doświadczonych graczy, jak sie oddaje strzały w Pro Evolution... Szukalem takiego tematu ale na forum nie znalazlem...

W internecie czytalem rozne rzeczy na temat strzalow... Jedni pisza ze strzalka do gory to strzał mocny, na dół techniczny ale u mnie to jakos nie dziala...

Wiem ze dla Was te pytania sa pewnie zenujace ale pomyslcie sobie ze zaczynam dopiero swoja powazna przygode z PES. Przezucilem sie z fify a tam system strzalow jest zupelnie inny...

Mam nadzieje ze okazecie troche zrozumienia dla mnie a takze pomozecie mi.

Z góry bardzo dziekuje.

P.S

Gdyby ktos wolal mi pomoc na priv to na gg. (5862007) Piszcie nawet jak bede ndst.

2pac
Wchodzisz na trening i tam sie wszystkiego uczysz. Trening czyni mistrza. Jeśli chodzi o wolne to strzał ze strzałką w górę to mocny, a ze strzałką w dół to lżejszy.

P.S. Nowy fan PES'a. Przerzucił się z FIFY tongue.gif biggrin.gif
JTK
Znaczenie ma też w którą część grasz, bo całkiem inaczej wyglądają algorytmy strzałów w każdej odsłonie mimo że główne zasady sterowania są niezmienne od wieków (WE2k2, PES5, PES6, PES08<nextgen> różnią się bardzo od siebie, a w nowej wersji znowu czekają nas zmiany).
szakalpzdr
CYTAT(2pac @ Sep 15 2008, 20:41) *
Wchodzisz na trening i tam sie wszystkiego uczysz. Trening czyni mistrza. Jeśli chodzi o wolne to strzał ze strzałką w górę to mocny, a ze strzałką w dół to lżejszy.

P.S. Nowy fan PES'a. Przerzucił się z FIFY tongue.gif biggrin.gif

sluchaj ale czasem jet tak ze celuje strzalkami (jbc gram na PS2) kierunek do bramki i np gora to on mi srzela w 2 czesc bramki tak jak bym celowal kierunek do bramki i dół... dlatego tego nie  pojmuje, naczytalem sie juz roznych rzeczy i coraz mniej rozumiem xD

Uwierz mi ze troche godzin juz siedzialem w Free traning... i jest tak jak wyzej napisalem...

szakalpzdr
CYTAT(JTK @ Sep 15 2008, 20:52) *
Znaczenie ma też w którą część grasz, bo całkiem inaczej wyglądają algorytmy strzałów w każdej odsłonie mimo że główne zasady sterowania są niezmienne od wieków (WE2k2, PES5, PES6, PES08<nextgen> różnią się bardzo od siebie, a w nowej wersji znowu czekają nas zmiany).

to moglbys mi napisac te glowene zasady sterowania? bylbym wdzieczny, jbc gram w 2008...
JTK
CYTAT(szakalpzdr @ Sep 15 2008, 20:54) *
to moglbys mi napisac te glowene zasady sterowania? bylbym wdzieczny, jbc gram w 2008...

Teraz to jest twoje lenistwo. Temat do zamknięcia.
szakalpzdr
CYTAT(JTK @ Sep 15 2008, 20:57) *
Teraz to jest twoje lenistwo. Temat do zamknięcia.

jasssne ciekawe w ktorym miejscu :/

katuje to pro evo juz 2 dni i strzaly mi nie ida, w necie tez nie ma...

Tomak
Zamykam.

Korzystaj z wyszukiwarki, strzały były już nie raz i nie dwa opisywane na forum. Nie potrzeba tu setek takich samych tematów.

Śmieciareczka pędzi, tamtaramtamtam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.