| QUOTE |
| Siema niewiecie co może byc powodem że jak przez ip gram to mi i kumplowi wolno chodzi gra tak muli troszke ja mam łacze 1024 a on 512 a wszystkie progi sciągające sa wyłączone.POMOCY ;D ;D ;D |
| QUOTE |
| Siema niewiecie co może byc powodem że jak przez ip gram to mi i kumplowi wolno chodzi gra tak muli troszke ja mam łacze 1024 a on 512 a wszystkie progi sciągające sa wyłączone.POMOCY ;D ;D ;D |
| QUOTE |
| SiNuS tak przy okazji to dlaczego masz coś do wstawiania sonie loga do podpisu :?: :?: :?: |
| QUOTE | ||
Nie mam nic do loga jako takiego. Przeczytaj jeszcze raz to zdanie, tylko tym razem ze zrozumieniem. |
| QUOTE |
| Mimo wszystko wnioskuje, że tym co masz zapisane w swoim opisie obrażasz mnie i WIELU innych. |
| QUOTE | ||
LOL. Zamiast udawać wielce wrażliwego zastanòw się lepiej czy jest sens ściągać tyle zbędnej grafiki... |
| QUOTE |
| Takie logo nie ma aż takich dużych rozmiaròw, żeby od razu ci tak strasznie to mogło przeszkadzać. |
| QUOTE | ||
Większy wątek, odzywa sie 10 osòb z takimi niedużych rozmiaròw obrazkami - i już jest 1MB bezsensownego ściągania... 8) A teraz przyjrzyj się temu obrazkowi poniżej:
Pytanie za 3pkt.: - czym się ròżni od Twojego? |
| QUOTE |
| Niczym kompletnie się nie ròżni :wink: . |
| QUOTE | ||
Tak, teraz już kompetnie niczym, cwaniaku |
| QUOTE |
| Chociaż byś napisał, że teraz jest git i nic nie masz do takiego loga |
| QUOTE | ||
No ale po co, przecież nie będę każdemu przerabiał |
| QUOTE |
| 1) to ciekawe co jeszcze zrobiłeś 8) |
| QUOTE |