Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Systemem
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
MenInBlack
Mam problem z kompterem. Dlaczego po krótkim czasie od uruchomienia systemu, cały komp się wiesza, nic nie mogę zrobić, ruszyć myszką, nic. Słychać tylko jak pc dalej pracuje...
O co biega ? unsure.gif
Mortin
sformatuj dysk, najprawdopodobniej masz wirusy, albo moze Ci sie karta graficzna grzac, ewentualnie ram
pozdro
barman_2000
moze zasiłka nie wyrabia, lub tak jak wspomniał Mortin wirusy, syf na kompie, zrób format
bartek-brt
za to ja mam taki problem: czasem gdy chodze np po Allegro otwiera mi sie jakies 50 stron po chinsku, wiece co z tym zrobic?
Przemek23
CYTAT(MenInBlack @ Sep 14 2008, 14:23) *
Mam problem z kompterem. Dlaczego po krótkim czasie od uruchomienia systemu, cały komp się wiesza, nic nie mogę zrobić, ruszyć myszką, nic. Słychać tylko jak pc dalej pracuje...
O co biega ? unsure.gif

Prawdopodobnie zasilacz masz za słaby, miałem tak samo, wymieniłem zasilacz na mocniejszy i jest okej
Ale możesz mieć też ram zepsute
mati_910
Witam. Ja mam podobny problem co autor tematu. Mianowicie włączam komputer i na pulpicie się zawiesza. Komputer chodzi dalej, z tym że kontrolka od dysku twardego jest zapalona, ale nie miga tak jak zawsze. Z początku myślałem, że to może zawartość komputera (czyt. wirusy) bo po różnych stronach się chodzi, więc sformatowałem kompa i na czystym systemie problem się ponowił. Dziś miałem coś takiego kiedy kompa uruchomiłem i już się włączał windows to pojawił się niebieski ekran tak jak w biosie i było napisane "Rozpoczynanie zrzucania pamięci fizycznej). Czy to może być problem z pamięcią RAM, czy może z jakąś inną częścią charakterystyczną dla tego problemu. Jeśli ktoś zna się na tych rzeczach to prosiłbym o profesjonalną poradę. Pozdrawiam : )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.