Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rozdzielczosc
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008
tasiorman
mam taki problem
kuipilem 24 calowy monitor
i chcialem sobie pograc w peska 2008 w full hd
niestey mam tylko do wyboru najwieksza rozdzielczosc 1200 na 800 (zaokroglam bo nie wiem dokladnie ale w tych okolicach )
czy nie da sie wiekszej wybrac
co zrobic jesli sie da
stery od monitora wgralem wiec to nei to
pozdrawiam
RaaDeeK
ja mam monitor 19 cali i najwieksza rozdzialka jaka moglem wybrac bylo 1024/768.... musialem sciagac specjalny plik settings w ktorym byla odblokowana rozdzialka 1280/1024.... wszyscy i tak pewnie poradzą Ci zebys sciagnal kitserver, bo tam mozesz sobie wykminić rozdzialke jaka chesz smile.gif
Tylko ze pewnie nikt nie powie Ci o co w tym wszystkim biega smile.gif dlatego musisz probowac sam (w dziale download na stronie glownej) masz tego kiservera... w newsach (tez na stronie glownej)...tez mozsz o nim poczytac. pozdro i poćwicz =]
tasiorman
CYTAT(RaaDeeK @ Sep 13 2008, 13:30) *
ja mam monitor 19 cali i najwieksza rozdzialka jaka moglem wybrac bylo 1024/768.... musialem sciagac specjalny plik settings w ktorym byla odblokowana rozdzialka 1280/1024.... wszyscy i tak pewnie poradzą Ci zebys sciagnal kitserver, bo tam mozesz sobie wykminić rozdzialke jaka chesz smile.gif
Tylko ze pewnie nikt nie powie Ci o co w tym wszystkim biega smile.gif dlatego musisz probowac sam (w dziale download na stronie glownej) masz tego kiservera... w newsach (tez na stronie glownej)...tez mozsz o nim poczytac. pozdro i poćwicz =]

mozesz mi dac link bo nie moge znalesc w dziale download mam tylko pilki itp
tasiorman
sciagnalem kitesrver 7.4.2 final (jesli mi sie cyferki nei pomylily)
ale nadal w pliku settings nie moge wybrac innych rozdzielczosci
co robic
plny
wejdz w : lodcfg w folderze kitservera i tam masz takie pole Enforce custom resolution zaznacz (kwadracik obok) i wpisz rozdzielczosc ja mam 20 calowke i rozdzielczos 1440 x 900
falcon87pl

ja rowniez mam 19' i gram na 1280/720. Duza roznica jest miedzy 1280/720 a 1280/1024 (nie mam panoramicznego monitora)? jezeli tak to moglbys mi przeslac ten plik settings na e-mail ? chyba ze duzo zajmuje to linkado niego ?smile.gif
RaaDeeK
http://rapidshare.com/files/145146826/1280....ShadE.exe.html

here U are... a jak mod usunie to wysle na maila.
pozdro
snok3r

pewnie dlatego, ze wszsytko jest ladnie opisanie w readme:
CYTAT
1. Screen Resolution.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
You can set any screen resolution you want, if you play in a Windowed mode. Even
crazy screens like 1567x532 will work, but you're likely to suffer from
performance problems on such cases.
Hidden fullscreen resolutions are fully unlocked now as well. However, only those
that your video card really supports in full-screen mode, will work. If you
accidently choose an unsupported fullscreen resolution, then PES should still
be able to start in a window.

You specify the resolution in config.txt using "screen.width" and "screen.height"
settings. Here's an example config fragment for LOD mixer:

[lodmixer]
screen.width = 1920
screen.height = 1200

po prostu wystarczy do pliku config.txt dodac wpis z dowolna rozdzielczoscia. nie bedzie jej widac w settings.exe wyskoczy tylko okienko o uzywaniu rozdzialki z kitservera.

falcon87pl
dzieki smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.