[color=red][/color]Mam pytanko co sie stalo z PES4Lancherem, bo jak chcem otworzyc pokoj np. polski to go nie ma i zamiast -chyba- 15 jest 1!?!?!? :twisted: :evil: Jak ktos moze to prosze o odpowiec i ewentualnie podac linka na inny programik ktory umozliwia gre w necie!!:@
Dr@gon
Mar 28 2005, 00:15
pes4online
boberto
Mar 28 2005, 07:53
pes4 luncher juz dziala normalnie ale jak chcesz inny to pes4online
Dr@gon
Mar 29 2005, 17:24
pes4online jest lepszy
dzieki chlopy dajcie linka na tego pes4online jak macie i jak chcecie oczywiscie!!
dobra, dobra zeby nie bylo ze sie nie dziele to daje linka na pes4online, ktory umozliwia gre przez internet w pesa4, a mianowicie oto link ktory mi dal Dr@gon :
http://dl.konami-europe.net/pes4_pc_patch1_10_UK.exe
BartekRym
Mar 30 2005, 21:46
A ja w pes4online mam problem, ktòry zapewne dotknął wielu użytkownikòw pesa... przy włączaniu programu wyświetla się napis: you have a cracking version of pes4. go to hell! Czy możhna to jakoś obejść?
pòjsc do sklepu i kupic oryginał

a tak w ogole to pes4online (chodzi o program) bardzo podszyl sie pod pes4launcher :/ wiec nie polecam tych sciagaczy, ale wybor nalezy do was
[quote]A ja w pes4online mam problem, ktòry zapewne dotknął wielu użytkownikòw pesa... przy włączaniu programu wyświetla się napis: you have a cracking version of pes4. go to hell! Czy możhna to jakoś obejść?[/quote]
Zeby grac online w PES4 na piracie
musisz sobie sciagnac cracka Hoodluma.
nie instaluj orginalnego pacza Konami 1.1!!!
sorki ale nie pamietam skad go sciagnalem
poszukaj w archiwum newsow
chyba stamtad...
POZDRO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.