Nudy mam wiec postanowilem zorganizwaoc turniej w PESa 6. Taki manager bardziej. U mnie na kompie bylyby rozgrywane mecze a gracze wczesniej podawaliby skaldy, taktyki itp itd. Juz takie cos kiedys robilem ale to tylko pamietaja najstarsi gorale i to bylo zaraz po wyjsciu PESa na czystym. Tym razem zagralibyscie na OE 5.0 [ja jako oragnizator nie biore udzialu] bo mysle ze patch zostanie wydany do konca tego tygodnia. Skoro jest juz oficjalna zapowiedz a mialo byc z koncem I tygodnia wrzesnia to mysle ze jutro czy pojutrze beda linki downloadu. Gra bedzie prowadzona na specjalnie zalozonym forum na a gierke. Tam takze wiecej zasad i tego typu pierdolek. Gramy w najlepsza lige swiata a wiec Premiership. Zaczniemy mysle za tydzien w poniedzialek a od teraz do konca tygodnia beda trwaly zapisy tutaj, potem gdyby brakowali ludzi to poszukam kogos gdzie indziej. Takze juz koniec pierdolenia, jesli chcesz zagrac to napisz tylko kim i podaj gg. Amen
Zapraszam
P.S. Prosze nie kasowac tematu, jesli zly dzial, to przepraszam. Nie jest to reklama, tylko zaproszenie do zabawy