Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniej/manager W Pesa !
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum
potter
Nie wiem gdzie to ale chyba tu tongue.gif
Nudy mam wiec postanowilem zorganizwaoc turniej w PESa 6. Taki manager bardziej. U mnie na kompie bylyby rozgrywane mecze a gracze wczesniej podawaliby skaldy, taktyki itp itd. Juz takie cos kiedys robilem ale to tylko pamietaja najstarsi gorale i to bylo zaraz po wyjsciu PESa na czystym. Tym razem zagralibyscie na OE 5.0 [ja jako oragnizator nie biore udzialu] bo mysle ze patch zostanie wydany do konca tego tygodnia. Skoro jest juz oficjalna zapowiedz a mialo byc z koncem I tygodnia wrzesnia to mysle ze jutro czy pojutrze beda linki downloadu. Gra bedzie prowadzona na specjalnie zalozonym forum na a gierke. Tam takze wiecej zasad i tego typu pierdolek. Gramy w najlepsza lige swiata a wiec Premiership. Zaczniemy mysle za tydzien w poniedzialek a od teraz do konca tygodnia beda trwaly zapisy tutaj, potem gdyby brakowali ludzi to poszukam kogos gdzie indziej. Takze juz koniec pierdolenia, jesli chcesz zagrac to napisz tylko kim i podaj gg. Amen
Zapraszam

P.S. Prosze nie kasowac tematu, jesli zly dzial, to przepraszam. Nie jest to reklama, tylko zaproszenie do zabawy tongue.gif
b3Lo
Rezerwacja "Manchester United"
GG: 7910579
F.C. Barcelona
fajny pomysl smile.gif rezerwacja : "Tottenham HotSpurs" biggrin.gif gg: 2753969
matiq94
Rezerwacja Chelsea Londyn gg: 2033022 prosze szybko napisz bo mam wazne pytanie
lukasz44
rezerwacja Arsenal Londyn rolleyes.gif
gg : 3064419 tongue.gif
pozdro , czekam na odp. co dalej , dry.gif
potter
Co mam pisac wam ?
Czekamy na reszte
Orange_91
CYTAT(potter @ Sep 12 2008, 17:49) *
Tym razem zagralibyscie na OE 5.0 [ja jako oragnizator nie biore udzialu] bo mysle ze patch zostanie wydany do konca tego tygodnia. Skoro jest juz oficjalna zapowiedz a mialo byc z koncem I tygodnia wrzesnia to mysle ze jutro czy pojutrze beda linki downloadu.

Skąd masz takie informacje? Nigdzie nie było napisane kiedy patch wyjdzie. smile.gif Jeszcze troszkę poczekacie ze startem. wink.gif
potter
Ok nie ma chetnych to nie
Zaczne zapisy gdzie indziej
A na pacza poczekam
Do zamkniecia niestety
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.