Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Online Transfer Patch By Spooky And Tomi84
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
Tomi84
Wrzucam tutaj z uwagi, że jest to chyba najbardziej popularny patch do online. Spooky ma swój temat na Evo-Web: Temat Spooky'ego na Evo-Web, ja pomagam mu i zajmuje się wyszukiwaniem transferów/numerów graczy.

UPDATE 9.10.2008

Jako, że Spooky zakończył już prace nad patchami do PES6 to ja będę kontynuował jego dzieło, ponieważ uzyskałem na to zgodę. Do póki online będzie śmigało będe uaktualniał jego patcha. Oto pierwsza wersja, zawiera wszystkie transfery z tego tematu --> Spooky's Thread

Składy sa auktualne tak jak jest to możliwe. Czemu, "tak jak jest to możliwe"?.
Dlatego, że gracze których nie ma w oryginalnej bazie PES6 jak np: Eduardo Da Silva albo Pato NIE MOGĄ BYĆ TWORZENI , jesli by się ich zrobiło to nie weszlibyście na server.

Gdzie można obejrzeć liste transferów
W rarze jest plik txt z listą. Można ją też obejrzeć tutaj --> Transfer List in Version 1.1

INSTALACJA:

Otwieracie plik w DKZ i potem APPLY PATCH IN FOLDER --> DAT Folder/0_text.

Enjoy!

WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA SPOOKY'EGO ZA OGROM PRACY JAKĄ WŁOŻYŁ W POPRZEDNIE WERSJE PATCHA
Tomi84
Jest najnowsza wersja smile.gif :
Kubbas
Czyli mój odchodzi do lamusa ;] Skończę go tylko do patcha i osobno nie wydaje.

Spooky jak zwykle odwalił kawał dobrej roboty.
Tomi84
Jak zainstalować nowe loga i logo Sunderlandu (za Charlton) ?:

W paczce znajdują się dwa pliki unknow_00535.flg i unknow_00536.flg

Najpierw ściągamy paczkę w której znajduje się plik exe z orginalnym nazwami drużyn do online, nowe loga i stroje dla Sunderlandu --> http://rapidshare.com/files/143184826/LOGA...ERLAND.rar.html

Otwieramy DKZ Studio i w nim z menu na górze wybieramy OPEN FILE.

Otwieramy plik 0_text. który znajduje się w folderze DAT w katalogu z grą.

Znajdujemy w nim pliki i unknow_00535.flg i unknow_00536.flg i najpierw zaznaczamy pierwszy z nich w tym kwadraciku tak jak na screenie i prawym przyciskiem myszy otwieramy menu i zaznaczamy IMPORT i wybieramy odpowiedni plik z tych które są w rarze. To samo robimy z drugim plikiem.

Następnie z górnego menu wybierami opcje SAVE AS i nowy plik 0_text zapisujemy np na pulpicie. Po jego zapisaniu (potrwa to chwilkę) zamykamy DKZ stduio i ten nowy plik 0_text zamieniamy z tym który mamy w katalogu DAT, w katalogu z grą.

Na końcu podmieniamy plik exe z rara z tym który mamy w katalogu z grą. Teraz mamy już dobre loga i nazwy drużyn w online (+Sunderland za Charlton Athletic)

Jeśli ktoś ma kitservera i chce mieć dobre stroje Sunderlandu to musi podmienić te stroje które są w rarze w folderze "Sunderland AFC" z tymi które macie w folderze Chartltonu w kitserverze.
Tomi84

Jako, że Spooky zakończył już prace nad patchami do PES6 to ja będę kontynuował jego dzieło, ponieważ uzyskałem na to zgodę. Do póki online będzie śmigało będe uaktualniał jego patcha. Oto pierwsza wersja, zawiera wszystkie transfery z tego tematu --> Spooky's Thread

Składy sa auktualne tak jak jest to możliwe Czemu, "tak jak jest to możliwe"?.
Dlatego, że gracze których nie ma w oryginalnej bazie PES6 jak np: Eduardo Da Silva albo Pato NIE MOGĄ BYĆ TWORZENI , jesli by się ich zrobiło to nie weszlibyście na server.

Gdzie można obejrzeć liste transferów
W rarze jest plik txt z listą. Można ją też obejrzeć tutaj --> Transfer List in Version 1.1

INSTALACJA:

Otwieracie plik w DKZ i potem APPLY PATCH IN FOLDER --> DAT Folder/0_text.

Enjoy!

WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA SPOOKY'EGO ZA OGROM PRACY JAKĄ WŁOŻYŁ W POPRZEDNIE WERSJE PATCHA
Tomi84
Szybkie pytanie, czy sa jeszcze osoby zainteresowane grą w PES6 po necie ? Jeśli tak to wypuszczę zimową wersję patcha bo powoli już mamy jakieś tam transfery - jak chociażby Huntelaar do Realu czy Beckham do Milanu. Jak wiadomo servery cały czas działają, więc dlatego pytam.

pozdrawiam.
JustMe1987
Pytasz a wiesz happy.gif Napewno sciagne.
Niewczas
Może jakieś uaktualnienie ? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.