Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szkoła
board.issonline.pl > Inne > Ludzie
Vieczor94
Jak tam u was po pierwszym dniu w szkole....czy nie wydają wam się obce szkolne ławki, mi tak jakoś tak dziwinie.. Myślałem że dzisiaj nie wysiedze tych 6 lekcji... tak mnie dupa boli że nie moge siedzieć.. pozdro smile.gif
lodzik2c
ja już przy tablicy dzisiaj byłem;/ ale banalne było tongue.gif . Najgorsze jest to, że dodali nam 4h tygodniowo(2h polski,1h matma,1hbiologia) dodatkowych lekcji, żeby "dobrze przygotować się na egzamin gimnazjalny". Będziemy jakieś testy robić, ale nie chce mi się jeszcze po lekcjach w szkole siedzieć...

pozdrawiam biggrin.gif
czubinho
mnie do rka boli od tego pisania tych jebanych kryteriow oceniania
Kubbas
Czym mam oczekiwać jutrzejszego tematu pod tytułem "2gi dzień w szkole"? Saga się szykuję? Czy trylogia?
simian raticus
Do szkoly juz nie chodze - ale 5 lat temu drugiego dnia tak sie napilem ze film mi sie urwal ;]

JuveR
CYTAT(Vieczor94 @ Sep 2 2008, 13:41) *
Jak tam u was po pierwszym dniu w szkole....czy nie wydają wam się obce szkolne ławki, mi tak jakoś tak dziwinie.. Myślałem że dzisiaj nie wysiedze tych 6 lekcji... tak mnie dupa boli że nie moge siedzieć.. pozdro smile.gif

A to rzeczywiście się nasiedziałeś smile.gif Czekaj na szkołę ponad gimnazjalną, tam sobie posiedzisz po 8-9 lekcji rolleyes.gif
Jutro będziemy mieli temat: Jak tam drugi dzień w szkole? biggrin.gif
oposq3
dobrze mowisz ja pierzy dzień w szkole ponadgimanzjalnej w technikum o 5 rano wstaje a o 15 wraca masakra
JuveR
CYTAT(oposq3 @ Sep 2 2008, 16:09) *
dobrze mowisz ja pierzy dzień w szkole ponadgimanzjalnej w technikum o 5 rano wstaje a o 15 wraca masakra

Nie przypominaj mi bo ja wstałem dziś o 6.00 a w domu byłem coś przed 17.00 wacko.gif Nie wiem jak tu się teraz przestawić na takie wczesne wstawanie ph34r.gif
Rok temu zaspałem na dwie pierwsze lekcje to mi wychowawczyni powiedziała, że bardzo ładnie zaczynam rok szkolny tongue.gif
perONE
ja już mam PD z polskiego xDD
i za tydzien klasowke z polaka, matmy i historii z całego Gim. wink.gif
djclanv1r00z
CYTAT(perONE @ Sep 2 2008, 17:16) *
ja już mam PD z polskiego xDD
i za tydzien klasowke z polaka, matmy i historii z całego Gim. wink.gif

już mam jutro z matematyki .coś pięknego tongue.gif

nie ma jak technikum smile.gif

pozdro cool.gif
Tomak
Pozwoliłem sobie na zmianę nazwy tematu, żeby jutro nie zamykać nowo powstałego o nazwie "drugi dzień w szkole"

Pozdrawiam uczniowie ; )
Credt
Mnie też nie ominęły sprawdziany od pierwszych dni rolleyes.gif
Jutro piszę test z angielskiego, żeby sklasyfikować uczniów na dwie grupy (to jeszcze przejdzie, uczyć się nie trzeba do niego), ale na za tydzień muszę napisać referat na "informatykę" (ściślej: systemy operacyjne i sieci komputerowe). I tu jest ciekawa sprawa biggrin.gif
Pani wypisała na tablicy 14 tematów (jedna - moja - grupa jest 14-stoosobowa) na referaty i każdy miał sobie wybrać. Ja chciałem pisać o procesorach, ale dwóch innych uczniów też go sobie wybrało. Więc pani kazała jakoś nam to rozwiązać. To wyszliśmy na środek klasy i zagraliśmy w kamień-papier-nożyce laugh.gif A nauczycielka się tylko przyglądała z uśmiechem na ustach. Tak to ja mogę każdą lekcję mieć na luzie biggrin.gif
Niestety pojedynek przegrałem (ja i inny ziomek, wybraliśmy po nożycach, a zwycięzca wystrzelił z kamieniem) i wybrałem inny temat, mianowicie kontrolery, czyli gryzoń, pad, joy, kierownica itp. happy.gif
Na razie mogę powiedzieć, że w nowej szkole jest zaj... Tylko i tak pewnie na czwartym roku będę tak stękał, że zlituj się tongue.gif

EDIT:
Oj, właśnie przeczytałem "sąsiedni" temat. Spoko, Kostek, powstrzymam się na przyszłość od tylu emotów, jeszcze zanim mnie upomnisz.
MenInBlack
Dziś u mnie było tylko gadanie nt. oceniania i takie tam tego typu pierdoły. Takie lekcje organizacyjne. No ale już mam pracę domową z WOKu (Wiedza O Kulturze jak ktoś by nie wiedział ;p ). Notatka o J.WYbickim i Hymnie Narodowym ;]
chatek
CYTAT(MenInBlack @ Sep 2 2008, 19:11) *
Dziś u mnie było tylko gadanie nt. oceniania i takie tam tego typu pierdoły. Takie lekcje organizacyjne. No ale już mam pracę domową z WOKu (Wiedza O Kulturze jak ktoś by nie wiedział ;p ). Notatka o J.WYbickim i Hymnie Narodowym ;]

No myślałem, że tylko jak mam taki głupi przedmiot. Teraz mi doszedł i się zastanawiam tylko po co się uczyć o sztuce itp. w 3 klasie technikum ekonomicznego i jeszcze WDŻ to też jakaś pomyłka ;/
Tak jak niektórzy też nie moge się przyzwyczaić do takiego siedzenia 8 godzin ale gdyby jeszcze normalne przdmioty były to jeszcze a tak to mi odeszły geografia itp a zamiast tego 6 godzin rachunkowości i ekonomii ;/ takie to uroki ekonomika hehe
norek
No takiego tarła to nikt od kilku lat na tym forum nie otpertalał....
Damian.
U mojego kumpla w szkole na dzieńdobry na rozpoczęciu test z matmy,fizy,ango (profil mat-fiz) unsure.gif

U mnie spoko, w-f strasznie cięzki, ciągle jakieś ćwiczenia(chyba ze 25minut same pompki ,bez odpoczynku...) xD
NIe ma to jak dobry wycisk...
Vieczor94
ja po drugim dniu miałem już test z fizyki... i 4wf... same bieganie.. masakra smile.gif
simian raticus
Co sie porobilo w tych szkolach ;] Zamiast bezstresowo uczyc i nie sadzac na drugi rok testy i sprawdziany na wejsciu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.