Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Redaktorzy poszukiwani
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Bulion
Nie wiem czy ten topic nie pujdzie z dymem ale mam nadzieje ze nie wink.gif poniewaz wspolpracujemy razem serwisami.]

Poszukujemy redaktoròw dla serwisu www.pilka.pozytywnewibracje.pl na ktòrym własnie trwają prace nad zmianą serwera na stabilniejszy ( ponad 150GB) i serwis nie działa, ale jutro juz bedzie mozna zobaczyc nasz serwis. Wszystkich chętnych zapraszam na priv, gg, na Irca lub mailowo namiaròw wiecie gdzie szukać

Pozdrawiam Jarosław Kurkowiak
snake
Ja to się nie nadaje na takie coś. Ale jeśli chcesz jakąs pomoc ode mnie (wiesz w jakiej sprawie wink.gif ) to moge pomòc.
saper
:arrow: :twisted: moze ja :wink:
Bulion
jak chcecie w sprawie reda to piszcie 6152773 tam mam 2 numer i tam przyjmuje grafikòw redaktoròw najlepiej niech sie wszyscy zgłoszą a tych co juz mam na 1595 saper to juz niech zostaną (szczeze mowiac to nie wiem kogo mam a kogo nie:P)
kemot
Saper - jestes pierwszy na celowniku, wiec idz pograj w pilke, bo ja ciebie juz nie bede tolerowal w tym miejscu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.