Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Faces By Popeq93
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
popeq93
Zainsteresowałem się face'ami. Patrzyłem na tematy różnych "artystów" i byłem pełen podziwu. Dziś sam spróbowałem coś zrobić. Narazie to bardziej przypominają pokemony, ale myśle że pomożecie mi krytykując i mowiąc co jest źle. smile.gif

Salomon Kalou ( to moja pierwsza praca zaraz po obejżeniu Tutka)

nie wiem dlaczego usta mi tak dziwnie wyszły napewno jakiś błąd amatora ale cóż dopiero pierwszy dzień robie smile.gif
krytykować biggrin.gif
szejk
Zle usta zmapowałes jak na 1 fejs nie jest zle
popeq93
Przed szkołą znowu postanowiłem coś wykonać tym razem coś z polskiej ligi.

MANUEL ARBOLEDA (mało arbolede przypomina xD)

Krytykowac biggrin.gif
krzychu117
beznadziejne bmp... zero pracu na modelu
popeq93
Moja kolejna modrka chyba narazie najlepsza z moich prac smile.gif

Matek Żytko z Wisły Płock ( były gracz Zagłębia Lubin)

jeszcze do przynajmniej poprawnej twarzy brakuję duzo ale myśle że poprzez trening będzie coraz lepiej
pzdr smile.gif
naczelnik5
narazie rewelacji nie ma , musisz ewidentnie posiedziec nad mapowaniem , u Zytko ( poprzednich prac nie oceniam tongue.gif) widec ewidentnie zle zmapowane oczy i usta , wiec posiedz nad tym wiecej i modelem a bedzie coraz lepiej , pracuj i nie zniechecaj sie smile.gif
popeq93
Kolejna moja pracka posiedziałem znacznie dłużej od poprzednich. Myśle że efekt widać.

Postanowiłem zrobić Ibrahima Afellaya ale coś mi niepodobny wyszedł smile.gif Lecz chyba jakość pracy lepsza smile.gif I mam pytanie dlaczego oczy nie mają takiego koloru jak na zdjęciu z ktorego robiłem face'a.

naczelnik5
no troche lepszy niz poprzednie , ale po 1 : czemu bmp to jest kopia jednej polowki twarzy ?? postaraj sie bardziej wtopic twarz w bmp po 2 popraw nos i usta , po 3 posiedz zdecydowanie dluzej nad jedna twarza, poswiec np 2 dni na jedna mordke starajac sie poprawic wszystko co widzisz ze jest nie tak . pozdro
who_me
Tak jak wczesniej... posiedz nad jednym ryjem dwa dni i zobaczysz ze roznice bedzie widac + bedziesz mial z tego wieksza radosc ;]
popeq93
Rodrigo Alvim z Wolfsurgu. Jak ktoś chce download to piszcie :joke: xD.
Ale wreszcie udało mi się zachować jakieś podobieństwo. smile.gif
Włoski są z pesa bo nie umiem robić. Narazie chce nauczyć się robić dobre face'y. smile.gif

naczelnik5
no mordka lepsza od poprzednich , zmapuj lepiej nos na focie ma wieksze dziurki , no i popraw ksztalt twarzy na focie ma bardziej wydluzona a u ciebie bardzo okragla ,i nawet niezla morda bedzie smile.gif
popeq93

chyba wersja final chociaż oceńcie.
who_me
Jezeli to jedna z twoich pierwszych twarzy to respekt .... zrob wieksza szczeke i jakies wlosy inne bo te z edit mode sa mizerne. Mozesz dac wlosy Quim ( Portugal ). Jezeli to ci pomoze to zobacz tutaj bo ten sam zawodnik jest robiony.

http://www.pesforum.de/pes-2008-faces/5310...d-nossy-11.html
Hojrak Red Devil
Popraw nos, mógłbyś tez trochę podnieść czoło chyba że to kwestia włosów no i jeszcze kolor - widać, że kolor tekstury różni się znacząco od reszty.
popeq93
ok wezme te włoski z quima i zobacze co z tym nosem . smile.gif
popeq93
Rodrigo Arvim FINAL

z nosem myśle że nie jest źle jak na trzeci dzień mojej pracy nie jest źle. Dawajcie jakieś fotki na PW. Tylko z lig zagranicznych bo polskiej ligi w grze nie posiadam tongue.gif
who_me
De Ridder ( wigan )

popeq93
Thorsten Kirschbaum BETA.

wiem co musze poprawić przedewszystkim oczy nos i usta. Włoski jakieś musze dopasować dobre.
popeq93
BETA
szejk
Niezły da sie go poznac. Ale lepiej zmapuj usta
popeq93
Trening czyni mistrza wiec próbuje wykonywać dużą ilość face'ow. Oczywiście teraz popracuję nad Pawełkiem i moje nowe "dzieło" Theo Walcott. smile.gif pzdr smile.gif
[img=http://img395.imageshack.us/img395/7930/walcottnq4.th.png]

Oceniać i mowić co poprawiać!!! smile.gif
JurekBlanco
witam. czy moglby mi ktos z Was powiedziec gdzie w pesie 2008 jest podane ID zawodnika?? albo jakby mi ktos powiedzial jak sie wgrywa twarze do tego pesa?? bo kompletnie nie mam pojecia...
popeq93
polecam program Pes 2008 OF editor v.0.4.2 ja przez to wgrywam twarz i sa tam ID zawodników smile.gif pzdr

Pes 2008 OF Editor 0.4.2
JurekBlanco
dzieki wielkie z link. jeszcze jakbys mogl mniej wiecej napisac jak sie tym programem wgrywa to bylbym bardzo wdzieczny...
popeq93
mógłby ktoś podać jakąś stronkę z bardzo dużą ilością zdjęć piłkarzy. narazie nie mam zbytnio czasu bo szkoła ale jakoś będę znajdywał czas na trening smile.gif pzdr
popeq93
dziś wykonałem mordkę Timo Hilderbranda

oceniać smile.gif
Bartezz
Słabo podobny do siebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.